Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 151 361
  • 122 420

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt hylättiin yksi kauden komeimmista maaleista. Tiote paukuttaa 25 metristä laakapallon yläkköön mutta maali hylätään koska Gouffran paitsiossa. Ei vaikuttanut peliin kyllä mielestäni joten outo tuomio.

Osaako joku minua ja Virkkusta valistuneempi kommentoida tuota?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Vaikka värilaseilla katsonkin, niin karmea tuomarivirhe. Newcastlen paitsioasemassa oleva pelaaja ei vaikuttanut Hartin näkökenttään, ei vaikeuttanut tämän torjuntatyöskentelyä eikä tietenkään koskenut palloon. 99:ssä tapauksessa sadasta tuo olisi ollut maali.
Toki tulkintakysymys, kuten uuden paitsiosäännön jälkeen kaikki maalit joissa joku pelaaja paitsiossa, mutta jos kaikki tilanteet tulkittaisiin kuten tämä, niin kaikki "paitsio"maalit tulisi hylätä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä ylläseisovan kanssa.

Edelleen Harakat prässää hyvin. Tarpeettomia virheitä toki paljon. Remyltä kova laaki ja Hartilta iso torjunta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipas saastainen niitti Yanga-Mbiwalta. Nasrin polveen jonkinasteinen vamma. Milner Nasrin tilalle.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä. Nuo slovakin jatkuvat takavyöheitot otetaan kyllä ennemmin tai myöhemmin tuomareiden toimesta pois. Kauheaa katsottavaa jokaisessa keskitystilanteessa.

Skretl on ollut mielestäni isoissa vaikeuksissa koko kauden ajan viitatunlaisissa puolustustilanteissa - olenkin ihmetellyt, miksi Liverpool ei hanki uutta pelaajaa puolustukseen. Erityisesti nyt kun Aggerkin taitaa olla loukkaantuneena.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sturridge tulossa kentälle. Kunhan ei mee paikat uudelleen rikki.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on Suarez hirveässä maalintekovireessä - mielettömän puhtaita kosketuksia palloon ja 16 sisältä/tuntumasta tekee todella kovalla prosentilla maaleja. Kunhan Sturridge saa pelejä alle, voi jälki Suarezin kanssa olla suhteellisen tuloksekasta.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Pian alkamaisillaan Aston Villan ja Arsenalin välinen vääntö. Ajattelin käyttää tätä ottelua testinä - tarkoituksena on alkaa tilastoida eri jalkapallo-otteluita. Mielenkiintoista kerätä dataa ja miettiä pelitapoja. Tämä ottelu toimikoon pienenä harjoituksena näin alkuun, ehkä muista matseista saan jo kerättyä ihan kunnolla.

Toivotaan mielenkiintoista ottelua ja toivotaan myös, että Virkkunen selostaisi.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taivainenhan se selostaa.

Öziliä ja Cazorlaa jännä seurata. Giroud puski äsken hyvästä paikasta ohi.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pian alkamaisillaan Aston Villan ja Arsenalin välinen vääntö. Ajattelin käyttää tätä ottelua testinä - tarkoituksena on alkaa tilastoida eri jalkapallo-otteluita. Mielenkiintoista kerätä dataa ja miettiä pelitapoja.

Ihan mielenkiinnosta, minkälaista dataa ajattelit kerätä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös