Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 331
  • 123 818

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Tuomarilinja on kyllä ollut mielenkiintoinen. Manulle tukku keltaisia kortteja ja pari rankkaria jäänyt viheltämättä. Tiedä sitten öljyrahoista.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mikäs toi käsipallosääntö nykyään on? Ihan jumalaton määrä tullut noita käsivirheitä rankkarialueella, joita ei oo vislattu. Tää jälkimmäinen ei toki sellainen ollut, mutta se eka tais olla. Melkeinpä voisin lyödä vetoa että punainen kortti heilahtaa vielä jossain välissä tätä matsia, sen verran kovaa pelaa molemmat. Hienoa!

edit. ja tuomarille vittuilu -sääntö on tietenkin taas unohdettu tähän matsiin, katotaan kun Burnley-Hull matsissa heiluu kortti joka sanasta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sane on kyllä huikea pelaaja.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No huh mikä hyppy Bravolta...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
No huh mikä hyppy Bravolta...
Oli hyppy joo, mutta typerä kostotaklaus Rooneylta ja turhaan antoi aihetta Bravon pyöriä nurmella ja pelata aikaa.

Säälittävä suoritus toki Bravolta, ei sillä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Cristiano Ronaldo ehti olla viisi ja puoli minuuttia kesälomansa jälkeen kentällä, kunnes iski kauden avausosumansa. Bale tosin syötti Ronaldon täysin tyhjän maalin eteen, mutta jonkunhan se jalka oli tuohonkin laitettava eteen ja ohjattava pallo maaliin.

Real Madrid - Osasuna 1-0
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Lontoossa Nacho Monreal rappasi keltaisen arvoisesti Southamptonin pelaajaa ehkä metrin 16 metrin rajan ulkopuolella. Vaparista Tadic laukoi pallon kohti vasenta ylänurkkaa, mutta Cech torjui pallon ylärimaan ja Cechin kannalta epäonnisesti pallo hänen selän kautta maaliin. Futiksessa on aika karua toi, että merkittiin ilmeisesti Cechin omaksi maaliksi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Koscielny eli maalintekijä Jumalan armosta tasoittaa Lontoossa saksipotkulla!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hammersin puolustus ja veskari vuotaa taas kuin Myllyniemen räpylä, aivan karmeaa sekoilua jälleen kerran. Omissa soi jok'ikisen Watfordin hyökkäyksen jälkeen, täysin farssi. Divariin taas matka, et sä nyt vittu voi noin paskalla puolustuksella ja maalivahdilla pelata valioliigaa. Mene vittuun Adrian, painu helvettiin Ginge-Collins, syö paskaa Reid ja ennenkaikkea haista isäkissan pinppiä Bilic! OSTA NIITÄ PAKKEJA JOS EI NIITÄ OLE, ÄÄLIÖ!!!

edit. ok, viidestä hyökkäyksestä neljä maalia, eli ei siis jok'ikisestä oo tullu maalia... tosin noi varmaan panee kohta varmuuden vuoks omiin että saa tilaston kuntoon. Vittu mä en ala taas mitään.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Pohjanpalo kävi näköjään heittämässä hattutempun Bundesliigassa. Ainoa Leverkusenin pelaaja joka on tehnyt maaleja kahden liigamatsin aikana. Tainnut pelata n. puoliajan verran ja heittänyt 4 häkkiä. Ihan kohtalainen tahti
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Arsenalille pilkku lisäajalla ja Cazorla pistää Tykkimiehet johtoon.

Edit. Hitto, Koscielny on kuin pahasti turpaan saaneen näköinen.
 

Ralph

Jäsen
Gonzalo Higuain painaa heti ottelun alkuun Juventuksen johtoon Sassuolon isäntänä.
 

Ralph

Jäsen
Kymmenen minuutin kohdalla Gonzalo Higuain tekeekin jo 2-0.
 

Ralph

Jäsen
Miralem Pjanic iskee Juventus-debyytissään heti maalin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Liverpool pöllyttää hallitsevia mestareita. 31 minuuttia ja 2-0. Maalintekijöinä Firmino ja Sane. Toinen oli varsinainen kaunokainen. Sturridge ja Mane pääsivät ylivoimahyökkäykseen, jolloin Sturre syöttää kantapäällä Manen kaksin veskaria vastaan. Mane chippaa hallitusti takakulmaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös