Janne Pesonen HIFK:n urheilujohtajana

  • 33 174
  • 271

Oliko valinta sopiva?

  • Kyllä

    Ääniä: 50 16,0%
  • Ei

    Ääniä: 160 51,3%
  • En osaa sanoa

    Ääniä: 119 38,1%

  • Äänestäjiä
    312

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Ehkä tärkein osa:
Ja sitten sitä Timo Jutila -tason jargonia:

Janne istuu nyt alas Villen ja ennen kaikkea koko valmennusryhmän kanssa ja lähtee kehittämään sitä voittavaa kulttuuria, Eskola linjasi.

Tuollaiset höpötykset ns ”syö miestä”. Tuon lainauksen voisi haastaa monesta suunnasta. Kyllä ihminen pystyy vastaamaan järkevänkin kuuloisesti sanomatta varsinaisesti mitään ja kuulostamatta juntilta.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Oli tuossa myös mielenkiintoinen juttu, että Hesarin tietojen mukaan Salmelainen teki johtaville pelaajille pidempiä sopimuksia takapainotteisesti. Eli näiden pelajien palkat nousevat huomattavasti ensi kaudelle.

Tämä varmaan osin selittää miten esim. Lindbohm ja Pakarinen saatiin sitoutettua Liigan mittapuulla poikkeuksellisenkin pitkiin sopimuksiin.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mua ei niin kiinnosta jotkut 20v. takaiset tulokset, kun maailma oli hyvin erilainen tuolloin muutenkin. Enemmän kiinnostaa lähimenneisyys ja tavat toimia. Varmasti ymmärtää edelleen lätkästä paljon, mutta kyllä se Rautakorvelle ominaisin pelitapa on jo nähty. Lisäksi hänen tapansa toimia, esim. koronasäännöistä vähät välittämättä, on mennyttä maailmaa. Noin niin kuin esimerkiksi.

Rautakorven osalta en siis tarkoittanut pelkkää pelillistä menestystä. JYP kannattaa ottaa kyllä mukaan, koska vaikka seura vaikuttaa olevan sekaisin kuin seinäkello, siihen oli ihan oikeat ja perustellut syyt, miksi Rautakorven pitikin saada kenkää. Koko prosessi vain hoidettiin impulsiivisesti ja päin persettä. Kyse oli ennen kaikkea Rautakorven sanomisista semijulkisesti, mutta en avaa asiaa tässä nyt enempää. Joka tapauksessa mun silmissä perusteet potkuille oli, sen kanssa vaan olisi pitänyt malttaa odottaa, kunnes korvaaja olisi huolellisesti kartoitettu. Ja muutenkin ihan kaikki olisi pitänyt hoitaa seurajohdon puolelta toisella tavalla.
Eipä mulla muuta pointtia ollutkaan kuin todeta kyseisen toteamuksen olevan mielestäni epäreilu, sillä Rautakorpi on pärjännyt hyvin myös muualla kuin Tapparassa. Näin muuten ollaan varmaankin aika pitkälti samaa mieltä Vanupuikosta ja hänen toimintatavoistaan.

Tästä JYP tapauksesta minulla ei ole itselläni mitään sisäpiiritietoa, eikä mitään kovin raskauttavaa ole tainnut julkisuuteenkaan päätyä, niin en palstakirjoittelun perusteella ala häntä tuomitsemaan. En minä sinun tietojasi varsinaisesti epäile, mutta ymmärrät varmaan, etten voi niiden perusteella mielipidettäkään muodostaa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Annan kaikille puheille ja asetetuille tavoitteille en mitään arvoa. Syy on yksinkertaisesti se, että pitkälti samat jutut halusta luoda IFK:sta johtava seura, organisaatioon jatkuvuutta ja toimiva kehityspolku nuorille kuultiin moneen kertaan Salmelaisen suusta. Lopulta fanin näkökulmasta käytännön tasolla käteen kauniista puheista ja kovista tavoitteista ei juuri jäänyt mitään.

Antaa Pesosen näyttää. Plussaa on se, että IFK:n puolelta on nyt selvästi avattu sitä, ketkä urheilupuolen asioista päättävät ja keihin voidaan vastuita, kehuja ja kritiikkiä tälläkin palstalla meidän ulkopuolisten fanien puolelta kohdentaa esim. valmennusta ja pelaajistoa koskevista ratkaisuista.

Plussaa on myös se, että UTJ-vaihdos tehtiin tällä kertaa keväällä ja Pesonen pääsee rakentamaan hyvissä ajoin kauden 25-26 joukkuetta ilman Salmelaisen tekemiä pelaajasopimuksia raistteina – ellei Pakarisen pahvista muodostu sellainen. Miinusta taas sille, että nyt 24-25 edessä on – jälleen kerran – välikausi.
 
Viimeksi muokattu:

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tästä tainnut ennenkin kirjoittaa kun on puhuttu tuosta vaatimisesta... Minä en koe voivani vaatia seurassa töissä olevilta yhtään mitään mutta seuran palkkalistoilla olevat varmastikin vaativat kyllä toisiltaan kuten kuuluukin. Minä en koe että ostamalla kausarin tai lippuja otteluihin niiden mukana tulisi oikeus vaatia seuralta mitään. Sen sijaan toivon päivästä toiseen että IFK voittaisi ja menestyisi. Minä koen kyllä voivani vaatia omilta työkavereiltani ja omilta joukkuekavereilta maksimaalista panosta omaan tekemiseen niin kauan kuin itsekin sitä annan.
Oho. MIelestäni tässä tapauksessa tuo ajatus ei päde, kuten ei varmaankaan -jonka tavallaan esiin nostitikin- että jos sä sijoitat rahaa johonkin toimintaan yksityisesti tai sitten, kuten tässä tapauksessa, yhteisönä ja toimintaa ylläpitävänä tahona, niin uskoakseni sinulla on sen myöstä jonkinlainen oikeus odottaa jotakin myös sitä vastaan. Jääkeikkoseura kun ei kuitenkaan ole ihan se tavallinen bisnes, ja erityisesti suomessa sen odotus sille sijoitukselle on se, että sijoituksen kohde kuitenkin pitää huolen myös ydinryhmästään ja isosta rahoittajastaan kertomalla sen toimintaperiaatteen sekä strategian, jolla vaikkapa heihin sijoitettua varallisuutta
käytettän edistämään tuotetta.
Näen siis paremminkin juuri päinvastoin, että sillä ygteisöllä on oikeus vaatia asioita sitä sijoitustaan vastaan. Esim sitä selkeää menestystä toiminnan tavoitteena, tai että rahat käytetään oikeanlaisiin rekryihin. Siksi se saksan malli on parempi, jossa se yhteisö omistaa seuran äänivallasta sen 51%, jolloin seuraa ei voi hoitaa ihan miten vaan, ja siellä voi sen yhteisön toimesta jopa mono heilua jos ja kun teet hommat päin helvettiä.
Mutta joo , sä näet asiat noin, ja minä taas en.
Jos siis sinulle seura on pelkkää viihdettä ilman odotusarvoa tai mitään vaatimuksia sijoitetuille euroille, niin se on ihan ok, mutta kaikille se niin ole, eikä edes pidä olla. Koko seuran olemassaolo kuitenkin on täysin riippuvaista siihen sitoutuneesta yhteisöstä, ja sillä yhteisölläkin on motiivinsa sille, miksi haluavat osana sitä olla. Jos se yhteisö katoaa, niin eipä ole kohta seuraakaan -sitä bisnestä- mitä pyöritellä, sillä tyhjille katsomoille pelailu tuskin kauaa kiinnostelee, saati että se varassa mitään tulevaisutta voisi rakentaa.

Olet siis väärässä, mutta ei se mitään. Se on ihan ok.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Plussaa on myös se, että UTJ-vaihdos tehtiin tällä kertaa keväällä ja Pesonen pääsee rakentamaan hyvissä ajoin kauden 25-26 joukkuetta ilman Salmelaisen tekemiä pelaajasopimuksia raistteina – ellei Pakarisen pahvista muodostu sellainen. Miinusta taas sille, että nyt 24-25 edessä on – jälleen kerran – välikausi.

On siellä myös käsittämätön Jasun kahden vuoden lappu, joka pitää kaksi kautta nelosemme kalliina ja hitaana.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minun mielestäni tässä on se tärkein osa kyseisen median erinomaisena nostona:


Nykyistä keräilyerärosteria katsoessa IFK jälleen kerran siis tinkii joukkueen laadussa eli lähdetään osallistumaan, eikä tavoittelemaan urheilullista menestystä. Ei tarvitse olla erikoinen ennustaja, että Peltonen saa tällaisen keräilyerärosterin jo syys-lokakuussa Liigan pohjasakkaan ja sitten yhtäkkiä sitä rahaa taas IFKlta löytyykin, kun paine käy liian kovaksi. Silloin ollaan vaan auttamatta myöhässä ja mestaruudesta on aivan turha haaveilla. Odotettuna jatkumona kausi päättyy taas perinteiseen pannukakkuun ja sen jälkeen annetaan taas perinteiset meriselitykset sekä luvataan panostukset kauteen 2025-2026. Mielestäni tämä on saatanan härskiä toimintaa, että tällaista ei kommunikoida maksaville katsojille. Tosin mitään uutta tämä ei ole tältä homehtuneelta seuralta.
Toisaaltahan se menestyminenkään ei Suomessa juurikaan tuo lisää rahavirtaa, ja IFK:han oikeastaan sai yhtä ottelua lukuunottamatta liki maksimin irti kaudesta taloudellisesti, mutta sekään ei nyt kuultujen puheiden mukaan riittänyt ensikauden joukkueen rakentamiseen, ja ilmeisestikään ei edes ravintokabisneskään sitten mainittavasti onnistunut, joten huonosti on asiat IFK:ssa.

Nyt alkaa mahdollisesti monivuotinen kierre -myöhässä kun tässäkin ollaan- jossa yritetään keksiä uusia tulonlähteitä seuralle, joten jää nähtävksi löytyykö niitä vai nukuttiinko sen onnen ohi, kun useat muut seurat rakensivat taustalla seuraa tukevia ja kehittäviä rahavirtoja.

Puheet talousalueestakin voidaan jo hissuksiin lopettaa, koska näemmä ei ainkaan IFK:ssa ole osattu niitä hyödyntää, eikä siten toiminta juurikaan kehittynyt ole. Toki Valtasen aikana rakennettiin edes jotenkin taloudellisesti kohtuu vakaa pohja, mutta näemmä sen jälkeen onkin suunta ollut vain alaspäin kovasta uskosta huolimatta. Mielenkiinnolla siis odotetaan tilinpäätöstä, joka kertonee kyllä aikanaan sen, että onko vedetty vihkoon.

Etsikkoaika kuitenkin oli ja meni, kun ei omaa asemaa pääkaupunkiseudulla osattu hyödyntää oikestaan millään osa-alueella.
Toistaiseksi ei siis Eskolan puheet ainakaan luo uskoa tulevaan, jos tällaisessa jamassa tosiaankin ollaan, että joudutaan etsimään halpatyövoimaa jo kohta jostakin filippiineiltä, että saadaan edes joukkue kasaan tulevaksi kaudeksi.

Kyllä, edellä oleva on OSIN karrikoitua, mutta valitettavasrti ei niin kaukan totuudesta kuin pitäisi olla, joten ihan helposti en usko tämän suon muuttuvan menestykseksi. tuntuukin että nyt etsittiin taustaryhmä, jonka ideologia olisi keksiä, että miten saataisiin halvalla tai ilmaiseksi joukkue joka voi pelata edes välttävän menestyksekkäästi liigaa, ja joskus vahingossa ehkä voittamaankin sen.

Tässä tosiaankin noita kaikkia puheita sulatellessa on yhä vahvemmin alkanut mieleen hiipiä, että IFK:ssa on asiat todella huonossa jamassa tällä hetkellä, ja meille on uskoteltu kuitenkin sen olevan juurikin päinvastoin.
Kun tosiaankin vertailtiin tässä taannoin sitä fanituotemyyntiäkin tampere vs. stadi asteella, niin pahalta tosiaankin näyttää myös siltä osin, että miten huonosti sekin on IFK:lla organisoitu. toki täällä on panostettu laatuun paljon, mutta sittenkin on tuo ero melkoinen. Asia ei myöskään parane liki mielenkiinnottoman joukkueen myöstävaikutusesta, joten eipä ole heti näkyvissä asioita, joilla tuo IFK:n taloudellinen jälkeenjääminen olisi korjattavissa, joten lienee tosiasia, että useampi vuosi tullaa menemään tilanteessa, jossa tuo ero tullee kasvaan kausi kaudelta, joka tietenkin näkyy myös sen joukkueen taloudessa sekä laadussa entistäkin syvemmin, joten kierre on valmis jokuseksi kaudeksi.

Onko Eskolasta ja uudesta TJ:sta tämä tilanne kääntämään, se jäänee nähtäväski, mutta selvää lienee että helppoa ei tule olemaan jos onnistuu lainkaan. Sieltä on kuitenkin tulossa kovaa vauhtia myös Jokerit tähän karkeloon mukaan, ja juuri nyt heidän "auransa" näkyy positiivisemmassa valossa, kuin sekaisin olevan IFK:n.
Mikään SAB ei tule korjaamaan tätä asiaa, jos IFK:ssa on päädytty ratkaisuun jossa hyväksytään tilanne, että emme pärjää enää nyt tai jatkossa taloudellisesti, ja pitää kuvitella jonkin asiantuntijaryhmän keksivän viisasten kiven, jolla niitä mestaruuksia revittäisiin puolella hinnalla.

Suurseuralätinät ainkain saa unohtaa seurvaaksi viideksi kaudeksi vähintään, jossa ajassa sitten mahdollisesti nähdään, että onnistuttiinko taloudellista eroa kuromaan kiinni, vai jäätiinkö vielä lisää jälkeen.
Niin tai näin, on seura ihan itse paskan tuulettimeen viskannut, kun ollaan oltu neämmä niin ylimielistä ja muutoksiin kyvytöntä, että on ajateltu sen riittävän, että me ollaan IFK. Ei ole riittänyt, eikä riitä.

Tässä valossa siten toistaiseksi näen Eskolan ulsoannin samaksi paskaksi mitä se on tähänkin asti ollut, eikä mitään konkretiaa ole puheissa paskan vertaa, vaan samaa ympäripyöreää pöpötystä, että vituixmän ja jotain yritetään keksiä, mutta ei tiedetä oikein että mitä.

Selkeästikään ei kuitenkaan menestyminen lähikausina tavoitteena ole, ja saa nädä että onnistuuko edes sen perustan korjaminen..ei, vaan RAKENTAMINEN (koska kunnossa se ei koskaan ole ollutkaan, kuin hetken Valtasen kaudella), sellaiseksi, että IFK olisi jatkossa vakavarainen ja uskottava seura. Nyt se ei sitä ole, eikä ole vielä pitkään aikaan. Odotan siis ulostuloa siit, että miten sitä taloutta aletaan rakentamaan, mikä on ollut pielessä, miten se korjataan, ja mitkä ovat ne strategiset muutokset seurassa, sekä onko urheilulliset tavoitteett myös siellä keskiössä, ja jos aovat niin millä aikataululla ÄTähän asti ei se Eskola ole kertonut veilä yhtään mitään, Luotu on ainoastaa savuverho sille, että saataiisn kuva jostakin isosta muutoksesta seurassa kaiken suhteen.
Edelleenkään en ole siis nähnyt mitään uskottavaa minkään suhteen, ja jos ei ennen kautta alaa tulemaan sellaista minkään suhteen, niin ensi kausi on välikausi täällä meikäläisellä, ja se ajtkuu aina niin kauan, että näen jotakin oiekasti uskottavaa tapahtuvan sen kokoniasuuden (talous ja menestys) suhteen.

Tietenkin seuraan, koska ei muuta voi, miten pelit menevät, katson ehkä jokusen ottelun jos kohdalle osuu, mutta rahoitus on jäissä siihen asti, että edellä mainitut asiat toteutuvat, Ja ihan vaikka olisinkin se feikkiheikki.
Puuhastella kun voidaan molemmin puolin. Seura on toki rakas, mutta mitään en sille ole velkaa mistään, ja erityisesti en sitä kulloinkin hallinnoiville tahoille.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Otan nyt vain kantaa tähän, kun faktaa on kohtuullisen helposti löydettävissä, niin ei tarvitse arvioida:

Verovuonna 2021 Salmelaisen ansiotulot olivat n. 85k€. Hänen tulonsa löytyy verokoneesta, koska hänellä oli tuolloin pääomatuloja yli 30k€ ja näin ollen yli 100k€ kokonaistulot ylittyivät ja hänen tulonsa löytyivät verokoneesta. Verovuodelta 2022 Salmelaisen tietoja ei löydy, joten hänen kokonaistulonsa ovat olleet alle 100k€.

Kautosen ansiotulot taas olivat v. 2021 143+€ ja v. 2022 n. 171k€, kumpanakin vuonna pääomatulot 0. En tiedä näkyykö näissä luvuissa päivärahat, mutta luulen, että ei näy, kun eivät ole veronalaista tuloa.

Minä en tiputtaisi tulojani olennaisesti päästäkseni HIFK:hon duuniin hirvittävien paineiden ja mediahässäkän keskelle, jos vaihtoehtona on jatkossakin tehdä kiinnostavaa ja vastuullista johtajaduunia alan maailman kovimmassa liigassa, kuitenkin kaukana median valokeilasta.
Nyt harvinaislaatuisesti sinulla meni minun pointti täysin ohi. Pointtina oli se, että IFK voisi halutessaan panostaa UTJn virkaan, eli aivan hyvin maksaa tuollaisen samanlaisen liksan, mitä Kautonen ja Siren saavat nykyisistä pesteissään. Heidän palkkansa eivät kuitenkaan ole mitään miljoonia tai useita satojatuhansia, mitä mielestäni annoit ymmärtää aiemmissa viesteissäsi. Kuten myös viestissäni kirjoitin niin tiedostan myös, että IFK ei ole tämän toimintamallin kanssa yksin eli ei siellä muutkaan Liigan UTJt ”tiliä tee”. Tämä on mielestäni muutenkin ristiriitainen tilanne (ei siis pelkästään IFKssa), että päävalmentaja saa esimerkiksi IFKssa yli puolet enemmän palkkaa kuin UTJ vaikka UTJn pitäisi käytännössä olla seuralle se tärkeämpi positio. UTJ linjaa koko seuran tulevaisuutta, kun taas valmentaja menee huomattavasti lyhyemmällä perspektiivillä. Miksei IFK voisi olla edelläkävijä tässä ja panostaa kunnolla UTJ palkkaukseen, eikä tyytyä tällaisiin nähdynkaltaisiin arpoihin? Tällaisen pitäisi sopia myös sinun ajatusmaailmaasi, sillä sinähän vierastat, että matkitaan esimerkiksi menestynyttä Tapparaa. Nyt olisi ollut paikka, mutta ei. Lienemme yhtä mieltä siitä, että IFKssa on monta sellaista pestiä, josta tuon Salmelaisen/Pesosen palkan kontra ”Sirenin/Kautosen” palkan erotuksen olisi voinut nyhjäistä.
 

DrE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulla ei ole luottamasta HIFKn kykyyn löytää timanttia kokemattomien joukosta. Sen on viime ajat todistanut. Ratkaisu siihen on palkata jo osaamisensa todistanut henkilö. Palkkaa nostetaan, jos nykyinen tarjous ei houkuttele osaavaa väkeä. Puuhastelua.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Keitä nämä selkeästi meriittejä jo entuudestaan omaavat henkilöt ovat?


No olisiko sellaiset henkilöt, joilla on jotain kosketuspintaa pelaajarekrytoinneista, tai edes henkilörekrytoinneista. Ei ole minun tehtävä kertoa nimiä, mutta sanotaan nyt että vaikkapa jo TuTon tai Helsinki Seagullsin pelaajahankinnoista vastaavat olisivat heti uskottavampia niminä, keitä he ikinä ovatkaan.

Ei siis tarvi olla mikään Kekäläinen, mutta ei nyt ihan 0-tasollakaan. Joku vaikka, joka on tehnyt hyvää työtä pienemmässä mittakaavassa ja pienemmillä resursseilla. Ihan ettei seuraavaa viittä kautta taas ensin opeteltaisi ja annettaisi aikaa, joukkueen ollessa sijoilla kuusi ja ynnämuut.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peltonen& Pesonen. Tulee ekana mieleen sellainen julmahuvi-kaltainen etsiväkaksikko.

Noh, tsäänssi annetaan. Mitä helvettiä sitä muutakaan voisi tehdä. Toivottavasti ei kundien kaveruus vaan aja ohi siitä kuka-täällä-komentaa-ketä-täällä-totellaan.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikamoinen puppulause generaattori tuntuu Pesonen olevan, toki varmaan juuri sitä mitä hallitus tuohon rooliin halusi. Osaamisen sijaan sopivinta kumileimaisinta.

Muutaman lauseen pystyin katsomaan, sitten alkoi kyrsimään. Ei ole tuomassa radikaaleja muutoksia kuulemma. Harmi, kun juuri niitä tarvittaisi.
 
Viimeksi muokattu:

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutaman lauseen pystyin katsomaan, sitten alkoi kyrsimään. Ei ole tuomassa radikaaleja muutoksia kuulemma. Harmi, kun juuri niitä tarvittaisi.
Mitäpä sitä "toimivaa" mihinkään muuttamaan. Pääasia että jengille syntyy kuva siitä, että ollaan nyt kauheasti tekemässä muutoksia johonkin parempaan. Valitettavasti ne eivät tapahdu vain henkilöitä vaihtamalla, jos ei samalla myös ole selkeitä visioita miten asia tehdään, ja siihen sopivia henkilöitä sen toteuttamaan.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Huolestuttavaa tuossa haastattelussa oli erityisesti kaksi asiaa
a) ei lähde muuttamaan isosti mitään
b) joukkue on pitkälti valmis

Eli ensi kauteen lähdetaan hyvin pitkälti samoilla menetelmillä kuin edelliseen ja joukkue ei ole yhtä vahva. Mitäköhän tästä tulee?

Itselle tuo kuvitelma että nykyisestä miehistöstä saisi jotenkin enemmän irti ensi kaudella kuulostaa kyllä kokemattoman urheilujohtajan toiveelle että tapahtuisi joku maaginen muutos. Harmittavan usein ne pelaajat suorittavat sillä tasolla mikä on heille ollut viime kausina tyypillistä, hyvin harvassa on ne isot harppaukset eteenpäin, etenkin kun meillä on joukkueessa aika monta vanhaa pelaajaa, joista kyllä tietää mitä heiltä saa ja valitettavasti viime kausi osoitti ettei se riitä mitalipeleihin.
 

Mäyräkoira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK En gång-alltid-aina
Mitäpä sitä "toimivaa" mihinkään muuttamaan. Pääasia että jengille syntyy kuva siitä, että ollaan nyt kauheasti tekemässä muutoksia johonkin parempaan. Valitettavasti ne eivät tapahdu vain henkilöitä vaihtamalla, jos ei samalla myös ole selkeitä visioita miten asia tehdään, ja siihen sopivia henkilöitä sen toteuttamaan.
Nuo höpinät uppoaa vaan yhä harvempaan, koska monet meistä IFK:n kannattajista ollaan
jo vuosia oltu parantumattomia kyynikoita, sattuneesta syystä.

Johonkin uudempaan kannattajaan tai sponsoriin tuollainen saattaa vielä upotakin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sentään lähtenyt puhumaan mitään mestaruudesta ensi kaudella.

Todella masentavaa se, että joukkue todella on melkein valmis ja korkeintaan muutamaa pelaajaa voimme odotella.

Karmean perinnön kyllä jätti Salmelainen. Lähes täydet hallit koko kauden ja uusi ravintolabisnes pyörii ja lopputuloksena rakennetaan kaikkien aikojen antikliimaksijoukkue.

Ei ihme kyllä, että tähän haasteeseen ei halunnut kukaan kova nimi tarttua. Ensi kausi kuluu nordiksen pisuaarina toimimisena.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
On kyllä outo valinta. Ei mitään kokemusta näistä hommista. Pesosella ei ole edes agenttina olemisesa kokemusta, mitä Salmelaisella oli. Ja hänkin oli täysi keltanokka.
Miten voi tulla tällaiseen positioon ilman työkokemusta?
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Todella masentavaa se, että joukkue todella on melkein valmis ja korkeintaan muutamaa pelaajaa voimme odotella.
Tämä! Tunnen itseni todella kusetetuksi tämän osalta, varsinkin kun seura lupasi, että tulevalla kaudella taistellaan vähintään yhtä laadukkaalla joukkueella kuin viime kaudella. Nimilistaa katsellessa en ihan allekirjoita tätä. Vaikea innostua, kun lähtijöitä ei ole paikattu juuri mitenkään.
 

burekowski

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Katsotaan miten käy. Tobbarikin sai aika monta vuotta olla työharjoittelussa eli varmasti Pesosella sama homma. Kyllähän varmaan täältäkin palstaalta useampi "osaisi" rakentaa (paperilla) joukkueen. Se on sitten eri onnistuuko se kaukalon puolella. Eipä tämä harjottelijan vaihto paljoa juurikaan muuta.
Annetan Pessille mahdollisuus ja kattellaan sitten muutaman vuoden päästä oliko oikea päätös vai ei.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tämä! Tunnen itseni todella kusetetuksi tämän osalta, varsinkin kun seura lupasi, että tulevalla kaudella taistellaan vähintään yhtä laadukkaalla joukkueella kuin viime kaudella. Nimilistaa katsellessa en ihan allekirjoita tätä. Vaikea innostua, kun lähtijöitä ei ole paikattu juuri mitenkään.

Missä tällainen lupaus on annettu?
Kysyn siis ihan vilpittömästi, itse en muista nähneeni
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös