Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 024
  • 123 818

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mata iskee 3-1, mutta oli kyllä selkeästi paitsiossa. Nyt tuli virhe tuomaristolle.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Chris Smalling ja 4-1. Jotenkin munattoman näköistä Cityn peli.
 

Barney

Jäsen
Manchester is Red!
 

Ralph

Jäsen
No olisi voinut Carlos Tevez tehdä. Il Principinolta ehkä noin täydellinen esityö, mutta Tevezillä meni vetelät housuut juuri oikealla hetkellä.
 

Ralph

Jäsen
Gianluigi Buffonilla hieno ilme. Kasvoista pystyi lukemaan: "Hei nyt vittu jätkät oikeesti..."
 

Ralph

Jäsen
Arturo Vidal ollut vaisu. Ehkä hänen kannaltaan olisi parempi, että vastassa olisi edes yksi supertähti. Tällöin Vidalin tehtävä olisi kiusata tätä ja samalla hänen koko peliinsä tulisi energiaa. Aivan kuten Dortmundia ja Marco Reusia vastaan.
 

Ralph

Jäsen
Joku Monacon mies yrittää filmata pilkkua, mutta turhaan ja Giorgio Chiellini näyttää hänelle sormellaan, että hienosti pyöritty.
 

Ralph

Jäsen
Nyt on Andrea Pirlo -etäisyys Juventuksen vapaapotkulle. No ei sittenkään, näytti vähän, mutta onkin aika kaukaa. Katsoin ensin liian innokkaana.

Voi perkele tätä Juventuksen viimeistelyä. Nyt Arturo Vidal epäonnistuu huippupaikasta, veto taivaan tuuliin.
 

Ralph

Jäsen
King Arturo ja pilkulta 1-0. Tärkeä maali, tärkeä maali, mutta halvalla tuli. Selkään ajoi Ricardo Carvalho Alvaro Morataa, mutta Morata kaatui kylläkin kompastumiseen eikä tuohon työtäsyyn.

Mutta joka tapauksessa Juventus johtaa. Ja Arturo Vidal osoitti jälleen, miksi hän on huikea rankkarilaukoja. Aivan ylähyllylle ja tadaa! Milläs ottaisit tuollaisen kiinni?
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Mandzukicia kohdellaan kaltoin. Nenä auki aiemmasta tilanteesta ja Carvajal iskee nyrkillä miestä vatsaan maalinedustalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös