Jalkapallo – yleinen keskustelu

  • 1 092 518
  • 7 338
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Veikkausliigassa ei kyllä myöskään mitään tähtiloistoa kotimaisten nimien osalta. Koussavi-Benissan? Ketä unohtuu?
No se että minun pitää edes miettiä Seth Saarisen nimeä tässä keskustelussa kertoo, että ei se tarjonta ihan älytöntä ole.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Yhtään Alhoa tai Soiria dissaamatta, niin onpahan surkea tilanne.
Tavallaan nämäkin kaksi pelaavat kuitenkin aika pitkälti sillä omalla tasollaan, etenkin Alho. Soiri on toki ylisuorittanut muilla elämänosaalueilla kun nappasi Sara Siepin. Vielä kun kykeni vastaavaan xG:tä ylittävään suorittamiseen kentällä.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
No se että minun pitää edes miettiä Seth Saarisen nimeä tässä keskustelussa kertoo, että ei se tarjonta ihan älytöntä ole.
Itsehän mietin lähinnä Samu Miettisen tulevaa tykki kautta KuPSissa. Tosin oikealle hänenkään talentti ei taida riittää.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se hetki kun Pohjanpalo painoi ryssiä vastaan 1-0. Se hetki oli jotain sellaista onnellisuutta ettei voi käsittää, ja kun se oli lopulta niin lyhyt että kaikki se ilo pakkautui niihin muutamaan sekuntiin ennen kuin alettiin kelailla VARia. Tuo kun löytyisi jostain Härkösen selostamana.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ja tästä syystä Liverpool haluaa Amorimin tai Mark Ogdenin mukaan mahdollisesti De Zerbin. Aikamoinen muutos pelitavassa luvassa.

Alonso halunnee Ancelottin lantsarit.

Samoin De Zerbi korkealla Bayernin listoilla. Mielenkiintoinen kesä tulossa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Samoin De Zerbi korkealla Bayernin listoilla. Mielenkiintoinen kesä tulossa.
Oiskohan sitten Bolognaa tällä hetkellä Mestarienliigaan vievä Thiago Motta Barcelonan kiikarissa. Vähemmän Serie A:ta tulee seurattua mutta ihan mielenkiintoisen tiivistyksen tuli katsottua Athleticilta Mottan 2-7-2 muodostelmasta.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ja sieltä vielä vahvistus. Fiksu liike Alonsolta. Ikää 43v ja takana vasta pari kautta huipputasolla.



Ei haittaa. Tuchelille on jo korvaaja :)





Tunnelmia myös Alonson ja Leverkusenin tämän päiväisestä tiedotustilaisuudesta: Bundesliigan mielenkiinnon ja kilpailullisuuden kannalta toki erittäin hyvä juttu, että Alonso jatkaa Leverkusenissa. Estää myös todennäköisesti pelaajapuolella sen koko pajatson tyhjenemisen, koska sitä kuuluisaa 'imua' varmasti on. Vahvasti tuoksuu myös siltä, että Alonso tulee olemaan Realin seuraava koutsi ja kyttää sitä Ancelottilta vapautuvaa paikkaa.


 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkaa olemaan todella lähellä, että Hradecky pääsee nostelemaan kapteenina Bundesligan voittopokaalia.

Seitsemän peliä jäljellä ja piste-eroa alaspäin Muncheniin on 13 pistettä. Eihän tätä voi "N"everkusenkaan enää sössiä, eihän...

Huikea joukkue Leverkusen ollut tällä kaudella. Ei ole hävinnyt yhtään ottelua, kun otetaan kaikki kilpailut mukaan. 39 peliä, 0 tappiota.
Ja saivat vielä Xabi Alonson jatkamaan ensi kaudellakin, vaikka ottajia olisi aivan varmasti ollut.

Leverkusen ei ole ikinä voittanut Bundesliigan mestaruutta. Nyt on perinteikäs seura ison jutun äärellä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse mietin, kun tuon tilanteen näin, että siitä olisi voinut antaa suoran punaisenkin. Sama Islannin jätkä teloi sitten toisenkin Djurgårdenin pelaajan ja lähti suurin piirtein vartti tuon Schüller-taklauksensa jälkeen suihkuun. Saattaa siellä tuomarikin jälkiviisastella, että olisi ollut parempi antaa se punainen jo siitä ekasta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Twitterissä oli juttua, ensimmäisten tiedon mukaan jalkapöytä on murtunut ainakin. Voi kyllä jotain muutakin olla.
Joo nilkan ympärille oli teipit laitettu. Voihan perkule. Ei nuo jalkaterän murtumatkaan aina ihan pikkuvammoja ole, Pohjanpalo oli aikanaan yli vuoden sivussa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajax's turbulent season took a fresh turn on Tuesday after their chief executive Alex Kroes was suspended by the club for suspected insider dealing just two weeks after taking up the post.

Kroes has been suspended with immediate effect, with Ajax saying they "intend to terminate" his contract.


Ei oo helppoo, kun on vaikeet.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Alonson Leverkusenin huikaiseva kausi sai jatkoa, kun joukkue marssi Saksan cupin finaaliin voittamalla Düsseldorfin. Vastaan asettuu Kaiserslautern, joka peittosi omassa välierässään mm. aiemmin Bayernin tiputtaneen kolmannen sarjatason Saarbrückenin. Leverkusen on muuten ainoa pääsarjatason joukkue, joka eteni neljän parhaan joukkoon, ja tupla näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä. Hienoa kyllä nähdä joukkue ensi kaudella Mestarien liigassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olipas hieno tasonnosto murheellisen Norja-pelin jälkeen. Italia tuli ehkä vähän takki auki, mutta se ei ole Suomen pelistä pois. Kyllä tämän illan voitossa oli paljon Suomen hyvyyttä mukana. Lopussa meinasi mennä roska silmään kun peli päättyi ja koko Bolt Stadion tuuletti ja huusi. Hyvä Suomi!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
En nyt oikein tiedä mihin ketjuun tämän laittaisi, mutta menkööt tänne.

Henry Winter on irtisanottu The Timesista. Aivan whattheactualfuckingshit -tason kamaa. Kyseessä on mielestäni aika selkeällä marginaalilla paras englantilainen jalkapallotoimittaja, jonka verkostot ulottuvat kirjaimellisesti kaikkiin jalkapalloilevan maailman kolkkiin ja jokaiselle englantilaisen jalkapalloilun sarjatasolle. Hän on yksi niistä harvoista, jotka ovat pitäneet väsymättä kiinni jalkapallopyramidin kaikkien sarjatasojen uutisoinnin merkityksestä, ja toisaalta pitänyt jatkuvasti hyviä yhteyksiä eri fanikanaviin, -lehtiin ja ryhmiin.

Täysin seinähullu juttu. Toivottavasti menisi Athleticiin tms. absoluuttiseen laatujulkaisuun.


 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Onko Valioliigan tasoa liioiteltu kyselee YLE.

Tämän kauden tilastoja:


Espanjalaisia pelaajia puolestaan ylivoimaisesti eniten Euroopan TOP-5 liigoissa:


Kotimaisten pelaajien prosentit tässä jutussa:


Eli onko tuo Valioliiga sittenkään se kaikista kovin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös