Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 295 637
  • 123 822
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Joo-o.. Kyllä on tullut jo ekalla jaksolla harvinaisen selväksi, että toinen on yksi maailman laadukkaimmista futisjoukkueista ja toinen divariporukka, jonka tuhkimotarina on tulossa päätökseensä. Joku 7-0 lopputulos on tänään täysin mahollinen.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Mitenköhän Real räpistelee omassa pelissään. Kiikareilla ainakin vielä ovat.

Tuo Cityn peli kiinnosti lähinnä alusta siksi, että on muutaman kerran ollut aika isoja ongelmia pieniä seuroja vastaan. Tällä kertaa ei kuitenkaan näin käynyt.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Joo. Jännäksi menee. City-Burton 8-0 ja 70 min pelattu. Jesus neljä maalia.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Ainoa jännitettävä asia tuossa on se, että survovatko kymmenen tai enemmän maaleja. Peliaikaa on kuitenkin aika paljon jäljellä. 10+ maalin voitolla menee vähän ehkä liian rajuksi tyrmäykseksi - tämäkin riittäisi jo. Ei tuota peliä ensimmäistä puoliaikaa enempää jaksanut katsoa.

Ilahduttavasti PSG on 0-0 tilanteessa Guingampin kanssa. PSG on kyllä sellainen porukka ettei kovin helpolla muuta tule voittamaan kuin Ligue 1:n ja Coupe de Francen ja muita ranskalaisia virityksiä. QSI on tunkenut tuohon pumppuun rahaa kuitenkin reilun miljardin.

Edit: voi helvetti! Guingamp missasi rankkarin! Olisi ollut hienoa kun olisivat vielä menneet johtoon!

Sitten heti tietenkin PSG johtoon. Buu.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tasainen liigacupin välieräpari.

Sanoin tänään duunikaverille, että ainahan näissä on se romanttinen mahdollisuus pienemmän yllättää ja kiva että Burtonin kaltainen seura on vielä mukana, mutta että kyllähän City voittaa niin paljon kuin haluavat voittaa.

Näköjään haluavat aika paljon, meneekö 10 rikki jää vielä nähtäväksi.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Guingamp veti sitten miljardimiehistöä vastaan pelin tasoihin. Varsin maukasta.

Tällä kertaa saivat rankkarin sisään. Sääli kun se ensimmäinen rankkari ei onnistunut.
 

Barney

Jäsen
Nasri on palannut Valioliigakentille West Hamin paidassa ja kiva nähdä mies jälleen tositoimissa. Kunto ei ole varmaan vielä ihan paras, mutta parissa tilanteessa pelannut ihan näppärästi. Tulee olemaan todennäköisesti kova vahvistus Hammersille.
 

Barney

Jäsen
Nasrille syöttö ja Rice vie Hammersin johtoon uransa ensimmäisellä Valioliigamaalilla. Onneksi Arsenalin hyökkäys on kuitenkin sen verran hyvä, että ei tuolla mitään Öziliä tarvita.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tulee olemaan todennäköisesti kova vahvistus Hammersille.
Kyllä. Taidoiltaan riittäisi vieläkin suurseuroihinkin ainakin penkille, mutta huhujen mukaan pääkoppa ei kestänyt Cityssa. On varmaan parempi ollessaan pienen lammikon iso kala, kuin ison lammikon pienehkö kala.
 

Barney

Jäsen
Oliko Arnautovicilta jäähyväiset? Ainakin vähän sen näköisesti kiitteli kannattajia, kun hänet vaihdettiin kentältä. Kiinaanhan Arnautovicia on paljon huhuttu tässä viime aikoina.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Niin vain vanha kettu Pellegrini & West Ham vei pisteet Emeryn Arsenalilta. ManU kipuaa tasoihin Gunnersin kanssa mikäli voittavat Spursin huomenna. Tosin sikäli-mikäli voittavat - mitä kyllä en oikein usko- , niin oletettavammin eivät voita kuitenkaan neljällä maalilla -> jäisivät huonomman maalieron vuoksi Arsenalin taakse.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Arsenalin tötöily ropisee myös Chelsean laariin, sillä edellytyksellä että joukkue ei pelaa viime aikaisella tasollaan Newcastle vastaan.

Tuo on täysin totta - mikäli voittavat Newcastlen niin bufferia CL paikan turvaamiseksi on kuusi pistettä. Newcastle on täysin voitettavissa - mikäli eivät mene ja kuse omiin muroihinsa mehustellessaan Gunnersin kompastelua.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
BHA - LIV pallonhallinta 22% vs. 78% mutta silti Albion roikkuu tasapelissä mukana. Tuleekohan tästä nyt sellainen viime kauden tyylinen ™ hankala peli, jossa Pool tiputtaa pari pistettä pelissä joka olisi pitänyt voittaa?
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Suhteellisen ansaittu rankkari Salahille ja suhteellisen varmasti sisään.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Naistuomari avustavana Chelsea-Newcastle pelissä. Koskahan nähdään ensimmäinen nainen päätuomarina Valioliigassa?
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Kylläpä Chelsea tekee tästä(kin) matsista itselleen hankalan. Arsenalin tättähääräilyn seurauksena olisi mainio tilaisuus kasvattaa bufferia kolmella pisteellä. Ei tunnu maistuvan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös