Jalkapallon EM 2024 – liveseuranta

  • 202 358
  • 8 773

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kroatia sinänsä saa näennäisen nätisti palloteltua, mutta eipä nuo ole päässeet lähellekään maalipaikkoja oikein murtautumaan. Tiivis on Italian puolustusmuuri
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka PK-seutulainen olenkin, tuli just Wikipedia-visiitin seurauksena pohdittua, miten siistiä olisi, jos Lahdessa Viipurin Reipas olisi edelleen voimissaan ja maamme kärkiseuroja niin lätkässä kuin futiksessa.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Albania-Espanja odotettua. Albania ei pääse yhtään mihinkään, viimeistään boksin rajalla pysähtyy harvat paikat.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Kummasti nuo soihdut löytävät aina tiensä katsomoon, vaikka järjestäjät ovat ne kieltäneet.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sellainen nelivitonen ollut, että suurin osa katsojista olisi mieluummin antamassa välikaasua Hervannan valtaväylällä kuin katsomassa tätä puolustamista.

Rupes sohvalla väsyttään, tosin aina kun tähän käy ni meinaa nukahtaa. Sama töissä. Sohvalle ku siellä käy ni meinaa nukahtaa. Varmaan pari sataa kertaa vetäny päikkäreitä siellä
Nyt n. 10 min pikaunet
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Studiossa on 66% naisia. Nyt ei sukupuolinen tasa-arvo täyty. Kuten ei Tuska-festareillakaan. Onko ylellä joku hotine jonne voi soittaa pahoittuneesta mielestä?
 

Alejandro

Jäsen
Heko, heko. Olen itse jutellut Sarajevon piirityksen keskellä lapsuutensa eläneen samanikäisen heebon kanssa ja kyllä sieltä posttraumaattisia stressioireita jäi.

Tuli siitä tuo pamahdus mieleen. Kävin samalla reissulla myös Kroatiassa ja siksi Kroatian peleistä tulee Jugoslavian hajoamissodat mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös