Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 295 850
  • 123 822

Andrew

Jäsen
Everton - Chelsea 3-6

3-6 ! ! ! Oliko kenelläkään tulosveto vetämässä?! :)

Diego Costa aiheutti kyllä tänään pari kunnon kahakkaa ja teki pari maalia. Alkaa olla sitä taattua Costaa jota nähtiin Atletico Madridissa. Hienosti kuitenkin Jim Howard ja Diego Costa halasivat ottelun jälkeen, vaikka ottivat aika kovaa yhteen.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gerrard siirtää Liverpoolin 0-2 johtoon Tottenhamia vastaan rangaistuspotkusta. Suhteellisen vaisu ottelu ollut ainakin toistaiseksi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Gerrard iskee pilkulta Poolin 0-2 johtoon Spursia vastaan. Oli muuten kapun ensimmäinen onnistunut potku koko pelissä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Surkeaa peliä. Spursin kauden avaustappio tuloillaan. Eteenpäin on kuitenkin menty viime vuoden vastaavaan nähden. Ei kuitenkaan olla samanlaisen jyrän alla.

E: Eriksen ollut omituisen paska koko alkukauden.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Moreeeenooo. Andille alkaa kehittyä aikamoinen ihastus tuohon espanjalaiseen. Ihana nähdä Liverpoolissa tuollainen laitapakki.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Semmosta taas vaihteeksi. Eriksen ei tunnu kyllä istuvan oikeen Pochettinon palettiin ja tässä mielessä Holtbyn ulostaminen ihmetyttäisi. Capoue ja Bentaleb eivät ole riittävän hyviä tuonne pohjalle mikäli tosissaan mietitään top-4 sijoituksia eikä Rosekaan vakuuta yhtään. Kaboulista puhumattakaan. Soldadoa kuntoon päästessään voisi istuttaa välillä Aden tilalle ellei myydä sitä ennen.

Olipahan negapainoitteinen viesti, mutta eipä tästä esityksestä paljon posia löydykään. Taaskaan.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Villareal-Barcelona 0-0 ensimmäisen jakson jälkeen. Täysin vieraiden hallintaa, peli toimii pääasiassa erittäin hyvin. Tulos ja laatupaikkojen vähyys kuitenkin kertoo siitä, että viimeiseltä kenttäkolmannekselta puuttuu vielä jotain. Ehkä se on Neymar, joka istuu penkillä. Tai Iniestan syötöt. Pulmana (tavallaan) on myös se, että Alves on koko ajan vapaana ja saa siksi paljon palloa, muttei juurikaan saa sillä mitään aikaan. Kohtalaisen luottavainen olo siis, mutta jostain se maali tai pari pitäisi saada kairattua.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hitto Barca iskee 1-0.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
RAMOS! 1-0 tärkeä maali heti alkuun...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kuka muu muka? Sergio Ramos iskee kulmapotkusta Madridin johtoon Real Sociedadin vieraana. On tuo mies täysi eläin näissä erikoistilanteissa, aina korkeimmalla, aina oikeassa paikassa. Täysin pysäyttämätön pääpelaaja.

Ja Ramos tinttaa vapaapotkun ylärimaan. Melkein heti perään Bale iskee toisen kerran pallon kotijoukkueen reppuun, 2-0 Madridille.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
2-0 Bale! Loistava alku...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Nyt on tapahtumia vähän liikaakin. Ensin Ramos meinaa puskea toisen maalinsa jälleen kulmasta. Hetken päästä sama mies vetää elämää suuremman blokin omassa päässä, kun kotijoukkue on saamassa avopaikan ja samassa tilanteessa Dani Carvajal meinaa katkaista niskansa, kun lentää Real Sociedadin pelaajan selän yli niskoilleen maahan. Näytti jo aika ikävältä, kun Karvajalka jäi maahan makaamaan, mutta nousi kuitenkin ylös.

Tuttu juttu, oman pään erikoistilanne ja siellä soi. Iñigo Martinez saa pistää takatolpalta tyhjiin kavennuksen.'

Voi taivahan käki, peli on tasan. Täydellisiä päämaaleja tänään, mutta kylläpä Kroos ja Modric nukkuivat tuossa.

EDIT: Ja vielä puoliajan loppuun Jamesilta hyvä vapaapotku, josta yllättäen Ramos puskee, mutta hiiren perskarvan verran tolpan vierestä. Ramosilla paikat neljään maaliin, mutta vain yksi on tullut.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Paljon oli paikkoja laittaa peli 0-3, mutta sitten taukolukemat 2-2. Huh huh!
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Sociedad johtoon. Madridin puolustus toimii kuin kesän kisoissa Espanjalla. Pepe aivan turisti ja keskikentältä ei tule tukea ollenkaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Real Madridin puolustus on näköjään näin alkukaudesta perinteisen pihalla. Real Sociedad 3-2 -johtoon ja kaikki menee oman puolustuksen hölmöjen virheiden piikkiin. Uskomaton ottelu, ensimmäiset 30 minuuttia vierasjoukkue pelasi todella kaunista peliä, mutta sitten tapahtui jotain ja viimeiset 35 minuuttia kauheinta peliä, mitä muistan.

Paljon on tehtävää Ancelottilla ja kumppaneilla. Niin tämän otteun voittamiseksi kuin yleensäkin. Voisi aloittaa sillä, että Varane tulisi Pepen tilalle. Pepellä ei toimi enää jalat eikä pää senkään vertaa. Khedira varmaan tule keskikentän pohjalle tukemaan toppareita.
 

Nick Neim

Jäsen
Ja Sociedad on siirtynyt 3-2 johtoon, Zurutuza pääsi vapaasti iskemään maalin edestä.

Madridin paidat ovat kyllä kamalat.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos noilla paidoilla tulee tappio 2-0-johtoaseman jälkeen, pitää todeta että karma toimii.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Huh huh. Carlos Vela ottaa pallon kädellä haltuun ja pistää yläkulmaan.

Erittäin paljon on Ancelottilla ja kumppaneilla tekemistä. Olisi kuvitellut, että Fernandi Hierron tullessa valmennusjohtoon, puolustuspeli ei sekoa täysin. Nyt on kyllä käynyt juuri niin.
 

Ralph

Jäsen
FC "HJK:n vastustaja" Torino avasi kautensa Serie A:ssa kotitasapelillä Interiä vastaan. Puolustustasapeli Torinon osalta, Inter oli selvästi hallitsevampi osapuoli. Lähemmäs maalintekoa pääsi kuitenkin Torinon Marcelo Larrondo, joka pääsi yrittämään pilkulta, mutta Samir Handanovic torjui.

Inter on kyllä kova tällä kaudella, kovempi siis kuin viime kaudella. Nemanja Vidic tuo puolustukseen uskottavuutta, sekä punaisen kortin lisäajalla. Andrea "Interin ainoa italialainen" Ranocchia voisi ottaa vaihteeksi askelia parempaan. Lisäksi Gary Medel on mielenkiintoinen chileläishankinta milanolaisille.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eihän tähän oo mitään muuta syytä, kun se perinteinen "takkiii aukiii.."
Aika karmaisevasti Realin peli hajos kuin lumipallo.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
PSG - Saint Etienne 5-0 83 min jälkeen.
Ruffier oma maali 1-0
Zlatan 2-0
Zlatan 3-0
Cavani 4-0
Zlatan 5-0
 

Andrew

Jäsen
Tänään on kaksi erittäin mielenkiintoista ystävyyspeliä:

21:45 Saksa - Argentiina. Finaalijoukkueiden uusinta. Argentiina pelaa ilman Lionel Messiä ja Saksa ilman lopettaneita tähtipelaajia.

22:00 Englanti - Norja. Wayne Rooneyn ensimmäinen peli Three Lionsin kapteenina.
 

Andrew

Jäsen
Englanti-Norja on 0-0 lukemissa ensimmäisen puoliajan jälkeen. Englanti on painostanut ja yksi selkeä rankkari jätettiin heille puhaltamatta.

Wayne Rooney-Raheem Sterling-Daniel Sturridge akseli pyöritti peliä hyökkäyksessä välillä todella näyttäväsi, mutta maalit jäivät puuttumaan. Viihdyttävä puoliaika kaiken kaikkiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös