Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 154 587
  • 122 432

Soolo

Jäsen
Ensimmäisellä puoliskolla RM oli parempi ja BBC trio näytti nerokkaalta ja MSN:ään.

Toisella puoliskolla Barca sitten näytti alistavan Realin ja peli olisi voinut päättyä rumemminkin. Miksi näin? Fiksumpien analyyseja odotellessa...
 

Andrew

Jäsen
Ehkä vähän vaisumpi El Classico, kun yleinsä, mutta hieno voitto Barcelonalle. "Hammaskeiju" näytti taas, että on kyllä huikea pelaaja, jos vaan keskittyy olennaiseen ja samoin Messi oli tänään huikea!

Minusta tuomarit onnistuivat hyvin ja erityinen kiitos Ronaldolle annetusta varoituksesta. Ronaldo on yksi futismaailman pahimpia filmirullia ja tänään tuomari teki täysin oikein antamalla varoituksen siitä. Tämän jälkeen Ronaldo rauhoittui ja ei uskaltanut enää filmata.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kaksi lähelle maailman parasta joukkuetta pelaavat hienon peli vastakkain ja molemmat näyttävät mätisäkeiltä. Heh. En olisi tuollaista vertauskuvaa kyennyt keksimään mitenkään, mun lahjani eivät olisi siihen riittäneet.
Se on sellaista kun kaksi maailman parasta hyökkäyskolmikkoa laittaa hyvällä itseluottamuksella tuulemaan ja taustalla tukee kaksi maailman parasta laitahyökkäys- ja keskikenttäosastoa. Siinä mankelissa parhaatkin pakit joutuvat juoksentelemaan ja näyttämään vähän tai paljon hölmöiltä. Näin kävi tänään.

Sinänsä erikoista, että siihen Ronaldon ylärimaan saakka peli oli tasaista. Sen jälkeen jompi kumpi vei pidempiä aikoja varsin selvästi. Lopulta Barca hyödynsi oman hallinta-aikansa paljon paremmin vaikka olikin tehoton ja ansaitsi voittonsa. Ihmeellistä, ettei Barca tehnyt maalia avopaikoistaan, vaan molemmat tulivat hieman puskista.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Ansaittu voitto Barcalle, vaikka ensimmäisen jakson loppu olikin Realin.

Katsoin vielä tuon Ronaldo-Mascherano tilanteen ja ymmärrän, että varsinkaan Real-laseilla tuossa ei ole Ronaldon puolelta mitään. Mielestäni kuitenkin tahallaan työnsi jaloillaan kulkusia päin. Näin ainakin omasta 40" töllöstä näin. Yllättävän paljon muuten vaikuttaa näissä tilanteissa se, että millä laitteistolla peliä katsoo. Läppärin näytön striimiltä harvoin näkee tarkasti.
Samaa mieltä siitä että ansaittu voitto Barcalle, mutta eri mieltä edelleen tuosta Mascheranon ja Ronaldon tilanteesta. Mutta meillä on molemmilla omat mielipiteemme. Enkä väitä että mulla on sen oikeampi mielipide vaikka telkkari puolet isompi onkin.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Otetaanpas vähän pelaaja-arvioita tähän väliin.
Mathieu: Yksi parhaista peleistä varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Monta tärkeää katkoa ja pääpelivoimaa. Tärkeä maali tottakai!
Pique: Mahtavaa peruspeliä, melkein onnistunut saksipotku..
Alves: Vähän kaksijakoiset mietteet jäi Alvesista. Välillä hyviä suorituksia, ja välillä vähemmän hyviä. Laskeneen tasoon verrattuna kuitenkin ihan kelpo peli.
Iniesta. Alku näytti hyvältä, mutta hyytyi kun sai napit jalkapöytään pahan näköisesti. Oli puolustavammassa roolissa, kuin avi, joka tuli lopussa hänen tilalleen. Xavi toi mukaan rauhallisuutta ja pallonhallintaa, joka söi loputkin mehut Realilta..
Messi oli mielestäni hyvä, osallistui puolustukseen aktiivisesti ja teki paljon töitä.
Alba oli vähän hukassa ajoittain, mutta nopeutensa ansiosta pelastaa monta tilannetta, jo ennenkuin niistä tulee vaarallisia.
Rakiticia on jossain arvosteltukin, mutta omiin silmiin pelasi ihan kelpo pelin. Messin laita pelattiin vastustajan toimesta melko tiukasti, joten tilaa siellä oli todella vähän.
Neymar: Olisi ollut hyvä, jos saisi maalivainun takaisin. Oli joka tapauksessa mukavan vaarallinen.
Suarez: Kosketus on kuin Messin ja Kuqin kosketus yhdistettynä. Väillä jumalainen (maali) ja välillä todella louhikkonen (pari ylivoimahyökkäystä lopussa) Voisi enemmän vielä keskittyä pelaamaan kuin kaatuilemaan.

Hienoa peliä varjosti hieman näyttelyt ja kieriskelyt. Tuntuu, että nykyisin näille näyttelijöille on enemmän haittaa siitä kieriskelystä. Tuomari oppii näkemään ne kieriskelevät pelaajat ja silloinkin kun oikeasti sattuu, voi pilli pysyä kädessä---
 

Sambody

Jäsen
Mielestäni Rakitic oli hyvä ja yksi suurimmista syistä ettei Alves ollut enempää ongelmissa. Ihailtava työmoraali alaspäin pelatessa eikä tuo teknisestikkään ole mikään luokaton puolustamaan. Toki Alvesille täytyy antaa kiitosta ettei höntyillyt liikaa ylöspäin vaan malttoi ajoittaa nousunsa käytännössä loppua lukuunottamatta hyvin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ikävä osuma. Salli mun nauraa. Helvetin hieno osuma se oli.

Niin, siis Real Madridin kannalta ikävä osuma. En minä osuman kauneuteen tai muuhun ottanut kantaa, vaan ainoastaan suosikkijoukkueeni pärjäämisen kannalta näin sen hyvin ikävänä maalina.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jalkapallon EM-karsinnat jatkuvat. Minä seuraan tietysti Slovakia-Luxemburgia.

Slovakia tänään:

23 Kozáčik (GK)
2 Pekarík
3 Škrtel (C)
4 Ďurica
15 Hubočan
7 Weiss
10 Stoch
17 Hamšík
19 Kucka
22 Pečovský
11 Nemec

On se hieno kansallislaulu! Slovensko do toho! Ja striimi slovakkiselostuksella, aijaijai miten nannaa!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Montenegro - Venäjä on keskeytetty kun ali-ihmiset ovat heittäneet soihdun maalivahdin niskaan.

Ja Rooney vie Englannin 1-0 johtoon noin viiden minuutin kohdalla.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
GÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLL!!!! Slovakia 1-0! Olipa komea veto vaparista ja karat sisään. Meni luxemburgilaisesta, varmaan merkitään omaksi maaliksi.

Edit: Nemecille lopulta merkitty.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Montenegro - Venäjä on keskeytetty kun ali-ihmiset ovat heittäneet soihdun maalivahdin niskaan...

Tämä alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että tuossa maailmankolkassa sekoillaan kuin viimeistä päivää. Hohhoijaa. Minun mielestäni voisi alkaa sanktioida kunnolla tätä Balkanin ruutitynnyriä, tylysti vaan sulkeminen karsintojen ulkopuolelle.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei jumalauta, Montenegrossa on peli jälleen keskeytetty. Antakaa nyt sakkoa saatana ja kunnon bännit.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kolmen keskeytyksen jälkeen Montenegrossa ottelu lopulta keskeytettiin lopullisesti.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Islanti johtoon Kazakstanin vieraana Gudjohnsenin maalilla! Lämmittää mieltä, että Islanti on hyvää vauhtia menossa vähintään jatkokarsintaan tahdin pysyessä samana.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ja toinen Islannille! Voi olla, että Islannin hyvien otteiden jatkuessa Suomi jää viimeiseksi Pohjoismaaksi, joka ei ole selvinnyt MM- tai EM-kisoihin.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Islanti paketoi lisäajalla 3-0 ja ottaa taas tärkeät kolme pistettä.

Israel-Wales on minun silmissäni illan mielenkiintoisin matsi. B-lohkon kärkijoukkueet vastakkain.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tshekki möhli kotonaan aika pahasti - Latvian kanssa 1-1-tasuri. Tshekki kampesi itsensä lisäajalla tasoihin, mutta surkea suoritus tuo on silti tähän asti voittamattomalta Keski-Euroopan maalta.

Israel hävisi peräti 3-0 kotonaan Walesille! Tämä tarkoittaa sitä, että Gareth Balen tähdittämä Wales nousee lohkokärkeen.

Azerbaidzhan otti melko turhassa pelissä 2-0-voiton kotonaan Maltasta.

Kroatia otti selkeän voiton Norjasta, kun ottelu päättyi Zagrebissa lukemiin 5-1.

Aiemmin päivällä Islanti siis haki pisteet Kazakstanista tyylipuhtaalla 3-0-vierasvoitolla.

Tänään pelataan vielä neljä matsia, kaikki alkavat klo 21:45.

Andorra - Bosnia ja Hertsegovina
Hollanti - Turkki
Belgia - Kypros
Bulgaria - Italia
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Italian kivenkova puolustus. :D Bulgaria 2-1 johtoon 17. minuutin kohdalla.

Järkkäreillä ei ollut mitään kiirettä erottaa juhlivia katsojia ja bulgarian pelaajia vaan olivat ryhmähaleissa mukana :tuoppi:
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Turkki johtaa Hollantia vieraissa Burak Yilmazin osumalla! Tämä ja Bulgaria-Italia 2-1 olisivat kyllä kerrassaan mahtavia tuloksia. Bosnia-Hertsegovina toki johtaa Andorraa ja Belgia Kyprosta, mutta nuo kaksi ensimmäistä kelpaisivat kyllä erinomaisesti.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ei ei ei. Bulgaria päätyi tasuriin Italian kanssa ja Sneijder tasoitti Hollannille 90+2 Turkkia vastaan.
 

Barney

Jäsen
Hirveästi ei aiheuta luottamusta Mattila-Sorsa kaksikko avauksessa. Jos Mattila tekisi sitten vaikka "riskit" ja Sorsa "hurmeet"..
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Mattiloita ja Sorsia täälläkin ihmetellään. Eikö tosiaan parempia vaihtoehtoja Mixun mielestä ole. No ei ole vastuskaan kovimmasta päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös