Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 290 784
  • 123 818

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
En sanoisi, että Messi jäätyi, kun ei miehelle tullut paikkojakaan loistaa. Simeone teki kyllä hyvää työtä Messin eristämisessä.

Otetaan nyt vielä kiinni tähän, vaikka turhaa onkin.

Messille tuli nuo Ticon puolustuksen breakdownit mukavasti lapaan, mutta tuhnuili todella pahasti niissä. Näiden lisäksi käveli kentällä kuusi kilsaa ja risat, eli ihan naurettavan vähän. Onko se kovin ihme, ettei kolmea avopaikkaa enempää tullut? Keskivertopelaaja liikkuu UCL-tasolla kai noin 10,5 kilsaa ja moni pitkälle kahdettatoistakin. Hyökkääjätkin lähes aina yli 9,5.

Työmäärä on niin vihkossa, että pysyy ihan omatoimisesti eristettynä jo tuolla. Tuntuu lähinnä siltä, että kypäräosastolla olisi jotain ongelmia? Jos kondis oikeasti olisi tuota luokkaa, niin ei kentälle pitäisi olla mitään asiaa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vittu mitä paskaa tämä ketju täynnä. Tico ansaitsi eilen voittonsa, siitä ei kahta sanaa. Tolppia ehkä lasketa, mutta noin surkeaa Barcelonaa en muista nähneeni. Toivottavasti Atletico vie koko paskan. Sekä La Ligan, että Champions leaguen.
Tänään Eurooppa-liigaa tarjolla ja 2 kilometrin päässä pelattava Sevilla-Porto on toki kiinnostavin peli.
Vamos, Sevilla, Vamos.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmi, kun Nelonen näyttää vain yhden pelin suorana. Niitä extrakanavia ei sitten voi kai muuhun käyttää kuin Liigaan?

Varmaan Sevilla-Porto olisi ollut lähtökohdiltaan mielenkiintoisempi ja tämän alku ei ainakaan anna odottaa kiinnostavaa iltaa. Kaipa on sitten mietitty, että Juve mediaseksikkäimpänä kerää eniten kertalippulaisia.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin siis mitä ilmeisimmin väärässä näiden kahden matsin kiinnostavuuksien suhteen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Olin siis mitä ilmeisimmin väärässä näiden kahden matsin kiinnostavuuksien suhteen.

Nooh eihän tuosta tiedä jos Porto vaikka alkaisi toisella pelaamaan. Ekalla Sevilla prässäsi niin hyvin että Porto saanut mitään aikaan. Kuitenkin jos Porto tekisi maalin, niin olisivat enää maalin pääsä jatkoon menosta.

Hyvin kyllä kääntynyt nuo pelit, kun Valenciakin jo maalin päässä tasurista.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Hyvin kyllä kääntynyt nuo pelit, kun Valenciakin jo maalin päässä tasurista.

Ja Valencia tasoittaa ottelusarjan tilanteeksi 3-3. Tuostahan tulee mielenkiintoinen loppu.

Sevilla ottanut punaisen, vielä olisi Portolla 20 minuuttia aikaa tehdä pari häkkiä.

Juventus johtaa kotonaan 2-1, ja tuo pari vaikuttaa jo aika taputellulta. Tuskin Lyon saa kahta enää tuossa ajassa tehtyä. Samoin Benfica vaikuttaa jo aika varmalta jatkoon pääsevältä.

E: Ja siinä samassa Benfica varmistaa jatkoon pääsynsä, eli tilanne ottelusarjassa jo 3-0.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sevilla tosiaan paukutti heti ekalla puoliajalla tauluun sellaiset lukemat, ettei Portoa paljon naurattanut. 3-0 tilanteessa Porto vielä yritti, mutta 4-0 oli jo liikaa.
Sevillan jatko oli erinomainen asia ja huomenna saakin kysellä lippuja välierään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Paco Alcacer tekee kolmannen(ja Valencian neljännen) ja Valencia menossa jatkoon. Baselilla pari kaveria lentänyt pihalle.

edit:Bernat vielä tekee 5-0. Aikalailla varmaan Baselissa harmitellaan, kun lähtökohtana kuitenkin erinomainen 3-0 johto ja munivat sen sitten täysin.
 
Viimeksi muokattu:

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Loistavaa Dortmund. Ensimmäisellä puoliajalla München täysin aseeton, keskittyivät lähinnä avautumaan tuomarille "käsivirheistä" ja muista ns. rikkeistä. Dortmundin 1-0 maali oli taidetta. Hoffmannin heitosta Aubameyang jatkaa ykkösellä Reusille, joka loistavasti näkee Mhitaryanin. Armenialainen tekee sen, mikä olisi pitänyt tehdä jo tiistaina: Reusin namupassista pallo viileästi ohi maalivahdin.

Hienoa urheiluiltaa.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ei vittu sentään: 64' takana ja Wiganihan pamauttaa rankusta 1-0. Kyllähän menee Arsenalin loppukausi niin päin persettä kuin ikinä voi vaan mennä.

Kuvaavaa on, että kun pitäisi saada tehtyä tasoitus niin Wenkula ottaa jengin parhaimmam viimeistelijän pois ja raijaa Panomiehen sisään. Voi elämän kevät ei oo helppoo olla Arsu-fani juuri nyt..
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dortmundhan kairaa Mynsseniä oikein kunnolla. Jo 0-3.

Tätä voi näemmä katsoa myös Furkan selostamana. Luksusta, kun hotellin toosasta löytyy molemmat Eurosportit.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Marco Reus - maailman paras. Stuttgartia vastaan hattu, Wolfsburgia vastaan 1+1, Realia vastaan pari maalia ja nyt Bayernia vastaan 1+1. Huikeaa, huikeaa suorittamista viimeisenä kuukautena. Mies on jatkuvasti vaarallinen, kun pelejä ratkaistaan. 0-2 maali oli jäätävä viimeistely Aubameyangin vaikeasta pallosta.

Upea peli. Viihdyin. Ainoastaan Hummelsin vaihdon jälkeen Bayern sai noin viideksi minuutiksi kunnon painetta Weidenfellerin maalille, mutta nolla säilyi. Kaikki maalit vielä ilman Lewandowskia, joka vaihdettiin viimeiseksi puoleksi tunniksi sisään. Homma toimi loistavasti Auba piikissä. Lopussa Rafinha vielä turhaan raapi punaisen kortin arvoisesti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Pilkuille meni Arsenalin ja Wiganin kesken. Saas nähdä kuin käy. Lähimmäksi pääsi ET:lla Ox kun pamautti ristikkoon muutama minuutti takaperin.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Granada - Barcelona 1-0 ensimmäisen puoliajan jälkeen. Barcelonalla ei mitään huippupaikkoja ole vielä ollut ja Barcasta eniten esillä on ollut Neymar - lähinnä negatiivisesti. Eiköhän Barcelona kuitenkin vielä tarvittavat maalit toisella puoliajalla kairaa.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Mascherano kyllä kerjää hankaluuksia boksissa puolustaessaan. Uskomattomasti kuitenkin pilkuilta matsi toisensa perään selviää.
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Arsenal FA Cup-finaaliin pilkkukisan jälkeen!
Pilkkukisa eteni seuraavasti:

Caldwell 0
Arteta 1​
Collins 0
Källström 2​
Beausejour 1
Giroud 3​
McArthur 2
Cazorla 4​

Arsenal teki jokaisella maalin, Wiganin kaksi ensimmäistä vetäjää epäonnistuivat.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Arsenal finaaliin suvereenilla pilkkuesityksellä FA-Cupissa. Harmi että Wiganin lähes kahden kauden dominointi kyseisessä kilpailussa päättyi näin niukasti.

Maalivahdeissa oli pilkuissa kauhea ero kun Fabianski teki itsensä isoksi, ja Carson näytti lähinnä junioriveskarilta.
 

faro

Jäsen
Barca häviöllä Granadalle ensimmäinen puoliajan jälkeen 1-0. Jos ei Barca tuota ottelua voita niin käytännössä koko kausi on vedetty viikon sisään vessanpöntöstä alas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös