Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 170 345
  • 122 590

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Ihmeitä tapahtuu! Kuka olisi uskonut, että ikääntyvä Vanha Rouva jaksaa taistella itsensä finaaliin? Ei kukaan. Ennen peliä ei kukaan siihen uskonut, poislukien tietenkin Juven pelaajat ja muu henkilökunta. Mutta näin silti kävi. Ei tätä kuitenkaan väärydeksi voi sanoa, joten lähetetään lämpimät onnittelut kaikille Juventuksen kannattajille. Tälläistä on jalkapallo ja siksi niin ihanaa.

No täältä nousee kyllä käsi ylös. Pidin tulosta täysin mahdollisena. En kyllä silti olisi uskonut, että ensin Real saa heppoisen pilkun ja sitä että gaziljoonan Bale ei osuisi pallolla veteen vaikka kiveltä potkaisisi keskeltä valtamerta.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Aivan vitun loistavaa. Nyt vielä finaalissa Euroopan oksettavinta jengiä pataan. Mielellään jollain 0-0 -tuloksella rankkareiden kautta.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Enemmän tässä hymyilyttää Realin tippuminen kuin Juventuksen finaalipaikka, mutta helvetin hienoa että näin kävi! Balelle vielä erikseen huutonaurua, hyvin sijoitettu 100 miljoonaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Diggaan yleisellä tasolla La Ligaa enemmän kuin Serie A:ta, mutta hyvä tulos. Sympatiat on finaalissakin Juventuksen puolella, kun ei noita fanityttöjen suursuosikkeja pysty symppaamaan,
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Loistavaa Juve. Lahjarankkarista huolimatta jatkoon ja hieman uutta väriä finaaliin. Kyllähän Barca tulee olemaan äärimmäisen vaikea voittaa mutta italialaisilla on ollut tapana olla parhaimmillaan altavastaajina.

Ensimmäisessä matsissa Juve sai vielä selkeämmän lahjarankkarin, joten ne meni tasan.

Lopussa Realilla ei kyllä oikein mitään palaa rakentaa maalipaikkoja. Todella surkeita ratkaisuja joko ajatuksen tai sitten toteutuksen muodossa.

Vaikka Madridilla paikkoja olikin(tai Balella), niin paremmin organisoitu jengi voitti ja sillä selvä. Finaalista tosin taitanee tulla aika tylsä, koska Barcelona vie ja Juventus vikisee.
 

Snagari

Jäsen
Vaikka Madridilla paikkoja olikin(tai Balella), niin paremmin organisoitu jengi voitti ja sillä selvä. Finaalista tosin taitanee tulla aika tylsä, koska Barcelona vie ja Juventus vikisee.
Näinhän se on, en malta odottaa kun finaalissa nämä samat "fanit" ihmettelevät että "miksi Juve on näin paska".
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Yksi hieno real-muisto niiden lukuisten muiden joukkoon. Hieno seura ja hienot fanit, myös jatkoajassa ainakin Grainger, muilla tuntuu vähän todellinen maailma olevan kadoksissa.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Mahtava tulos eurooppalaiselle jalkapallolle.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Onnittelut Ralph ja Tifosi. Hienoa, jos pääsette Gigi Buffon kanssa nostelemaan kannua Berliiniin, taas kerran. Kyllä teille kaikille kolmelle Mestarien liigan voiton vihdoin ja viimein soisi.

Alvaro Morata, toivon mukaan olet Madridissa, kun ensi kausi alkaa. Hieno pelaaja.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Barçalle helppo finaali tiedossa. Jessss!!!
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Hieno ottelupari saatu päätökseen. Lopputulos on täysin ansaittu jo siltä osin, että Juventus oli ensimmäisessä ottelussa suorastaan selvästi parempi. Silloin 3-1 oli lähempänä kuin 2-2, joten he ansaitusti antoivat itselleen mahdollisuuden yllätykseen.

Tänään heidän puolella ei ollut ottelun oikeudenjakaja, mutta vähän tuuria sitten myöhemmin Realin hukattujen paikkojen osalta. Ei Juventus silti tässäkään pelissä millään tavalla aseeton ollut, pääsivät lukuisin kerroin boksin äärelle pallon kanssa, ja usein vielä niin että tulee ihan hyvä syöttö eteen vapaalle pelaajalle. Tälle matsille tyypillisesti Juventuskaan ei tehnyt maaliaan varmaan edes ottelun top-5 paikastaan :) Se oli huonosti ilmaistu lause, Juvella siis oli mielestäni usea parempikin paikka, kuin tuo mistä Morata teki finaalin arvoisen maalin.

Tämän kaiken sanottuani, en käsitä mm. twitterissä kokon kansan Esko Seppäsen tai täällä nimim. eaglen mielipidettä jo ennakkoon pelatusta ja voitetusta finaalista. Pidän yleensä eaglen jalkapalloon liittyviä mielipiteitä korkeassa arvossa, mutta mulle ei uponnut se, että Juven ekan pelin pilkku oli lahja ja että menevät Berliiniin täysin aseettomina. Noh, parin viikon sisään saadaan vastaus tähänkin!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Barçalle helppo finaali tiedossa. Jessss!!!

Missään nimessä ei ole helppo finaali. Ensinnäkin Juventus puolustaa tällä hetkellä ehkä parhaiten Euroopan joukkueista. Juventuksen keskikentälle löytyy ihan kohtuullisesti laatua, vaikkakin Barca tulee pitämään palloa enemmän. Juventus lähtee otteluun altavastaajana, mikä lienee sille helpompi lähtökohta. Mitä pidemmälle ottelu etenisi maalittomana, sitä enemmän Juventus uskoisi itseensä ja siihen, että, heidän voittonsa on kirjoitettu tähtiin. Ja usko ei horjuisi, vaikka Barca tekisikin sitten maalin.
 

Andrew

Jäsen
Ei ole vaikea arvata, että Gareth Bale ja Toni Kroos ovat Madridin median hampaissa pahiten seuraavat päivät. Bale tuhlasi tusinan maalipaikkoja ja Kroos lopetti Juventuksen maalissa pelaamisen, kun piti tilannetta paitsiona. Uskomatonta tällä tasolla. Muutenkin vaikea uskoa Toni Kroosin olevan sama pelaaja kuin maajoukkueessa viime kesänä Saksan voittaessa maailman mestaruuden!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
täällä nimim. eaglen mielipidettä jo ennakkoon pelatusta ja voitetusta finaalista. Pidän yleensä eaglen jalkapalloon liittyviä mielipiteitä korkeassa arvossa, mutta mulle ei uponnut se, että Juven ekan pelin pilkku oli lahja ja että menevät Berliiniin täysin aseettomina. Noh, parin viikon sisään saadaan vastaus tähänkin!

Ensin tuohon rankkariin. Jos siis J.Petken mielestä eilinen oi lahjarankkari, niin sitä se Juventuksenkin oli ekassa osassa. Molemmissa jonkunlainen kontakti->pelaaja lypsää siitä kaiken irti->rankkari. Molemmissa puolustaja teki tyhmän tempun, molemmista voi antaa rankkarin ja molemmista se annettiin. Mielestäni vaan ensimmäisen osan ottelussa Teveziin vielä pienempi kontakti kuin eilen Jamesiin.

Mitä tulee finaalin tulokseen, niin en sanonut missään että tulos on selvä. Ainoastaan sanoin että ottelusta tullee tylsä, koska veikkaan että Juventus puolustaa alhaalta ja antaa Barcelonan pitää palloa. Eilenkin Juventus makasi koko pelin tosi matalalla ja prässiäkään kauheasti ei tapahtunut ennen ns. sota-aluetta. Samaa pelkään Barcelonaa vastaan. Itse kun tahtoisin nähdä finaalin missä Barcelona joutuisi jo siellä omalla alueella ns. kuseen.

Juventus eilen perusti vastahyökkäyksetkin enemmän yksilötaitoon, kuin selkeään suunnitelmaan ja Barcelonaa vastaan tarvittaisiin juuri tuota jälkimmäistä enemmän. Vaikea toki peliä muokata, kun koko kauden Serie A.ssa tottunut pitämään palloa ja ei ole joutunut kauheasti harjoittelemaan sitä pelaamista toisin.

Näistä syistä siis pelkään että tulee tylsä finaali, varsinkin kun viime vuosina italialaiset jengit ovat jääneet kauas modernin jalkapallon kehityksestä yleisellä tasolla ja siellä ei kärkiseuratkaan kauheasti prässää terävästi ja ylöspäin vaan edelleen puolustus on passiivista peruuttelua. Tämä siis yleisellä tasolla, ei kaikkien seurojen osalta. Toivotaan että Juventus siis on aktiivisempi, kuin pelkään.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Okei,en ollut lukenut sitä, että teillä oli J.Petken kanssa sanailut menossa. Jos puhutaan pilkkutilanteista erikseen, niin olihan Juvella siinä silloin aika paljon parempi tilanne menossa. Hames sai eilen mitättömästä tilanteesta hommattua joukkueelleen maalin, eikä siinä mitään. Ja olit aikaisemmassa viestissäsi sanonut "Barca vie ja Juve vikisee", joten käsitin sinun tarkoittavan varmaa voittoa Barcelonalle.

Ite luulen Juven löytävän tarvittaessa Barcelonan puolustuksesta aukot. En puolustussuuntaan pelatessa pidä Albaa,Alvesia tai Piqueta UCL-mestaruuden tasoisina pelaajina. Paljon riippuu, millainen 1.jakso pelataan, ja mitä Messi saa aikaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ite luulen Juven löytävän tarvittaessa Barcelonan puolustuksesta aukot. En puolustussuuntaan pelatessa pidä Albaa,Alvesia tai Piqueta UCL-mestaruuden tasoisina pelaajina. Paljon riippuu, millainen 1.jakso pelataan, ja mitä Messi saa aikaan.

Niin eniten harmittaa juuri se, etten usko että Juve paineistaa näitä kavereita kauheasti. Bayern toisessa pelissä sitä ajoittain teki ja huomasi miten kävi. Paikkoja kokoajan ja maalejakin riitti. Siksi harmittaa että uskon Juventuksen lähtevän peruuttelemaan.

Mutta se siitä, itse pelkään pahinta, mutta toivon parasta.
 

J.Petke

Jäsen
Juu toki oli myös Juven rankkari helppo mutta tuo Jamesin tyyli hankkia rankkari pisti vaan vihaksi. Käytännössä lopetti pelaamisen, pysähtyi ja kaatui teatraalisesti. Ehkä vähän kärjistettynä...

Italialaiset joukkueet ovat siitä hauskoja, että ei koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Juve ehkä tasaisin suorittaja mutta onhan heilläkin aina olemassa se romahdusvaara, varsinkin Barcaa vastaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, omasta mielestäni rankkarivihellys oli kaikkea muuta kuin lahja. Et sä voi puolustaa boksissa tuolla tavoin, siinä taisi syntyä jopa kolme rankkariin säännöissä oikeuttavaa rikettä: - tulo sivusta juoksulinjalle maalipaikassa, - kontakti jalkaan, - kontakti yläkroppaan/päähän. Vaikka James halusi rankkaria liikaa, on hänen toimintansa toissijaista. Tuomarin pitää tehdä päätös rikkeentekijän toiminnasta, ei rikkeen kohteen. Tällainen on oma mielipiteeni.

Mutta se siitä, tuo tilanne ei ratkaissut mitään. Moratan maali oli kylmää vettä niskaan. Onnittelut Vanhan Rouvan kannattajille!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Juu toki oli myös Juven rankkari helppo mutta tuo Jamesin tyyli hankkia rankkari pisti vaan vihaksi. Käytännössä lopetti pelaamisen, pysähtyi ja kaatui teatraalisesti. Ehkä vähän kärjistettynä...

No se meni aika tasan, sillä Vidalin ja Evran puolustustyöskentelyjä katsoessa olisi ollut ihme, jos Juventus olisi ilman pilkkua eilisillasta selvinnyt. Sen verran Vidal ajeli kyynärpäällä Jamesia (varoitus Jamesille) ja Evra kaatui ihan hyvännäköiseen puskupaikkaan pääsemässä olleen Chichariton niskaan, että kyllä se yksi pilkku oli ihan oikeutettu, vaikka tilanne olisi voinut olla jokin toinen näistä. Toki tässä vihelletyssä tilanteessakin oli selvä rike, huolimatta siitä, että James teki neymarit korostaakseen rikettä.

Lopputulos kuitenkin oli lopulta ihan oikeutettu, joten turha enää mutustella menneillä rankkareilla.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sevilla ei tosiaan jätä mitään sattuman varaan ja meni suht nopeasti 2-0 johtoon ja yhteismaalit nyt 5-0, kun peliä on jäljellä 11 minuuttia.
Toisessa matsissa Dnipro kampeamassa finaaliin, kun johtaa Napolia vastaan 1-0.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
En puolustussuuntaan pelatessa pidä Albaa,Alvesia tai Piqueta UCL-mestaruuden tasoisina pelaajina. Paljon riippuu, millainen 1.jakso pelataan, ja mitä Messi saa aikaan.

Piquehan pelaa tällä hetkellä uransa parasta jalkapalloa ja on vihdoinkin ottanut sitä kaivattua johtajuutta itselleen. Myös Alves on heräillyt viimeaikoina, joten en nyt aivan "ei UCL-mestaruuden tasoisia" pelaajina heitä näkisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös