Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 024
  • 123 818

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei missään nimessä pilkku. Loistavaa tuomarointia.

Jooh, osuu se Webb joskus oikeaankin...

Päivän parhaat Isco ja Carvajal sekä Xabi Alonso. Isco varsinkin sen suhteen, että noin hyvin puolusti Robbenia vastaan.

Bayernin ainoat paikat keskityksistä(pl. pari kaukovetoa ja Götzen paikka Realin pienestä virheestä/ylipelaamisesta). Ei oikein löytynyt keinoja murtaa Realin puolustusta kontrolloidusti. Liian hitaasti edelleen siirtyi Bayernilla pallo.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Pääsi kyllä syke korkealle taas. Xabi Alonso hoiti tuon Muller-tilanteen huikealla tavalla. Iker nollasi Götzen, toki veto ei taas mikään maaginen ollut.

Tästä on hyvä jatkaa, mutta pitkä 90 minuuttinen vielä edessä.
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Hävettävän paska esitys Bayernilta. Yksi vitun maalipaikka 90 minuuttiin. Harmi ettei Real onnistunut nöyryyttämään enempää omista paikoistaan. 4-0 olisi ollut aika lähellä oikeutettua lopputulosta.

Helvetin espanjalainen syöpäpää on tuhonnut Bayernin pelin täysin alle vuoden aikana. Jumalauta kun menee hermot tohon saatanan pelleen.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jooh, osuu se Webb joskus oikeaankin...
Kuulapää on vetänyt aika hyvin nyt pari peliä näissä tsämppärin pudotuspeleissä verrattuna tasoon Valjussa tällä kaudella.

Eipä yllättäisi, jos molemmissa pareissa nähtäisiin jatkoaika. Toisessa osassa tässä parissa Bayern tulee toki pitämään taas palloa enemmän, mutta varsinaisesti riskejä alkavat ottamaan ehkä tunnin kohdalla, jos tilanne on edelleen 0-0. Real on niin vaarallinen vastahyökkäysjoukkue, että puolustusvalmiuden on oltava kunnossa nyt kun jäi vierasmaali Bayernilta tekemättä..
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Helvetin espanjalainen syöpäpää

Älä hauku espanjalaisia, Guardiola korostaa itse olevansa katalonialainen.

Tuleepa kutkuttava ensi viikkoa, pelkäsin, että Bayern ratkaisee jo tänään jollain 0-3 -vierasvoitolla. Maistuu kyllä näin paremmin.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Taitaa olla Atleticon yllätysmestaruus kirjoitettu tähtiin?

Mikähän kerroin oli ennen kautta?

Tosin jos Real ja Atletico pelaavat, niin aika paljon samaa kuin viime vuonna. Pelillisesti Atletico voi haastaa, mutta CL-finaalissa Realilla lienee isommat pallit.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Real vei pelin 1-0, mutta taktisesti Carletto otti Pepistä tyrmäysvoiton. Realilla oli kaikki saumat naulata tämä ottelupari jo ensimmäisen jakson aikana. Kolme loistopaikkaa - vain yksi maali. Toki on jossain määrin epärealistista odottaa 100 prosentista viimeistelyä, mutta kaikki paikat olivat sellaisia, että maailman huiput yleensä ne käyttävät.

Kaikki merkit ovat ilmassa, että muut maanosan huippujoukkueet ovat oppineet pelaamaan Pepin valmentamia joukkueita vastaan. Aivan käsittämättömän vähän vaarallisia paikkoja Bayern sai aikaan ylivoimaisesta pallonhallinnasta huolimatta. Lisäksi Bayernin puolustuksen haavoittuvuus vastaiskuille tuli taas karulla tavalla esille.

Pelin kuva lienee sama ensi viikolla Münchenissä. Toki Realin pelaajie pään kestävyys on yksi suuri kysymysmerkki, kun edellisellä Saksan visiitille meinasivat jo sössiä puhtaiden henkilökohtaisten virheiden vuoksi käytännössä jo selvän pelin Dortmundia vastaan. Siinä mielessä kaikki on toki mahdollista. Tänään Realin puolustuksen linja (jopa Coentrao) sekä keskikenttä pelasi aivan fantastisesti. Jos pystyvät samaan, Real nähtäneen finaalissa. Vaikea uskoa, että Bayernin pystyisi pitämään Realin nollilla kotonaan, kun tiedossa on Realin vastaiskuvaarallisuus sekä toisaalta Bayernin alttius niille.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Guardiolaa mitataan myös ensi viikolla. Uskaltaako hyllyttää epävireisen Riberyn? Müller ja Götze olivat vaarallisempia. Myös Lahmin pitäminen keskellä ei ole enää järkevää.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Kaikki merkit ovat ilmassa, että muut maanosan huippujoukkueet ovat oppineet pelaamaan Pepin valmentamia joukkueita vastaan.

Pikkuhiljaa näin, mutta pitää muistaa, että Real Madrid on pelannut Guardiolan joukkueita vastaan enemmän kuin mikään muu seura maailmassa. Jos ei reilun viiden vuoden aikana opi, niin sitten on jo toivottoman tyhmä oppilas.

Ja vaikka se Pepin tyyli olisi kuinka tiedossa, niin toisella jaksolla paras paikka oli Bayernilla. Peli olisi ihan hyvin voinut päättyä sen 3-0 -kotivoiton lisäksi myös 1-1.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Suomi johtaa Slovakiaa vastaan 2-0 U-15 maaottelussa. Ottelu suorana Eerikkilästä huuhkaja.tv:ssä. Toinen puoliaika vähän tasaisempi, mutta kuitenkin hieno 4-2 voitto Suomelle. Tästä mukava jatkaa nuorten poikien kohti uusia kokemuksia.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Juventus aloittaa Lissabonissa seuraavalla miehitykellä.

Gianluigi Buffon (C); Martin Caceres, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini; Stephan Lichtsteiner, Paul Pogba, Andrea Pirlo, Claudio Marchisio, Kwadwo Asamoah; Carlos Tevez, Mirko Vucinic.

En kyllä ymmärrä, miksi peluuttavat Vucinicia yhä ja yhä. Viimeisimmässä Eurooppa liigan ottelussa Vucinic oli niin paska että itkettää. Fernando Llorente pyyhkii vuciniceilla lattiaa ihan kuusi nolla.
 

ditrim

Jäsen
Miten tota jaksaa katsoa ilman Del Pieroa? No annetaan äijille mahdollisuus...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Rakitic on kyllä fantastinen pelaaja. Vähän paremmilla kavereilla tää olis päätty 5,6-0 Sevillalle tänään. Toki Valencia loi loppuun tukun huippupaikkoja, mutta Vargasin ylärimaa lähemmäksi eivät päässeet. Bacca taas Sevillan puolelta tekee jonkun verran maaleja, mutta hukkaa kyllä valtavan määrän tontteja...

Sevilla-Valencia 2-0.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Joka kesä näköjään Ruotsin maalta löytyy vedonlyöjän painajainen ja tänä kesänä se näyttäisi sitten olevan IFK Göteborg. "Raudan lujan" Falkenbergin vuoro kiusata tällä kertaa, 82 minuuttia ja 0-0...

Edit. 84 minuuttia 1-0, rankkarista.
 
Viimeksi muokattu:

Jindebyne

Jäsen
Todella hyvää futista menossa Roomassa. Tuo Pjanicin maali oikeastaan kuvastaa hyvin pelin kulkua.Toinen puolikas lähtenyt käyntiin ja molemmilla joukkueilla kunnon tontteja maalintekoon.
 

J.Petke

Jäsen
Gervinho vie Roman 2-0 johtoon.

Striimi pätkäs pahasti yhden kerran ja voit varmasti arvata millä kohtaa se sitten tapahtui.

Ei ollut Milanilla oikein mitään saumaa. Vähän sääliksi käy Llajicia, joka kyllä varmasti omassa mielessään on se huikea driblaaja ja johtotähti mutta tuossa porukassa on enemmän haitaksi kuin hyödyksi.
 

Jindebyne

Jäsen
Ei ollut Milanilla oikein mitään saumaa. Vähän sääliksi käy Llajicia, joka kyllä varmasti omassa mielessään on se huikea driblaaja ja johtotähti mutta tuossa porukassa on enemmän haitaksi kuin hyödyksi.

Sama Ljajiciin. Kaveri yrittää 40 minuuttia olla johtotähti ja sen jälkeen Pjanic tulee ja heittää koko Milanin vipuun. Ensi kaudella tuskin nähdään Romassa Ljajicia.

Jos vielä syvällisemmin miettii, niin sääliksi käy tällä kaudella myös As Romaa. Jumalauta huikeinta futista sitten scudetton (ok, Spallettin aikakaudesta voidaan keskustella) ja piste-ennätykset uusiksi, mutta kuitenkaan se ei näytä riittävän scudettoon tänä keväänä. On se Juventus vaan niin tasaisen kovassa iskussa koko kauden. Roma menetti mahdollisuutensa tuohon voittoputken jälkeiseen tasuriputkeen ja/tai Torinossa kärsittyyn tappioon.

Jottei menisi täysin offline, niin Roma voitti Milanin 2-0 (Pjanic, Gervinho).
 

Teddy_H

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-73, Pantserfaust
Rooney vie Manchester Unitedin pilkulta 1-0 johtoon Norwichia vastaan.

EDIT. Ei nyt edelleenkään mitään mahtavuutta Unitedilta uuden valmentajan alaisuudessa, mutta yritystä tuntuisi ainakin olevan.

EDIT2. Taisi olla vähän jurkkaa Welbeckillä tilanteessa josta pilkku vihellettiin. Semisti teatraalinen kaatuminen.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils
Ei ManUn peli täydellistä ole, mutta jonkinlainen vapautuneisuus pelaajista paistaa.

Sascha Breese muuten istuu SAF:n vieressä katsomossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös