Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 170 186
  • 122 590

Snagari

Jäsen
Vitun PaxuMixu. Ja Antti Pohja nöyristelee studiossa, onko se palloliitossa töissä? Aki on surullinen, mutta edes jokseenkin rehellinen.

Kesäkuussa jatketaan, ja näin.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ei nää helvetti tajua ees sitä et kulmapotkua annettaessa kannattaa juosta taustalta puskemaan, eikä venata yhessä vitun läjässä oottamassa et pallo viuhuu yli. En ihmettele yhtään ettei niitä maaleja oo kulmapotkuista tullu sitten hyypiän puskun 2005

Mixu on realisti: hänkään ei usko että joku suomalaisista puskisi pallon maaliin juoksemalla siihen ensin. Joko kunto tai koordinaatio pettää, ellei molemmat. Hieno tilasto tuo kyllä, ns. paljonpuhuva.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arsenal-Liverpool:

Käsivirhe Hendersonilta jää boksissa viheltämättä. Levottomasti jätti kätensä irti vartalosta ja itse olisin kenties viheltänytkin tuon mutta Anthony Taylor ei näin tehnyt. Vauhdikas alku otteluun kuitenkin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika köykäisenkin paineen alla menettelee Liverpool palloja jopa ihan oman boksinsa rajalla. Jos Gunnersin viimeistely toimii tänään edes välttävästi tulevat he tekemään ainakin pari maalia Mignoletin selän taakse. Liverpoolin hyökkäyksellisestä iskukyvystä ei toistaiseksi ole juuri viitteitä saatu.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Markovic ja Sterling pääsevät kahdestaan nokikkain Arsenalin veräjänvartijan kanssa, mutta jälkimmäisen liuku on melkoisen myöhäisen reaktion päätteeksi riittämätön ja pallo jaa laittamatta tyhjiin. Hienosti avattiin Arsenalin puolustus tässä. Kellossa parikymmentä minuuttia ja hyvävauhtinen ottelu menossa Emiratesilla.
 

Barney

Jäsen
Bellerin taitaa kaataa Poolin UCL-haavet. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin Arsenal sulaa vielä neljänneksi ja United on kauden päätteeksi kolmantena.

E: Ja Özil taisi juuri sinetöidä ottelun.
 

Barney

Jäsen
Pool on kyllä paska.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Ruotsissa myös Allsvenskan potkaistu hetki sitten käyntiin Tukholmassa. Hammarby johtaa Häckeniä 1-0. Tele2 areena on loppuunmyyty, reilut
30 000 katsojaa siis.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Arsenalin johto on täysin ansaittu, mutta ei niitä maaleja sentään lahjoittaa tarvitse.
Ensimmäisessä saatanan Moreno seisoo kuin raumalainen mestaruusviiriä tuijottamassa.
Toisen olisi Mignolet voinut vaikka torjua. Veto ei ollut mitenkään erikoinen.
Kolmannessa Kolo oli oma itsensä. Viimeistely oli kylläkin tyylikäs.
Game over ja jääkiekon pariin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan Alexis ja Özil (käänteisessä järjestyksessä) kävivät vielä iskemässä nahkakuulan Liverpool-rysään vuoronperään. Komeita osumia jokainen, pakko myöntää. Liverpool oli muutamaa hetkittäistä väläystä lukuunottamatta todella yössä. Arsenal rynnii voittoon vastustamattomasti ellei vieraat toisen puoliskon ekaan varttiin tee kahta, näin uskallan väittää. Mukavaa katseltavaa ollut Gunnersin peli kyllä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vaadittaisiin ns. Istanbulin ihmettä, joka osuu kohdalle ehkä kerran sadassa vuodessa. Onneksi Arsenal ei tehnyt jo alussa paria maalia. Muuten eväät jollekin Liverpoolin 10-0 tappiolle olisivat olleet olemassa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arsun pelissä on helvetin mukava flow. Syöttökombinaatioita, pelin oikeanlaista rytmittämistä sekä jatkuvasti auki olevia syöttösuuntia pelaajien hyvien toisiaan tukevien liikkeiden seurauksina. Tällaisesta itse tykkään. Pool toki ollut nyt toisella jaksolla vähän enemmän pallossa, toivottavasti Arsenal vielä palaa tuohon hallintaansa ja iskee pari häkkiä.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllä tykkimiesten pelit harvoin pettävät viihdyttävyydeltään Emiratesilla. Ja Alexis tuo E-Amerikan paras pelaaja, aivan huikea jannu! Nyt Manun peliin--->
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
ROONEY!! Upea maali ja 2-0 Unitedille.

2-1, Villa kaventaa heti perään.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
onkos jalkapallossa mitään Gordie Howe hattutemppua tai vastaavaa? Mun ehdotukseni tähän olisi Joey Bartonin tämänpäiväinen suoritus, aiheutti vastustajalle keltaisen kortin, aiheutti vastustajalle punaisen kortin, otti keltaisen kortin, ja teki maalin.. Kyllä pisti hymyilyttämään tämänpäiväinen esitys!!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös