Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 291 927
  • 123 818

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Tulosurheilua !!! Nyt vain jollain rumalla puolustamisella ja pienellä ihmeellä pisteet kotiin ja mietteet kohti tulevaa.
 

Barney

Jäsen
Identiteetin etsiminen ei voi kestää jouluun saakka jos kausi alkaa elokuussa, on oma, toki jyrkkä, mielipiteeni.
Tästä toki samaa mieltä, mutta näkisin että loukkaantumiset ovat vaikuttaneet tähän aika suuresti. United ei ole päässyt harjoittelemaan parhaalla kokoonpanollaan juuri yhtään, ja aika paljon suoranaisia turisteja on tuolla kentällä käynyt tällä kaudella varsinkin kun huomioi minkä tasoinen jengi United on, tai ainakin minkä tasoinen jengi sen pitäisi olla. Mielestäni pelillisesti Unitedin peli oli SAF:inkin viimeisillä kausilla aika köyhää, mutta väkisin otettiin aina voittoja. Mitään sexy footballia United ei ole ikävä kyllä moneen vuoteen pelannut, ja siihen sanoisin suurimmiksi syiksi Paul Scholesin ja Ryan Giggsin. Noita kahta pelaajaa ei vain ole pystytty korvaamaan.

Tuo kolmen topparin linja on varmaan sen takia niin tuttu näky Unitedissa, kun LvG ei luota joukkueen toppareihin tarpeeksi, jotta uskoisi joukkueen pärjäävän kahdella topparilla. Kyllähän tuo toppareiden taso on aika heikko, mikä näkyy järkyttävän huonon puolustuspelin lisäksi myös hyökkäyspelissä. Palloa ei oikein tahdota saada organisoidusti ylös, kun Carrick on oikeastaan ainoa pelaaja puolustajista ja keskikenttäpelaajista, joka oikeasti syöttelee laadukkaasti ja välttää virheitä. Nuo Fellainit, Youngit ja Rojot tekevät pallollisia hasseja jatkuvasti.

Itsellä löytyy kuitenkin luottoa LvG:n ammattitaitoon ja hänen funktionsa lienee palauttaa uskottavuus ja jonkunlainen pelillinen identiteetti seuraan. Kuitenkin kiva nähdä, että vaikka United on pahimmassa pelillisessä suvannossa pitkiin aikoihin, niin silti nuo Liverpoolit ja muut kakkoskorin jengit suorittavat vielä huonommin. Chelsea on ainakin vielä tällä kaudella aika ylivoimainen, mutta parissa vuodessa uskon Unitedin nousevan todelliseksi kanditaatiksi kun puhutaan Valioliigan mestaruustaistelusta.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Marcos Rojon tämän päivän taso saa minut ikävöimään Luke Shaw'ta, Rafaelia ja Daley Blindia aika paljon. Myös Phil Jones olisi pelannut topparina arviolta miljoona kertaa paremman ottelun, väitän.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
12-3 maalipaikat Sotonille ja 1-2 peli ManU:lle, jösses.
 

Barney

Jäsen
3 pistettä, maistuu. Kiitos RvP!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Maailman paras vie Real Madridin 1-0 johtoon pilkulta Ludogoretsia vastaan. Ludogoretsin Marcelinholle punainen ja joutuvat pelaamaan loput 70+ minuuttia vajaalla.

Ronaldon 72 maali chämppärissä. Nyt mentiin ohi Raulin (71) ja tänään vielä Messin (74) rinnalle?
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Basel vaikuttaa helvetisti kovemmalta futisjengiltä kuin Liverpool. Ja samalla 0-1 Baselille ansaitusti.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvää yötä Pool ja Rodgers! Myykää koko jengi saatana! Ihan pelkkää paskaa ja Basel hallitsee tapahtumia. Pool ei pysty luomaan yhtään mitään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Uskomatonta miettiä, että tuohon Poolin paskakasaan on ostettu kahden viime kauden aikana 160:llä miljoonalla punnalla pelaajia. Huhhuh.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
Jumalauta että tuo Pool näyttää vaisulta jengiltä. HJK:kin veis mennen tullen tommosta paskasakkia. Basel ansaitussa johossa.
 

BaronFIN

Jäsen
Siitä asti kun Liverpool antoi selkäsaunan rakkaalle Kuusysilleni, niin en ole mitään muuta kuin pahaa toivonut Liverpoolille. Pakko tunnustaa, että pidän näkemästäni. Itkekää wannabe-poolistit, itkekää!

(ei sen tarvitse aina niin vakavaa olla)
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
45min Anfieldilla ja ainoastaan vierasjoukkue kentällä. Liverpoolin joukkue pelaa ja pakotetaan kuin Hodarin aikaan eikä tuolla esityksellä mitään jatkopaikkaa ansaitakaan.

Ottaa niin helvetisti päähän katsoa vielä 38 asteen kuumeessa. Taidan mennä unille.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Päivä ei voi paremmaksi enää muuttua, ensin IFK ottaa pataan ruåttissa vikalla minuutilla ja sitten puppelipooli tippumassa jatkosta, aijai!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kentällä Liverpoolin hankinnoista ei ole kuin Lovren, Allen ja Lambert. Jopa Rodgers itse ei näytä uskovan hankintoihinsa, kun penkillä ja katsomossa istuu paljon isolla rahalla hankittuja pelaajia. Basel teki hienon maalin ja ansaitsee johtonsa puoliajalla, mutta vielä on 45 + lisäajat aikaa kääntää peli voitoksi.

Moreno ja Markovic tulevat kentälle. Pois Jose Enrique ja Rickie Lambert. Nyt ei ole yhtään hyökkäjää kentällä ja pitää tehdä kaksi maalia.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Huikea ottelu Markovicilta tänään. Pari pikkunäppärää ja joulukortti.
 

Jeffrey

Jäsen
Unitedin fanina olen oppinut tuntemaan sen, mitä tarkoittaa kun negatiivisuus alkaa kasautumaan. Nyt puolestaan Liverpool kärsi melko karkean tuomarivirheen, täysin käsittämätön punainen, vaikka toki temppu olikin ajattelematon. Tuntunut myös Unitedin kanssa siltä, että kun on mennyt huonosti, niin myös negatiiviset tuomarivirheet ovat kasautuneet joukkueen päälle.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Uskomatonta miettiä, että tuohon Poolin paskakasaan on ostettu kahden viime kauden aikana 160:llä miljoonalla punnalla pelaajia. Huhhuh.
Brendan Rodgers on Tottenham last season: "When you spend £100million, you should be winning the league."

Ovat ne kyllä surkeita, kun vihdoin ja viimein pääsevät CL:ään. Ei siinä mitään, ihan hyvää tekee.

Markovicilta fiksu punainen. Ei kyllä edes osunut, joten sinänsä väärä. Mutta tuo huitaisu itsessään oli niin älyvapaa tyhmän ihmisen teko, että oikein naurattaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös