Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 166 861
  • 122 540

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teemu Pukki on tehnyt 2 maalia Bröndbylle Euroopan liigan pelissä ja saanut myös keltaisen kortin. Peli on vieraspeli Apoel Nicosiaa vastaan. Bröndby johtaa 2-1.
Menivät jatkoon tuloksella 2-2.

Noiden maalien myötä Pukki taitaa olla tehnyt kaikki Bröndbyn alkukauden maalit Superligassa ja europeleissä, eli neljästä jengin tekemästä maalista Pukki on tehnyt kaikki.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Noiden maalien myötä Pukki taitaa olla tehnyt kaikki Bröndbyn alkukauden maalit Superligassa ja europeleissä, eli neljästä jengin tekemästä maalista Pukki on tehnyt kaikki.

Olisiko tässä se kaivattu maalintekijä maajoukkueeseen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Astana saa vastaansa Apoel FC:n Kyprokselta ja tämän parin voittaja menee CL:n alkulohkoon. Apoel ei olisi ollut mikään yleisöä vetävä porukka HJK:lle, mutta sopiva vastus, oletan.
 

Ralph

Jäsen
Kello 15:00 alkaa Shanghaissa Italian Supercoppa-ottelu, jossa vastakkain on Juventus ja Lazio. Kyseessä siis pitäisi olla viime kauden Scudetton ja Coppa Italian voittajat, mutta koska Juventus otti tuplat, vastassa on Coppa Italian kakkonen Lazio.

Supercoppa-ottelu on Juventukselle historian yhdestoista. Toistaiseksi voittoja on kuusi, jolla se jakaa kärkipaikkaa. Eli voittamalla tänään, Juventus nousee tilaston kärkeen eli ns. omalle paikalleen. Laziolle ottelu on sen sijaan kuudes, voittoja on alla kolme jolla se pitää nelossijaa tilastoissa.

Juventus pelasi viimeksi viime vuonna, jolloin se hävisi rankuille Napolille. Edellinen voitto on toissavuodelta, jolloin Lazio pelasi viimeksi pelasi tässä ottelussa. Juventus voitti tuolloin puhtaasti 4-0. Lazion edellinen voitto on vuodelta 2009.

Juventuksen aloituskokoonpano tänään (3-5-2):
Buffon; Caceres, Bonucci, Barzagli; Evra, Pogba, Marchisio, Sturaro, Lichtsteiner; Mandzukic, Coman

Lazion aloituskokoonpano tänään (4-3-3):
Marchetti; Radu, Gentiletti, de Vrij, Basta; Cataldi, Biglia, Onazi; Anderson, Klose, Candreva
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Valioliigakauden avausmaali nähty, Manchester United siirtyi juuri 1-0 johtoon Tottenhamia vastaan. Maali merkittiin lopulta Spursin omaksi maaliksi.
 

Ralph

Jäsen
Mario Mandzukic avaa maalihanat Kiinassa, kun 69. minuuttia on taulussa! Stephan Lichtsteiner laittaa palloa alueelle ja Mandzukicin pää on oikeassa paikassa. Ja nyt tämän viestin pitäisi olla oikeassa ketjussakin.

Ja perään lisää, nyt Paulo Dybala maalintekijänä! Eiköhän tämä peli ollut tässä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Courtois otti punaisen, kun rikkoi Gomisia rankkualueella. Gomis rankusta sisään ja tilanne 2-2. Tämä siis 55. minuutin kohdalla.
Tätä tilannetta ennen Swansea oli painostanut koko toisen puoliajan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Näen todennäköisesti ensimmäistä kertaa Arsenalin Oxlade-Chamberlainin (oikeinkirjoitus?) pelaamassa ja kyllähän poika vakuuttaa. Todella mahtavia suorituksia niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ja West Ham johtaa Emiratesilla 0-1 ekan puoliskon jälkeen
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ja Newcastle johtaa Southamptonia 2-1. Harakoille maalit Cisse ja Wijndalum. Pelle Sotonille.
 

Fordél

Jäsen
Cechillä on ilman muuta ollut oma osansa näissä maaleissa, mutta täytyy kyllä sanoa ettei Arsenalin puolustuskaan ole kummassakaan tilanteessa vakuuttanut.

Tottakai virheitä on tehty puolustuksessa, kun on päästy puskemaan ja vetämään täysin vapaana tolta etäisyydeltä. Silti Cech olisi pystynyt ottamaan molemmat kiinni ja ihan vain peruspelaamisella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös