Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 106 022
  • 121 471

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei oltu valmiina peliin jne. Vai mitä, Unay Emery?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin, City vs. Arsenal nyt 1-1 Koscielnyn tasoitettua ja pelin seuraava maali pusketaan varmaan jo nilkan korkeudelta.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Aguerolle toinen maali ja City 2-1 johtoon 44min kohdalla. Pakkovoittohan tämä peli on jos aikoo rypistellä loppuun asti kannusta.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oonko hiukan optimisti, jos toivon Arsun nousevan vielä tasoihin? Poor Leno ollut Arsun ainoa valopilkku. Ei taida silti auttaa tasoituksen suhteen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ville Kuusinen ei ymmärrä mitä tarkoittaa karhunpalvelus
Ha.

En nähnyt tänään enkä kuullut mitä sanoi, mutta välitön muistikuva viikon tai parin taakse kun voisin vannoa Kuusisen käyttäneen sanaa karhunpalvelus täysin järjettömässä eli aivan vastakohtaisessa paikassa kuin mitä pitäisi.

En ollut varma kuulinko silloin oikein, mutta ilmeisesti jos taas on mennyt niin.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Miksi Alexis juoksee hitaasti?


... koska sillä on kädet levällään.

Pikkuisen se syyllistyi Pogbakin tähän pitkästä aikaa....onneksi vain pikkuisen....ja enimmäkseen kun tuomari ei reagoinut kun Lestön mies (Mendy?) veti pallottoman Pogban nurin tämän annettua syötön. Selvä ”pallottoman miehen estäminen” (kuin R.Leinolta Siikoseen perjantaina Rinkelinmäellä), mutta vaparitta jäi Pogba (ja ManU)....
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Komea vaparikuvio Hammersilta ja tasoitus 1-1:een. Pool meni johtoon maalilla, joka olisi pitänyt hylätä jo aiemmin tapahtuneen paitsion takia.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
On kyllä ovelia vapareita Hammersilla. Joka kerta kylmä rinki persuksissa kotikatsomossa, ja Poolin pelaajilla kentällä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin jos peli jatkuu toisella puolikkaalla, niin Hammers voittaa matsin. Vihellykset&liputukset Poolin puolella, mutta onpahan Hammers kehitellyt toimivia erikoistilannekuvioita. Poolia viety niissä täysin satanolla. Ei oikein rullaa nyt Poolilla.

Siinä Poolin 0-1 johtomaalissa linjuri oli sen 3-4 metriä liian alhaalla linjasta, eikä tietenkään nähnyt Milnerin olleen metrin verran paitsiossa.
 
Tuomareillakin näyttää olevan pieni jännitys päällä. Paitsiomaali, Mane rikkonut 5 kertaa ja selvinnyt ilman korttia jne. Ei riitä vielä. Johonkin Salahin halpaan filmiin viimeistään ratkeaa, toivottavasti kuitenkaan ei, sillä suht ok matsi menossa. Pääasia, ettei sentään heti ekalla puoliajalla ryöpsähtänyt. Pool kuitenkin tehnyt 4 maalia Hammersia vastaan vissiin jokaisessa kolmessa edellisessä kohtaamisessa. Nättejä vapareita kyllä.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Samaa mieltä. Huikean hyviä West Hamin vaparikuviot kyllä. Pool ollut vaisu, tuntuuko jo pakkovoiton paineet ja mestaruusstressi?

Saapa nähdä millaiset käärmekeitot Kloppo saa keiteltyä tauolla....
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool ollut vaisu, tuntuuko jo pakkovoiton paineet ja mestaruusstressi?

Saapa nähdä millaiset käärmekeitot Kloppo saa keiteltyä tauolla....

Niin karulta, kuin se kaikkinensa kuulostaakin, niin keskikenttäpelaajiin kaatuu tuo Poolin peli ja osin varmaan muodostelmaan. Eli Poolin peli toimii näköjään parhaiten, kun muodossa 4-3-3 Hendo, Milner ja Wijnaldum muodostavat keskikentän kolmikon. Varsinkin Keita on ulkona kuvioista ja nythän muoto on 4-2-3-1, jossa Fabinho osaa pelata parhaiten Poolissa, kun on rinnalla tuplakutonen.

Näin minä asian näen. Eli loukkaantumiset syövät reilusti. Tottakai vastustajan pelaaminen vaikuttaa myös, mutta paljon johtuu pelaajista ja nythän siellä on taas muutama vähemmän pelannut yhtä aikaa kehissä.

Se on selvää, ettei näillä otteilla voiteta mestaruutta, eikä edetä CL:ssakaan kovin pitkälle.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Aikamoinen määrä harhasyöttöjä Poolilla tässä pelissä. Toivottavasti ei kostaudu vielä Westhamin maalin muodossa.

Hyvä että Kloppo vaihtaa Shakirin Lallanan tilalle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu noita Bobbynin syöttöjä tuolla ylhäällä. Yksikään ei omille. Vastustajelle lapaan, tai 3 metrin syöttö kilometrin vituiksi. Ei ne syötöt kyllä Robbollakaan toimi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös