Jalkapallokauden 2014–2015 siirtohuhut ja varmistuneet siirrot

  • 220 013
  • 877

gsjez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester City
Alvaro Negredo Atletico Madridiin huhutaan aika vahvasti. Mies ei olisi sopeutunut Englantiin ja näin ollen haluaa pois. Atletico Madrid tarjonnut £20 miljoonaa pelaajasta espanjalaislähteiden mukaan.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kickerin mukaan Barcelona olisi liittynyt mukaan Toni Kroos-jahtiin ja tarjonnut miehelle sopimusta. Kroosin soppari Bayernin kanssa umpeutuu vuoden päästä, joten siirtosumma pysyisi varmasti kohtuullisena. Kelpaa minulle, tervetuloa Kataloniaan vaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Nyt siis huhutaan, että Espanjan kaikki kolme suurseuraa ovat hankkimassa hyökkääjää kukin tahollaan. Atléticoon aina Espanjassa varmasti maalaava Alvaro Negredo, Barcelonaan parin viime kauden ehkä kovin tykki koko planeetalla Luis Suarez ja Real Madridiin loistava viimeistelijä, el tigre, Falcao.

Jos kaupat toteutuvat, niin erityisesti Barcalla ja el Realilla alkaa olla maalintekopotentiaalia jo ihan ketä tahansa vastaan, kun Barca heittää kehiin Neymarin, Suarezin ja Messin, kun taas Madrid vastaa Balella, Falcaolla ja Ronaldolla Karim Benzeman tullessa vaihdosta kehiin.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Ander Herreran siirtoa ManU:n huudellaan joka puolella. Nyt jo Guillem Balague, joka on suht usein aika hyvin kärryillä La Ligasta twiittasi Unitedin maksavan miehen ulosostopykälän. Siirto saatetaan julkistaa jo tänään.
 

Sambody

Jäsen
Jos kaupat toteutuvat, niin erityisesti Barcalla ja el Realilla alkaa olla maalintekopotentiaalia jo ihan ketä tahansa vastaan, kun Barca heittää kehiin Neymarin, Suarezin ja Messin, kun taas Madrid vastaa Balella, Falcaolla ja Ronaldolla Karim Benzeman tullessa vaihdosta kehiin.

Ihan hieman mopo karannut käsistä Barcan ja Realin kilpavarustelussa, jos näin pääsee käymään. Ei herranjumala miten käsittämätöntä tulivoimaa noin niinkuin teorian tasolla. Käytännöstä vaikea vielä sanoa varsinkin, kun Barcan keskikenttä tulee mitä todennäköisemmin heikentymään huomattavasti Xavin ja Cescin häipyessä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Daily Mailin mukaan Rio Ferdinandin sopimus QPRn kanssa julkistetaan piakkoin. Kelpaisi kyllä huomattavasti mielummin kun huhuissa myöskin pyörinyt Joleon Lescott joka onneksi meni WBAhan.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Ander Herrera on nyt virallisesti ManU:n mies. Mies nousi heti fanien sydämiin maksamalla itsensä ulos Bilbaosta. Hieno mies!

Onko jollain enemmän hajua näistä Espanjan ulosostopykälistä? Ite en oo oikein kärryillä. Joutuuko pelaaja aina nimellisesti ostamaan itsensä ulos, jos siirtyy Espanjan ulkopuolelle?
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Luke Shawn siirto Southamptonista Manchester Unitediin on varmistunut.

E: Lallana ilmeisesti Melwoodissa Liverpoolin medicalissa. Southamptonin tyhjennys on alkanut.
 
Viimeksi muokattu:

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Tuskinpa Herrera omasta pussistaan maksoi tuota 36 miljoonan euron ulosostohintaa.
Niin, Espanjassa tuo pykälä menee virallisesti niin että pelaajan pitää itse lunastaa sopimuksensa ulos. Käytännössä tämä menee niin että ostava joukkue tarjoaa tuon ulosostohinnan ja kaupat tehdään.
Athletic on halunnut lähettää selvän viestin, että heidän pelaajiaan ei osteta ja jos ostetaan niin se tapahtuu vaikeimman kautta. Eli tässä tapauksessa ostava joukkue kierrättää rahat pelaajan edustajien kautta. Verottaja katsoo todennäköisesti tämän tulona pelaajalle joten ostavan seuran pitää korvata myös tästä seuraavat verot. Eli Athletic pystyy tekemään kiusaa sen verran että todellinen siirtosumma on hieman korkeampi kuin ulosostopykälä.
 

Betoz

Jäsen
- - - lähteistä riippuen about £50M-£65M sisään. Ei pöllömpi tilanne uudelle managerille rueta kasaamaan mieleistään joukkuetta.
Totta. Lisäksi ennätykselliset palkintorahat ja toivottavasti myös liuta sponsorisopimuksia. Soton on kyllä niin sympaattinen joukkue, että toivon koko sydämestäni hyviä hankintoja ja vakiintuvaa asemaa (ylemmässä) keskikastissa.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Eli Athletic pystyy tekemään kiusaa sen verran että todellinen siirtosumma on hieman korkeampi kuin ulosostopykälä.

Tuntuu vähän erikoiselta käytännöltä, tai en ihan täysin ymmärrä mihin pyrkivät. Mielestäni on suuri riski että pelaajat eivät jatkossa tule tekemään Athleticin kanssa pitkiä sopimuksia tai vaativat että ulosostopykälän summat ovat melko matalia. No ehkä he laskevat että pystyvät pelaajia painostamaan tekemään näitä sopimuksia jatkossakin, kuitenkin seura itse myös tarvitsee lahjakkaista baskipelaajia joten pelaajillakin on hyvä asema vaatia haluamaansa sopimusta jos/kun on riittävän hyvä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Athletic Bilbao oli aika nihkeä seura jo silloin, kun Martinez siirtyi Bayerniin ja Llorente Juventus-pelaajaksi.

Meneeköhän tunteja vai päiviä, kun James Rodriquez yhdistetään ainakin Barcelonaan ja Real Madridiin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Meneeköhän tunteja vai päiviä, kun James Rodriquez yhdistetään ainakin Barcelonaan ja Real Madridiin.

Marcan mukaan James Rodríguez on sanonut pitävänsä enemmän Real Madridista kuin FC Barcelonasta. Toisin sanoen tämä uutinen tämän päivän Marcassa, huomisessa sitten kerrotaan Florentino Pérezin suunnittelevan tarjousta miehestä.

Tosin en anna Johannekselle kovin isoa glooriaa tuosta veikkauksesta, kun kertoin tällaiseen uutisointiin on minimaalisen pieni.

*****

Athletic Bilbao voi olla nihkeä, sillä sen ei juuri tarvitse välittää suhteiden hoitamisesta muiden seurojen kanssa. Yleensä kai suhteita pyritään pitämään kunnossa, että myöhemminkin voidaan käydä kauppaa. Athletic sen sijaan voi hankkia vain baskeja, niin sen ei juuri tarvitse välittää muiden seurojen mielipiteistä ja tulevista kauppasuhteista.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Juu, en kaipaa gloriaa James-arvauksestani. Radamel Falcao on britti-lehtien mukaan jo Real Madridin hankintalistoilla ja siirtokorvaukseksi arvaillaan n. €60m.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
YLEn teksti-tv kertoo Roman Eremenkon agentin olevan Milanossa sopimassa asioista, ja että Rubin Kazan olisi jo hyväksynyt Milanin tarjouksen pelaajastaan.

Todella toivon, että Roman nyt malttaa jättää Venäjän kentät ja palata Italiaan jonne hänellä ilmeisesti jatkuvasti kysyntää on, mies on uransa parhaissa ikävuosissa ja peli kulkee hienosti, Milan olisi mainio seura eli todellinen futisjätti ja legendaarinen seura, muttei kuitenkaan täynnä toinen toistaan hurjempia superhankintoja syrjäytettävänä.

Hauska jos tämä nyt toteutuu, nimittäin vasta pari päivää sitten ilman mitään huhuja tai hajuja mahdollisesta siirrosta mietin, että näinkö Roman aikoo nämä uransa parhaat kaudet läpeensä viettää sitkeästi Venäjällä vaikka kiinnostusta takuulla löytyy isoistakin futisseuroista ja houkuttelevista sarjoista.

Ei ole Venäjän sarjassa mitään vikaa ja siellä Roman on tietysti isossa roolissa Rubinissa, mutta mielestäni paluu Italian tutuille kentille Milanin kaltaisessa isossa seurassa olisi juuri sitä mitä nyt pitäisi urallaan tapahtua.

Toivottavasti tuo Milan-siirto nyt toteutuu.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Athletic Bilbao voi olla nihkeä, sillä sen ei juuri tarvitse välittää suhteiden hoitamisesta muiden seurojen kanssa.

Ei ehkä muiden seurojen mutta luulisi että baskipelaajiin haluttaisiin pitää hyvät välit. Tälläinen toiminta voi vain mielestäni helposti johtaa siihen että lahjakkaat baskipelaajat eivät enää halua tehdä Athleticin kanssa sopimuksia jos yhtään on muita vaihtoehtoja, tai eivät ainakaan suostu niin suurin ulosostopykäliin mitä monilla nyt on ollut. No en osaa tuota baskiajattelua tulkita välttämättä kovin hyvin, mutta fakta on se että ei näillä parhailla pelaajilla mitään sellaista kotipaikkarakkautta ole ollut että olisivat valmiita uransa Athleticissa pelaamaan joten varmasti myös nuoret pelaajat ottavat tämän asian huomioon sopimuksia tehdessään (että haluavat varmistaa että pääsevät lähtemään).

Athletic kuitenkin tarvitsee nuoria baskipelaajia, jos/kun menettävät pelaajia jo nuorempina tälläisen politiikan takia niin sitten varmasti ovat kusessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös