Jalkapallon MM-Kisojen maalikuningas?

  • 4 464
  • 61

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Tuntematon venakko

Viestin lähetti Tilatiili
Tehkääs jotkut fiksummat analyysiä entisten itäblokkilaisten nykyisistä maalinsylkijöistä, kiitos. Heillä tuppaavat kertoimet nousemaan oletusarvoa suuremmiksi

Jaa, ette te oo kerenny. No, olen sitten oman onneni seppä. Venäjällä on H-lohkossaan sopivia vastustajia suuren maalimäärän suhteen. Tunisiaa vastaan verkko heiluu vapautuneesti. Belgia on hyytynyt porukka, Japani taistelee tasurin, joka sekin lienee suurimaalinen. Uhkapelurien listoille kotimaassa on kelpuutettu vain Beschastnykhin Vlado , joten hän olkoon arvaukseni kuninkaaksi.

Vladimirin mahdollisuuden ovat huomanneet myös suomalaiset veikkaajat, kerroin on niinkin alhainen kuin 24,5. Niinpä pistänkin rahani PAFille kertoimelle 75!

Slovenialta saattaisi myös löytyä yllättävä sylkijä, mutta eipä ole ketään huolittu taululle.

No NYT ne alkaa!
 

qwertzzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Aston Villa
Ihmiset ihmiset...

Olette nyt täysin unohtanut Fernando Hierron, joka jo alkusarjan jälkeen on hakannut 5 maalia.
Kisojen jälkeen FHta aletaan yleisesti jalkapallopiireissä kutsua HatTrickHierro:ksi.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Kyllä minä lähden selkeästi Ronaldon mukaan juhlimaan tulevaa kultaista buutsia.
Miksi?

c'mon, brassit pelaavat alkusarjassa sellaisia huippumaita vastaan että oksat pois. Kiinaa ja CR:ää vastaan kärjet tekevät varmaankin muutaman maalin mieheen ja lämmittävät jalkansa jatkosarjaa varten.

Vaikka Ronaldo on kärsinyt loukkaantumisista niin kuitenkin kevään aikana hän teki 10 Serie A pelissä 7 maalia pelaten tosin vain 654 minuuttia eli ei edes täysiä otteluja. Loppua kohti kun kunto alkoi löytyä niin maalejakin alkoi tulla.

Cupeissa ym. peliajat olivat Litmastakin alhaisempia joten niissä maaleja ei tullut mutta keväällä A:ssa tahti oli odotettua.

Ei niin etteikö muilla pelaajilla olisi mahdollisuuksia mutta alkusarjan pelit ratkaisevat ehkä liikaakin puolustusvoittoisten jatkosarjapelien takia. Ranska/Henry menetti jo mahdollisuutensa koska se ei kyennyt mättämään maaleja Senegalin verkkoon.
Tietenkin voihan C-R:n ilmiömäinen maalivahti pitää nollan jne. mutta....
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saksan tämänpäiväisen maalijuhlan jälkeen voisin veikata hattutempun tehnyttä Miroslav Klosea maalipörssin voittajaksi. Hänen tarvitsisi enää tehdä 4-5 häkkiä niin maalikuninkuus olisi varma. Ei mitenkään mahdotonta, kun Saksa todennäköisesti menee jatkopeleihin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
varjo:

Brassit tekevät varmasti runsaasti maaleja, mutta ne tulevat jakaantumaan aika monella miehelle. Roberto Carlos varmaankin ampuu suurimman osan vapareista, ja Rivaldolla ja Ronaldinhollakin lienee sanottavaa Ronaldon maali-iloitteluun :D
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti KIME 44
ilezi:
Sähän oot nero,
laita nyt viel toiseks "veikkaukses"
Tomasson
:D

Kyllä, veikkaan edelleen Klosea maalikuninkaaksi. Viisi maalia jo kasassa! Jos Tanska olisi päässyt jatkoon niin Tomasson olisi kyllä
vienyt pörssivoiton :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös