Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 137 448
  • 122 227
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei tuolta Frankilta ballseja puutu kun on tämän kauden aikana pitänyt jo Kepaa ja Jorginhoa koirankopissa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ei tuolta Frankilta ballseja puutu kun on tämän kauden aikana pitänyt jo Kepaa ja Jorginhoa koirankopissa.
Meinaatko Kepalla Chelsean maalivahtia, vai mitäs ihmettä oikein tätä asiaa ihmettelet? Kepan kausi on ollut luvattoman surkea. Ei muuten olisi laitettu Cabaa maaliin yhdessä vaiheessa.
 

Ralph

Jäsen
Lazio ollut kyllä heikko koronatauon jälkeen ja nyt ovat häviämässä Leccelle, kun kohta 80 minuuttia pelattu. Jos Lazio tämän häviää ja Juventus voittaa myöhemmin alkavassa ottelussa Milanin, on piste-ero jo kymmenen pistettä. Koronatauolle lähdettiin yhden pisteen erolla.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ja sieltä seuraava kannibaali uunista, tai kaapista, ulos. Miten vaan. Lazion Patric Gabarron puree vastustajaa kyynärpäähän ja lentää lisäajalla suoralla punaisella ulos.
 

redpecka

Jäsen
Luulisi VeikkausTV:n näkyvän kaikkialla, kunhan on Veikkauksen tunnus ja tilillä rahaa.
Ei. Kyllä Veikkaus on takoitettu Suomessa vakituisesti kirjoilla oleville kansalaisille. Sama kaiken muunkin kanssa kuten vaikka Yle Areena ja Telian lätkälähetykset. VPN:llä voit sijaintisi toki huijata, mutta... Se kotukunta tilitiedoissasi pitäisi silloin myös manipuloida ja... Äh.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Christian Fuchs näyttää siltä kuin olisi valmentanut maajoukkueita kolmella eri vuosikymmenellä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hyh. VAR laittanee nuoren Nketiahin pihalle. Aivan karsea pommi suoraan vastustajan polveen. Vaarallinen temppu.
 

Ralph

Jäsen
Oho, Adrien Rabiotilta melkoinen maali. Pitkä oma juoksu, sisältäen puikot Hernandezilta, ja komea laukaus verkkoon. Juventus johtaa Milanin vieraana 1-0. Rabiotin ensimmäinen maali Juventuksessa.
 

redpecka

Jäsen
Nythän on niin, että vigolaiset ovat ennen kaikkea kalastajia. Futiskin toki luonnistuu. Laitan karttakoordinaatteja tähän ja wikistä lainatun kauniin satamakuvan. Kotistadika on nimeltään Balaídos ja jengin lempinimi Celtiñas eli pikkukeltit.
 

Liitteet

  • vigo.PNG
    vigo.PNG
    252,7 KB · kertaa luettu: 55
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös