Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 250 606
  • 123 730

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Kylmä ratkaisu St. Etiennen (ratkaisevalta) viidenneltä vetäjältä rankkarikisassa turkkilaisia vastaan. Yläriman kautta sisään ja kun puolestaan veska otti tasoittavan vetäjän "suoraan syliin" tulleen pallon kiinni, niin ranskalaiset jatkoon, ja kolmoskoriin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Vittu Lehkosuo on kyllä melkoinen Midas.

Jos Paatelainen sössii karsinnoissa, niin Lehkosuo vaan heti tilalle

En tiedä kuka tämä Vittu Lehkosuo on mutta Mika Lehkosuolle vilpittömät onnittelut Eurooppaliigan lohkopaikasta.
 

Ralph

Jäsen
Burnley väläyttelee jo heittopussi-ManU:a vastaan, kolmannella minuutilla vaparista ylärimaan. David Jones laukoi.
 

Ralph

Jäsen
Juan Matalla huippupaikka 19. peliminuutilla kuudentoista sisällä, mutta päätti mielummin kaatua.
 

Ralph

Jäsen
Sir Alex Ferguson haukkotelee katsomossa, ei vakuuta häntäkään.
 

Ralph

Jäsen
Darren Fletcherille keltainen kortti. Hieno mies, hänen kannaltaan harmillinen alku ManU:lla kauteen.
 

Ralph

Jäsen
Maaliton avauspuoliaika takana. Ylärimaa lähemmäs ei Burnley päässyt metsästäessään kauden avausvoittoaan.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu mitä paskaa. Keskikenttä ei tee tarpeeksi duunia, että hakisi pallottomana paikkaa Di Maria on poikkeus. Pakisto avaa liikaa keskikentän yli palloa ja siellä missä Manulla pitäisi olla mies ylivoima niin sitä ei hyödynnetä. Liian puujalkaista sakkia siis.

Di Maria tulee suurinpiirtein lentokoneesta suoraan kentällä ja on valovuoden muita edellä.

Edit. Jatketaan avautumista. Vituttaa to Youngin käsien heiluminen kun se juoksee.
 

Barney

Jäsen
Yhden puoliajan perusteella tämä maailman paras argentiinalainen on melkoinen vahvistus tähän lammaslaumaan. RvP ja Mata ovat olleet tänään aivan luokattoman heikkoja, ja Youngilla, Valencialla ja Fletcherillä ei vain taso riitä. Puolustuslinjasta ei varmaan tarvitse edes sanoa mitään. Miksi De Gea ei avaa joka kerta pallon saadessaan pitkällä, koska menee paremmalla prosentilla omille kuin puolustajien sähellykset. Tosiasia on, että Manchester Unitedin tasoisen jengin avauskokoonpanon pelaajia tuossa joukkueessa on tasan neljä: De Gea, di Maria, Rooney ja RvP. Mata on liian epätasainen ja muilla ei vain taso riitä. Toiselle jaksolle odotan Januzajta kehiin joko laidalle tai Matan paikalle.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
En kyllä ymmärrä miksi van Gaalia hehkutetaan. Herran tähden Burnleyhän vie tuota peliä! Järkyttävän varovaista peliä ja heitetään vain kukkupalloa RvP:lle ja Väiskille ja toivotaan, että nämä henkilökohtaisella taidolla ratkaisevat. Samaa sontaa se oli mm-kisoissa, jossa palloa heitettiin vaan Robbenille ja RvP:lle, mutta jostakin syystä van Gaalia hehkutettiin.
Mitähän on tapahtunut vuosien saatossa miehelle, kun aikoinaan peluutti kaunista futista Ajaxissa ja Barcassa, mutta nykyään hemmetin varovaista ja tylsää futista.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Tulee oksennus ton Fletcherin kaa.. Mahtaakoha juosta ees 8 kilsaa tänää. Kaveri kavelee koko aja vaikka hän on nimenomaa se jonka pitäis tarjota toppareille syöttöpaikkoi.
 

Sambody

Jäsen
Pää pensaaseen kamaa. Di Maria pois ja läski vitun Anderson tilalle. Ollaa hävitty tää peli. Nauratti kommentaattorin höpöttely ettei nämä muualta tulevilla kunto ja paikat kestä valioliiga vauhtia kertoessaan miksi Nuudeli pois otettiin ennen aikojaan ja veti vielä Herreran loukkaantumisenkin samaan vyyhteen.
 

Ralph

Jäsen
Burnley avasi sitten pistetilinsa Valioliigassa. Tulokasjoukkueelle on hyvä saada pistetili mahdollisimman nopeasti auki, joten sarjaohjelma oli nyt Burnleyn puolella, kun kohtasivat ManU:n näin aikaisin.
 

Ralph

Jäsen
Sergio Aguero ei kauaa ehjänä tahtonut pysyä, puujalka napsahti vastustajan polvitaklauksesta. Niclas Hardtilta otettu oppia selvästi.

Ilmeisesti MM-hopeamitalisti jatkaa kentällä kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös