Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 135 902
  • 122 215

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Donnarumma näyttää tuolla niin pitkältä, että jos menisi maaliviivalle makaamaan, jalkapohjat osuisivat toiseen tolppaan ja otsa toiseen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hah! Pelin xG:
PSG 0,48 - 1,97 City.

Toistan: Hah!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hah! Pelin xG:
PSG 0,48 - 1,97 City.

Toistan: Hah!
Tosin ei yhtä paha kyykkäys kuin Realilta, vieläpä paljon heikompaa vastustajaa vastaan:
3,29 - 0,42.

Donnarumma oli isoin pariisilainen selittäjä tuolle PSG:n voitolle, Cityn totaalinen saamattomuus lukuisissa maalipaikoissaan keskeisin syy kokonaiskuvassa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eli illan pelien perusteella on saatu eliminoitua Real Madrid, PSG ja City potentiaalisten mestarien joukosta. Kukas sen kannun sitten vie?
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Ai niin kuin:

"We have four or five players in the academy that we can absolutely count on. Liam [Delap] is one of them. Unfortunately he could not be with us in pre-season because he is injured and it is a little bit complicated. He is an option but we have many players who can play in that position. Raheem [Sterling] can play striker, Ferran [Torres] can play there, Gabriel can play there, even Riyad [Mahrez] and Jack Grealish can play there.


"We have not a typical striker like Liam but we can find alternatives. I always believe like in these last years we scored a lot of goals playing with or without a striker. We have to play better, try to achieve the level of intensity of desire and hunger that we had against Norwich and be consistent in every single game doing this. This is the target and play better in the process and the high pressing. When we defend deep, be more solid. Improve our set-pieces. That is what we want to do and that is what we are going to try."

En mä tossa valittamista näe.
Okei, luin jonkun Iltapaskapäivä-lehden "uutisen", missä asioita ja Pepin sanomisia oli sitten vähän kärjistetty ja kyseinen "uutinen" kirjoitettu muutenkin vähän valittelevaan sävyyn.

Toki muistelisin, että kauden alla vähän tuota tilannetta harmitteli, joka toki osin ymmärrettävä, kun mm. Kanen siirto kariutui ja se varmasti vähän sapetti.
 

Soolo

Jäsen
Joukkue, jossa on kuitenkin hyökkäysvoimaa ja heittää hyökkäyskolmannekselle sellaisia pelaajia kuten: Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Phil Foden, Bernardo Silva, Ferran Torres, Ilkay Gündogan...

Miten miehen elämä voikin olla kovaa...

Hyökkäysvoimaa kyllä, mutta kuitenkin myös maalintekovoimaa tarvitaan . Noista kun möisi 3-4 ja sillä rahalla tilalle ostaisi erään ison norjalaisen niin se olisi joukkueen selvää vahvistamista ja tekisi Citystä melkeinpä ylivoimaisen.

Vaihtoehtoisesti voisi myydä myös vähän lisää öljyä...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Joo, siis kyllähän voittajasuosikkeihin kuuluvat ehdottomasti Bayern, City, Pool ja Chelsea. Seuraavassa "korissa" tulee yllätysvalmiita joukkueita, joilla kuitenkaan tuskin riittää finaaliin saakka millään. Näitä ovat PSG, Tico, ManU ja Real. Lopuilla ei pitäisi olla mitään palaa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Kyllä kai tämmösen joutuu nyt tilaamaan. Tosin verkkokauppa on aika hankalan oloinen, mutta silti.
 

Liitteet

  • sheriffi.jpg
    sheriffi.jpg
    108,1 KB · kertaa luettu: 107

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös