Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 166 396
  • 122 540

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Maajoukkue ei pärjäisi edes Veikkausliigassa.

Eihän tuo mikään ihme ole, kun kotoisessa liigassamme pelaa kuitenkin aika paljon ulkomaalaisia.

Surullista, kovin surullista.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viro toki muutama vuosi sitten pääsi lähemmäs kisoja kuin Suomi koskaan pudottuaan vasta jatkokarsinnassa. Mutta toki ne olivat ihan lahjalohkossa, jossa oli mukana jotain rupusakkeja, kuten Pohjois-Irlanti ja Färsaaret.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
San Marino - Viro karsinnoissa 0-0 ja kolme viimeistä matsia samoissa kinkereissä ilman maalia.

Mutta nyt näköjään osuu.

Pohjaa tuntuu vähän vituttavan tämän hetken duuni kommentaattorina. Näkee että peli on ihan paskaa mutta ei kehtaa suoraan sanoa.
 

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Joku vois vihjata kendo-markkaselle twitterissä et ei tollasilla paskapelillä kannata odottaa hirveetä yleisöryntäystä lauantain matsiin... Taaskaan
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sanattomaksihan tämä vetää. Aivan katastrofaalinen taso on suomalaisella huippujalkapallolla.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tim Väyrynen siis mitä vittua? Miten tuollainen Saksan Regional-liigassa (4.korkein sarjataso) voi olla majussa? Sehän on jonkun Viron pääsarjan tasoinen sarja ( toki tämän pelin perusteella on Viron liigakin kova :D)
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mitäköhän Eero Markkanen tänään twiittaa?

Ei kyllä mitään positiivista sanottavaa tästä pelistä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ei kyllä mitään positiivista sanottavaa tästä pelistä.

Miten niin ei ole? Voitettiin pallonhallinta, voitettiin laukaukset, me voitetiin maalintekotilanteet, voitettiin kulmapotkut. Jos me oltais tehty kolme maalia, me oltas voitettu peli. Ja näin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onhan tuo pelaajien taso tosi heikko, mutta ei voi kyllä valmentajaakaan kehua. Hyypiä vapailta markkinoilta Mixun paikalle vetämään karsinnat loppuun ja Lehkosuolle tämän jälkeen pidempi projekti? Ei se huonomminkaan voi mennä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
No, ehkä sit lauantain unkaritappion jälkeen saatais muutosta valmennukseen ja sitä kautta uutta tuulta purjeeseen. Sitä toi nyt kaipaa.

Mitä meinaat? Näillä mennään karsintojen loppuun, näin on sovittu ja päätetty (Alaja). Työrauha jne. Hyvä rakentaa.

Jostain syystä ei harmita ollenkaan olla Saksan kannattaja. Miehet: 7-1. Pojat: 5-1. Naiset: 10-0. Näin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Kyllä oli masentavaa olla paikan päällä katsomassa Suomen surkeaa maajoukkuetta. Onneksi se ei kovin usein Turussa pelaa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Maajoukkueen pelillinen taso on tullut reilusti alas viimeisen 10 vuoden aikana. Uutta verta on joukkueeseen toki tullut, mutta taso ei päätä huimaa. Suomen pitäisi kloonata vähintään viisi Roman Eremenkoa, että saataisiin edes jonkinlaista hyökkäyspeliä aikaiseksi. Tämä nykyinen joukkue on ihan täsmälleen oikeassa paikassa FIFAn rankingissa.

Valmentaja on täysi vitsi. Ilmeisesti HJK:n valta tässä maassa on niin suuri, että sen vuoksi jotain Muurista pyöritetään mukana. Luulisi joko Suomesta tai ulkomailta löytyvän parempiakin valmentajia.

Muualla maailmassa futiksen taso nousee koko ajan, mutta ei täällä. HJK vie ne parhaimmat pelaajat, muttei silti menesty Euroopassa. Muut joukkueet saattavat toisinaan venyä myös eurooppalaisia joukkueita vastaan, mutta kun vastaan asettuu hitusenkaan tunnetumpi joukkue, on jälki rumaa. Pienet pelaajabudjetit yhdistettynä syrjäiseen sijaintiin eivät taida muutenkaan tehdä Veikkausliigasta sitä kaikkein houkuttelevinta vaihtoehtoa.

Samaa kaavaa noudatetaan vuodesta toiseen eli roiskitaan pitkä pallo toiseen päähän ja juostaan perään yrittäen tehdä joku paskamaali sen jälkeen.

Ylle kirjoitetusta valituksesta huolimatta haluan silti nähdä maajoukkueen värit edustettuina arvokisoissa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Junnukisojen toinen kierros on käynnistynyt. Serbia tasoitti yliajalla Unkaria vastaan ja sen jälkeen Unkarille punainen, 90min 1-1.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Muutaman minuutin sisään Kroatia-Italia-pelissä tapahtuu. Ensin Italian pakki Astori hölmöilee vaarattomasta paikasta Kroatialle pilkun. Mario Mandzukicin yrityksen torjuu Buffon. Italia hyökkää hetkeä myöhemmin ja El Shaarawy viimeistelee. Linjatuomarin silmät kuitenkin harittavat, ja tämä liputtaa virheellisesti paitsioksi. Kroatia lähtee vastahyökkäykseen, jonka päättää Mandzukic. Hidastus paljastaa tilanteen paitsioksi, mutta maali hyväksytään. Nyt 23 minuuttia pelattu ja tilanne 1-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös