Janita Janatuinen, matkalla vuoden turhimmaksi julkuksi?

  • 11 785
  • 23

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, olen tuossa jo pitemmän aikaa seurannut sillä silmällä ex-kainuulaisen ja nyttemmin espoolaistuneen Janita Janatuisen seikkailuja juorulehtien palstoilla.

Janita Janatuinenhan, eli entinen Janita Heikkinen on vielä toistaiseksi sangen tuntematon nimi kansan syville riveille.

Uskoisin kuitenkin, että tästä tytöstä leivotaan vielä jonain päivänä Suomen turhin julkkis.

Kaikille ketkä ovat vielä välttyneet tältä espoolaisen silikoniblondískenen ykköstykiltä kerrottakoon lyhyt tiivistelmä ko. naikkosen tähän astisista saavutuksista.



Espoolaisesta Janita Janatuisesta, 24, tuli julkkis hänen otettuaan 1,5 litraa silikonijöötiä rintoihinsa. Silikonit hän kertoi ottaneensa vain itseään varten, koska synnytys oli aiheuttanut ns. naulapussi-ilmiön. Silikonit eivät siis missään tapauksessa olleet julkisuutta varten.

Tämän jälkeen hän esiintyi iltapäivälehden kesätyttönä, sekä useamman kerran erään energiseen suuntaan uudistuneen hupilehden sivuilla milloin mistäkin asiasta.

Eräässä jutussa kerrottiin, että Tallinnasta hankitut tissit olivat maksamatta ja toisessa jutussa siitä, kuinka Janitan mies oli saanut ählämeiltä kuokkaansa Espoon yössä.

Kolmas juttu kertoi ko. pariskunnan kutulomasta ruotsinlaivalle.

Uusin juttu eräässä miestenlehdessä kertoo, että lastensaanti vaikeutti pariskunnan seksielämää. Ko. pariskunnallahan on lapsi, tosin pariskunnan mies ei ole lapsen isä. Sangen kiehtovaa siis.

Kaiken tämä kruunuksi ko. naikkonen valittiin juuri iltapäivälehden kesätytöksi, rohkeiden kuvien kera tietenkin.


Itse olen todella tohkeissani tästä kaikesta. Tuskin maltan odottaa Janitan seuraavia siirtoja. Pääseekö hän telkkariinkin häpäisemään itsensä? Entäpä laulaminen, hänhän kuulemma harrastaa laulua.

Itse näkisin, että mikäli näillä eväillä ei saalisteta turhimman julkkiksen titteliä, niin ei sitten millään.

Vapise Lola, havise Janina! Teistä tulee suoranaisia pahvijulkkiksia, kun espoolainen Janita J saa vieläkin isomman vaihteen silmään.


Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eräässä jutussa kerrottiin, että Tallinnasta hankitut tissit olivat maksamatta ja toisessa jutussa siitä, kuinka Janitan mies oli saanut ählämeiltä kuokkaansa Espoon yössä.

Itellä rasittaa nämä Iltalehtien jutut. Olen myös nauranut tälle silikoniblondille...ko henkilöstä isoja juttuja lehdessä ja itse olen ollut kuutamolla että kuka ihme tämä oikein on. Ei p*skan vertaa asiaa. Vähän sama kun Nykäsen viime aikaset otsikot, Masan "liikuista" eli täysin turhista asioista pyöräytetään juttu ja yksi lause (jonka voi usein käsittää monella tapaa) lyödään lehden kanteen. Tiedän kyllä että nuo myy ja jostain niitä uutisia pitää repiä mutta siltikin,ajanhukkaa.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitoksia ervatsalo. Nyt jopa minäkin tiedän kuka on kuka(ööh?).
Tosin en ole varma onko elämäni nyt paremmin kun tiedän jotain kyseisestä henkilöstä vai olisiko pitäny olla tiedottomana.

Ehdottomasti ainesta turhimmaksi julkuksi.
 

Dick Slasher

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ♠
Satuinpa minäkin näkemään tämän ip lehden kuvan. Olis kiva nähdä myös kuva ennen tuunausta. Harvinaisen epäonnistuneen näköiset ... hyytelöt, rinnoiksi niitä on vaikea kuvitella. Taitavat pysyä samassa asennossa, olipa tyttö missä asennossa tahansa.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Olisi mukava tietää, miten tuollaisen silikonipatteriston raahaaminen onnistuu talvella...varmaan mukava olotila, kun sydämen päällä rötjöttää kaksi isoa silikonimöhkälettä.

Silikonirintamalta ei ole kuulunutkaan pitkiin aikoihin suuria uutisia, mutta nyt Nykäsen Matille on selvästi kasvanut suuri uhka (pitäisikö pistää monikkoon?) tästä Janita Janatuisesta. Sukunimi pitäisi kyllä vaihtaa pikimiten: nykyinen yhdistelmä on yhtä vetävä kuin Pamela Hyytiäinen, vai mikä hänen suomalaisen sukujuurensa nimi olikaan...BTW, eiköhän mimmi pääse pian kohuelokuvaan, jonka nimi on The Lord of the Hinks: Two Towers. Hienoa että suomalaiseen turhajulkkis-sarjaan nousee uusia tulokkaita omista kasvateista, vanhat alkoivatkin olla jo väsähtäneen oloisia.
 
Viestin lähetti Huerzo
BTW, eiköhän mimmi pääse pian kohuelokuvaan, jonka nimi on The Lord of the Hinks: Two Towers. Hienoa että suomalaiseen turhajulkkis-sarjaan nousee uusia tulokkaita omista kasvateista, vanhat alkoivatkin olla jo väsähtäneen oloisia.

Loistava idea- ja nimi, mutta kun kerran tästä meidän pitkäaikaisemmasta turhasta julkkiksesta, eli Nykäsen Matista ollaan sitä elokuvaa tekemässä, niin otetaanpa tämä nimihirviö silikoni-ihme ensin siihen ikään kuin koenäytökseen näyttelemään Matin serkunkaimansiskonkoiranulkoiluttajanpikkuveljenkaverin uuden mersun airbageja, jotka Matti koeajolla vahingossa laukaisee.

Ja itse ketjun otsikon kysymykseen vastaus: Absolutely!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juuri Subbarin "Julkvisti" -visailun katsoneena, en voi taaskaan todeta muuta kuin, että esimerkiksi Extrime Duutsonien Jukka olisi huomattavasti parempi vaihtoehto vuoden turhimmaksi julkkikseksi. Kertakaikkinen pelle, ei voi muuta sanoa!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Uusia vanhoja tuulia elokuvaskeneen

Viestin lähetti Huerzo
BTW, eiköhän mimmi pääse pian kohuelokuvaan, jonka nimi on The Lord of the Hinks: Two Towers.


Niin, tämähän voitaisiin liittää "Levottomat trilogian" neljänneksi pätkäksi.

Janita voisi esittää silikonit hankkivaa julkisuudenkipeää blondia, joka hakee levytyssopimuksen tuottajan ja muutaman muun tahon sohvalta.

Käsikirjoittaksi vielä Anna-Leena Härkönen, niin saadaan naispäähenkilöstä kunnon sekoboltsi ja miespääosan esittäjästä kylmä himoköyriä ja naisten hyväksikäyttäjä.

Täältä tähän
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Älkääs nyt, onhan Kesätyttö 2003 kova meriitti hänen öö.. mallikansioon (?). Odotetaan koska häneltä tulee oma tv-ohjelma, jossa hänellä on pienen pieni paita, eikä ne meinaa pysyä mitenkään paidaksi kutsutun kappaleen sisällä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Lisäisin Janita Janatuisen huikeaan ansioluetteloon osallistumisen Mrs. Globe-kilpailuun. Tämän päivän Iltalehti esittelee nimittäin 12 kandidaattia kuvien kera ja selvästi porukan isotissisin Janita kilpailee numerolla 2.
 

Anton

Jäsen
Turhia julkimoita on lehdet ja tv pullollaan. Itseä ärsyttää eniten kaikki tangokuninkaalliset, joita on kohta puolet Suomen kansalaisista.

Pistin haun päälle tuon Janitan vuoksi ja tällainen saitti löytyi:

http://www.katso.fi/starat/kuvagalleria/article111289.html

Eipä tuo niin hirveän iljettävältä vaikuta. Tuskin minulta oksennus pääsisi, jos hän ilmaisisi äärimmäisen kiinnostuksensa lisääntyä kanssani ja ilman paperipussia?!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Ei saatana. Kyllä näitä "julkimoita" piisaa.

Ettei olisi palstan nimimerkki JanJ:n henkilöllisyys selvinnyt? :)
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Anton
Eipä tuo niin hirveän iljettävältä vaikuta. Tuskin minulta oksennus pääsisi, jos hän ilmaisisi äärimmäisen kiinnostuksensa lisääntyä kanssani ja ilman paperipussia?!
Juuri näin. FF:ää mukaillen: Panisin

Ko naisesta muuten en viitsi kommentoida.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Salin lehtitelineestä löysin Inside-lehden, jossa Janita kertoo lapsensa häiritsevän seksielämäänsä.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Keppostelua?

Viestin lähetti Snakster
Salin lehtitelineestä löysin Inside-lehden, jossa Janita kertoo lapsensa häiritsevän seksielämäänsä.

Niin, mahtaakohan tämä ko. toukka terrorisoida Janitan seksitouhuja laittamalla käpyjä lakanan alle, asettamalla web-kameran makuuhuoneeseen ja hakkaamalla lämpöpatteriin tahtia seinän takana, kun äippä köyrii.

Unohtamatta tietysti kylpyhuoneen käyttövesisulkujen kääntämistä kiinni siten, ettei suihkusta tule vettä, josta johtuen hylsy jää huuhtomatta ja temmi tiskaamatta.

On siinä sitten kiva yrittää nukkua nakkikammio mähnässä.


Täältä tähän
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jaa että turha julkkis? Ompa vissiin, kun tännekin on näin pitkä ketju saatu aikaan.
 

Carlos

Jäsen
No duoda...

a) naamasta ei herätä millään lailla kiinnostusta. Ilman meikkejä kukaan vastaantulija ei katsoisi kahteen kertaan.

b) nuo jotka ovat joskus olleet tissit, eivät kiinnosta sitten pätkän vertaa. Hyi **ttu, en koskisi ainakaan toiseen kertaan.

c) Bodyltään aika normaali noin muuten, ei mitään erikoista missään suhteessa.

d) Juttujen ja markon perusteella ei mikään suurempi järjenjättiläinenkään.

e) Jos naulapussi-ilmiön takia haki silikonit, miksi niistä piti sitten samalla ottaa maan suurimmat?

f) jonain päivänä hän joutuu luopumaan silikoneistaan, ehkä viimeistään noin 50-vuotiaana, ja mahtavat nuo sitten näyttää todella herkullisilta.

g) evvk.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti FourForty
Löysin erään juorulehden arkistoista jutun, jossa kerrotaan tästä ervatsalon mainitsemasta Janitan miehen pahoinpitelystä. Kyseinen kaveri näyttää melkoisesti vittumarkolta ja on nimeltäänkin Marko, joten lieneeköhän hän esikuva koko tälle mahtavalle termille.

Ks. http://www.katso.fi/haloo/kotimaa/article110583.html

"...Janita Janatuinen ja hänen tuore aviomiehensä olivat viime lauantaina viettämässä iltaa sukulaispariskuntansa kanssa Espoon keskustassa sijaitsevassa..."

Just. Turpaanvetäjinä ovatkin sitten varmaan olleet Teräsmies ja Taika-Jim.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Markon vittumainen pieti

Niin, männä viikonlopun iltapäivälehdessä oli taas pienehkö uutinen tämän asian tiimoilta.

Nimittäin. Ko. uutisessa Janitan mies, Marko, kertoi saaneensa jo kaksi kertaa turpaansa siitä syystä, että on kohu-Janitan mies.

Ei ole helppo pieti olla julkkiskohunaikkosen aviomies.

Täältä tähän
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei helvata, ei voi uskoa suomalaisten makua, iltalehden "iltatyttö" äänestyksessä marraskuun iltatypyksi on nousemassa tämä samainen jalkapallo -tissit omaava blondi.

44.4 % äänistä (1502) äänestänyt ja johtaa kirkkaasti koska seuraavalla on 28.1% (952) ääntä.

http://www.iltalehti.fi/2003/12/05/iltatytto/tyttoaanestys.shtml

Onko tosiaan näin että heti kun omaa järkyttävät daisarit niin pääsee pitkälle. Mun mielestä noi ryntäät ampuu jo yli ja rankasti, hirvittävän näköiset. Naamaahan tuolla tädillä ei myöskään ole keskivertokansalaista enempää ja myös kaksoisleuan piirteet löytyvät.

Tuleva vuoden turhin julkkis? Kyllä!
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
No ei näytä vastus kummoiselta. Kaksi kauheaa haaskaa + Janita ja Diana. Diana on kyllä paras, joten laitoin äänen siihen suuntaan.

-ipa rules
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On sivistävä paikka tämä Jatkoaika. En ollut aiemmin kuullutkaan koko Janita Janatuisesta. Janitan kuvia voi nyt ihailla Hymy-lehden numerossa 4/2004. Kuvat ovat Playboy-koekuvia. Saa nähdä onnistuuko laajemmille markkinoille pääseminen, USA:ssa on varmaankin silikoniblondien tuotanto pitkälti omavaraista. Janita kun ei taida edes soittaa viulua. Miten olisi benji-hypyt ?

Janita valitteli jutussa jo ketjussa aiemminkin mainittua miehensä alttiutta saada köniinsä, mutta lapsen häiritsevästä vaikutuksesta seksielämään ei ollut lisäfaktoja tässä jutussa.
Perheen miesjäsen on liittynyt kokoomukseen ja hänellä on suunnitelmia...
Ihan soma hymy Janitalla on ja kyllä hän herättäisi seksuaalista mielenkiintoa 1/3 nykyisen kokoisilla rinnoillakin, nämä muunnellut tuovat mieleen biologian termin "ylinormaali ärsyke".
Samassa lehdessä on muuten kuvia myös Tiina Jylhästä. Hänestä tulee niissä muovinen vaikutelma ja valintani ketjuun "Ketä et polkaisisi mistään hinnasta" osoittautui erittäin onnistuneeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös