Jan Huokko Saipaan

  • 4 480
  • 33

Arttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Pienenä lohdutuksena Ässä-faneille kerrottakoon, että myös superlupaus Mikko Jokela on tehnyt Saipan kanssa vuoden sopimuksen kertoo Etelä-Saimaa lehti tänä aamuna...
 

reddevill

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä Ili !! Veska ulkomailta!?

Kun tänään oli ilmoitus lehdessä Huokosta, samalla oli veskakin haussa.
Etelä-Saimaassa tänään:
Etelä-Saimaan saamien tietojen mukaan SaiPa on ollut kiinnostunut saamaan veräjänvartijaksi tshekki Tomas Duban. Duba valittiin viime vuonna 20-vuotiaiden MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi.
Mielenkiintoinen mies. Tällaista löyty NHL sivuilta:
Tomas Duba
Team: Sparta
League: Czech Jr.
Position: G
Catches: Left
Height: 6'0"
Weight: 176
Born: July 2, 1981


Personal Profile
Captured back-to-back Gold Medals while performing for the Czech Republic in the 2000 and 2001 World Junior Championship tournaments ... was the leading goaltender at the 2001 World Junior Championship with a 1.14 goals-against average and a .947 save percentage ... was named the tournament's Best Goaltender.

Central Scouting Report
He is considered a late bloomer ... has very quick reflexes ... reads and anticipates the play very well.
 

theref

Jäsen
Mielenkiintoista...

Yleensä asiat ovat SaiPan kohdalla mutkistuneet, kun tavoiteltavan pelaajan nimi on julkaistu. Ehkäpä juuri siksi tämä Huokko Lappeenrantaan eksyikin, mies tuli aika puskista.

Mutta kun nyt taas realistisesti ajatellaan, niin mietin vain, että mitä SaiPalla on tarjottavana Duballe, jotta mies tänne Karjalan kunnaille eksyisi?

Toisaalta, SaiPassa on selkeä 1-molarin paikka auki, ja toisaalta, olihan SaiPa erittäin lähellä saada tämän HPK:n Simidinkin Sputnika-paitaan, Kerho vain ehti ensin...

Mikko Jokelakin sitten jatkaa SaiPassa, hrmph. Mitä siihen sanoisi? Jotenkin pelkäsinkin jotakin tällaista, Kaarna ilmoitti Jokelan sopimuksesta, ja sanoi että puolustus alkaa olla koossa eikä SaiPa enää aktiivisesti etsi puolustajia. Saapi Jokelan poika nostaa punttia ensi kesänä aika reippaasti, että Richterin saappaat maalinedustan siivoajana täyttää!

Kaksi hyökkääjää sekä maalivahdit, siinä SaiPan ostoslista, Ahlbergin tilanteen piti selvitä viime viikolla, joten pahalta näyttää sillä saralla.

Ikävästi näyttää siltä, että SaiPa ei ensi kaudella pärjää fyysisyydessä kovinkaan monelle joukkueelle. Siksipä toivoisinkin vielä yhtä isoa puolustajaa, sekä toivoisin toisen näistä hyökkääjistä olevan todellinen power-forward, suomalaisia sellaisia vain on kovin vähän...

Mutta nyt maalivahtitilanne kuntoon, katsotaan sitten sitä muuta!

edit: ps. Itse toivoisin yhden näistä uusista pelureista olevan Jukureiden hyökkääjä Jani Väänänen, lupaavat tehot nuorella miehellä Mestiksen mestariporukassa!
 
Viimeksi muokattu:

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
uutisia

Tämän päivän E-S:n mukaan myös Mikko Jokela on tehnyt vuoden jatkosopparin SaiPan kanssa. Mun mielestä positiivista, vaikka suurin osa pitääkin Joksua nollana.

Maalinsuulle yritettiin saada Bluesin Mika Oksaa, mutta E-S:n mukaan mies jatkaa uraansa täällä pääkaupunkiseudulla. Sen sijaan maalinsuulle ollaan haalimassa nuori tsekkiläinen Tomas Duba, joka mm. viime vuonna valittiin 20-vuotiaiden MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi!

Nam Nam!!
 

theref

Jäsen
Myllykoski

KUULOPUHEEN mukaan Myli saattaisi olla vahvasti Kärppien kiikarissa. Mene ja tiedä sitten, mutta kyllä Myli minun kaavailuissani SaiPan puolustukseen juuri ja juuri mahtuisi = )
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
No näinhän siinä piti käydä, meinasin eilen kirjoittaa että onpas SaiPalla pienikokoinen puolustus ja kas: Mikko Jokela 186 senttimetriä ilmestyy isoksi mieheksi takalinjoille. Ja sitten jotkut muiden joukkueiden fanit kehtaavat valittaa että onpas mikkihiiri-puolustus; no teillä on Haakana, Alanko ja Saarinen mikkihiirinä, täällä Tikkasen Hapa /175cm), Kallioniemi (179cm), Kokko, Kuznetsov ja Huokko (kaikki 180cm), Pursiaisen Julle (183cm) ja Joksu 186 sentin varrellaan. No okei, ei koko ratkaise tämän päivän kiekossa mitään mutta olisi turvallisempi tunne puserossa jos siellä olisi joku fyysinen pakki alakerrassa...mitenkään edellämainittuja väheksymättä. Ja turha alakertaan on kai vahvistuksia odottaa veikkaan että Huokon palkka söi pakkien palkkabudjetin. Ja jos joku pääkaupunkiseudulta (lue:HIFK:sta) tulee, niin varmaan yllärinä joku Ilkka vai mitä nitä nyt siellä on.

Minä himoitsin Marko Mäkistä tai Jussi Pesosta SaiPaan jo aiemmin, mutta ei niin ei. Joku muuten väittää SaiPan sivujen keskustelupalstalla tietävänsä että Aku Joki-Erkkilä Jukureista on ensi kaudella Sputnik-paidassa...Täyttäisi EU:N virallisen SaiPa koko Standardin, taitaa olla 176 cm...

Ja sitten minua kovasti kiinnostavaan aiheeseen eli Rolle Carlssoniin, jolla muuten on enemmän SM-liigapelejä kuin Riku Kallioniemellä. Rolle oli poliisi viime kaudella, kuka suojelee Vallua ensi kaudella? Älkääkä nyt tuomitko tätä tappeluhullun höpinöiksi, ihan vakavissani puhun: Löytyykö SaiPasta miestä joka ottaa lain omiin käsiinsä jos tuomarit eivät siihen pysty? TheRef, tämä ei ole hyökkäys raitapaitoja kohtaan, tarkoitan vain sitä että jos joku TODELLA alkaa possuilemaan vaikka Vallulle, niin jonkunhan siitä on tehtävä loppu.

Ja loppuun villi veikkaus ensi kauden maalivahtikuvioista: Sami Lehtinen ja Tero Leinonen:)
 

Keynet

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hui haatana

Ja loppuun villi veikkaus ensi kauden maalivahtikuvioista: Sami Lehtinen ja Tero Leinonen:) [/B]


Älä Dingus hyvä tuollaista veskarikaksikkoa edes leikilläsi meille veikkaile.
Puistattaa pelkkä ajatuskin. Järkälemäisen puolustuskoneiston takana kokeneet mutta maagiset maalivahdit Lehtinen & Leinonen. Hui!

Ei mutta vakavasti. Jos se Duba (19v.!) tulee, niin kyllä ehdottomasti toiseksi veskaksi tarvitaan kokenut kotimainen.
Ja mistäs sellasen tempaset? Hintaakaan kun ei hirveesti sais olla.
Leinosen kyllä kelpuutan kakkoseksi, mutta silloin ykköshanskan täytyy olla taas se kokeneempi.
Onko se nyt varmaa, että Häkkinen ei ole jatkamassa? Lähtiskö tuo vaikka Reijon perässä Kouvolaan?
Minun vaatimaton mielipiteeni on, että nöyrästi hakemaan rapakon takaa n. 30v. AHL/IHL veska ja sille Leinonen kaveriksi.

Ja tulkoon vaikka se puolihullu Willman polliisiksi Rollen paikalle. Nimi ainakin natsaisi Willmanstrandiin :)
 
Viimeksi muokattu:

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Tiesin se, tiesin sen! Olin täysin varma että veikaamani maalivahtikaksikko ei tule täällä pelaamaan ja nappiin osui! Eikä sitä Willmania taideta saada, taitaa olla budjetti kiinni ja Willman Ässissä. Olisi nyt vaikka se Kautonen tullut, mutta ei niin ei. Ja aikaahan vielä on...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös