Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 291 927
  • 123 818

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Toi "Ronaldo pelasti OGS:n" -mantra on kyllä älyllisesti väsyneintä tv-analysointia koskaan. Ronaldo pelasti tässä DDG:n ja Maguiren, jos jotkut, sillä joukkueena Unitedilla ei ollut tässä mitään sen kummempaa hätää koko pelissä. Tietysti sosiaalisen median älyn jättiläiset jostain Afrikan ja Kaakkois-Aasian sydänmailta vaativat valmentajan päätä vadille ihan jo teksti-tv:n perusteella, mutta kukaan, joka tämän matsin katsoi, ei kyllä voi tuota hölötystä allekirjoittaa.

Ongelmaksi tuli tuo formaation muutos. Ennen sitä puolustus oli sitä pomppumaalia lukuun ottamatta tiivis ja hyökkääminen toimi paremmin. Sen jälkeen tuo keskikenttä alkoi taas vuotaa.
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Niin, viime kaudella pistettiin pataan RB:tä ja PSG:tä. Sen jälkeen Eurooppa-liigassa dominoitiin joka ottelussa vastustajaa. Nyt rimpuillaan jotain atalantoja ja villarealeja vastaan. Tulokset ovat tällä kaudella olleet parempia kuin viime kaudella, toki tällaisessa lohkossa pitää ollakin.

Kyllä täytyy sokea olla, mikäli luulee ManUn saavuttavan tämän päiväisen (ja koko kauden) kaltaisella pelillä jotain tämän kauden Mestarien liigassa, Valioliigassa tai pidemmällä aikavälillä muutenkaan. Viime kauden peliesitysten perusteella olisi voinutkin odottaa menestystä edes jossain kilpailussa. Jokin tässä on kesän aikana muuttunut kun peli on tuollaista kuraa. Onko se Ronaldo vai onko Olesta tullut yhtäkkiä ihan paska valmentaja vai joku muu, mene ja tiedä. Yksi asia on kuitenkin varma, ja se on että Unitedin pelin taso on valovuosia jäljessä viime kauden esityksiä
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Hyvän Realin alun jälkeen Shakhtar on vienyt peliä Bernabeulla ja tauolle mennään lukemissa 1-1. Kotimatsiksi aika surkeaa tekemistä, kannattaisi tätä menoa palata pelaamaan sinne di Stefano -stadionille...
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Liverpool on kyllä imo heittämällä viihdyttävin futisjoukkue tällä hetkellä. Ollut sitä kyllä jo pidemmän aikaa Kloppin alaisuudessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Millä vitulla toi Hummelssin tilanne on punainen vaikka se katottiin Varilta? Mitä vittua?

Edit: Heti kun joku löytää tuosta klippiä niin laittakaas tänne.

Toinen edit: Etsisin ja laittaisin toki itsekin, mutta emmää tällä perkeleen puhelimella osaa.
 
Viimeksi muokattu:

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit -2014 (sympatiat Mestikseen), saksalaiset
Millä vitulla toi Hummelssin tilanne on punainen vaikka se katottiin Varilta? Mitä vittua?

Edit: Heti kun joku löytää tuosta klippiä niin laittakaas tänne.
Oli kyllä harvinaisen kevyt. Keltaisen olisi voinut holtittomasta pelistä antaa, mutta ei toi ollu punaista nähnytkään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kävi klassiset: tuomari jätti muutaman selkeän rikkeen viheltämättä kummaltakin joukkueelta ja sitten huomasi homman lipeävän käsistään. Nyt korjaa tilannetta antamalla korttia sinne tänne. Jos olisin Kloppo, ottaisin Salahin ja TAA:n välittömästi pois kentältä. Ticolla kun kuohahtaa, niin sitten lähtee. Lähtee kuin nakki Töölöstä.
 

Fordél

Jäsen
Keräsi pari aiempaa Manen lanaamista samaan nippuun. No, tulihan tuo nappuloilla akillesjänteeseen.

Toisaalta, jos tuomari omisi antanut jo niistä aiemmista keltaisen (Felipekin oli ainakin yhdessä osallisena) niin ehkä otteet olisivat rauhoittuneet, ja tuota punaista ei olisi tarvinut antaa.
 

Fordél

Jäsen
Jos tää kääntyy 3-0 tilanteeseen piankin niin sitten ehottomasti Poolin pitää alkaa kierrättää. Minaminoa ja Origia kehiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös