Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 290 005
  • 123 818

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä mä antaisin ison osan paskaa Kloppolle. Jos ei vittu reilussa kahdessa vuodessa saa samoja saatanan koomailuja poistettua jenginsä pelistä, niin ei se pysty siihen varmaan koskaan. Toiselle puolikkaalle tuli kasa punasia lampaita kentälle odottelemaan persnykäsyä. No onnex Kloppo voi aina syyttää pelaajien henk.koht. virheitä
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Yhä kyllä minua hämmentää, miten pelin lopussa maalien päästäminen on aina 'sulamista', mutta pelin alussa päästäminen ei. Nythän joukkueet tunaroivat kaiketi saman verran palloja omiin - miten toisen joukkueen kantti muka oli parempi?

Ymmärtäisin sulamisesta puhumisen, jos Pool olisi ollut koko pelin ajan parempi ja Sevilla kääntänyt homman lopussa. Nythän näin ei käynyt, vaan Sevilla oli kuskin pukilla pitkät ajat myös eka puoliajalla, vaikka maalinteossa onnistui vain Pool. Sevilla oli parempi tänään, Pool venyi hyvällä viimeistelyllä tasapeliin
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Huhhuh Sevillan Yedder ja Tottenhamin Kane 6 maalia 5 lohkopeliin.

Ai niin. Ronaldo 8 maalia.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Jaahas, Qarabagin pelaajalle joulukortti ja pallo pilkulle. Hazard laittaa pallon maaliin, 0-1.
Sinänsä hyvä Chelsealle, koska näytti että vähän puolivaloilla ollaan liikkeellä ja olisi voinut tulla hiukan hikisempi iltapuhde ilman tuota punaista ja pilkkua.
 
Madridissa jo 2-0.

Roma kuitenkin jatkossa jos voittaa kotonaan Qarabağin. Ja kai hävitessäänkin, mikäli Selssi voittaa madridilaiset?
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Dortmund menetti 4-0 -johdon yhdessä kauden odotetuimmista peleistä, Revier-derbyssä Schalkea vastaan. Lopputulos oli 4-4. Bayern taitaa taas marssia mestaruuteen.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Jännä huomata kuinka hiljaisia Realin fanit tällä foorumilla on, kausiketjuun ei kukaan kirjoittele. Viime kaudella oli kyllä sellaista hehkutusta monen nimimerkin toimesta ja kausiketju oli aktiivinen. Gloryhunttausta havaittavissa?

Ei näy Viasat. Oon odotellut, että kausiketjuun näkijät kirjoittaisivat. Terv. fani viimeiset 35 vuotta
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Sääliksi käy Liverpoolin puolustusta kun lähes täydellisen pelin jälkeen maalivahti imuroi 16-rajalta onnettoman chipin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Tämä on kyllä aivan käsittämätöntä, miten vuonna 2017 ei edelleenkään katsota näitä videolta tai käytetä maaliviivateknologiaa.

Joo, eihän maaliviivateknologia ole käytössä kuin maaotteluissa, Valioliigassa, Bundesliigassa, Serie A:ssa ja Ligue 1:ssä jne. jne.

Mutta joo, ehkä myös Espanjassa olisi aika ottaa ko. teknologia käyttöön.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Öööö Ashley Young kohtuu liekeissä. Tehnyt kaksi maalia ja toinen Beckham tyylinen vapari.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ei vittu millä pelillä Manu johtaa. :D City murskajaisiin verrattuna ihan eri kaliiberin joukkue tämä Mourinhon ryhmä. Jospa nyt nähtäisiin sitä tyypillistä puolustamista niin Hornets saisi maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös