Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 291 927
  • 123 818

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Äsken Dormund oli sähläämässä itseään ulos, nyt ollaan kiinni lohkovoitossa, kuten tietysti näitä tusinajengejä vastaan pitääkin.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan tylsiä nämä Dortmundin pelit Mestarien Liigassa, kun ei tarvitse edes jännittää yhtään. Huh huh ja vielä Grosskreutz maalintekijänä. Vielä ei peli ole ohi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Dortmund voittaa ja samalla voittaa koko lohkon.

Napoli liittyi Juven jatkoksi rannalle ruikuttamaan.

Italialaiset eivät ole kovin vakuuttaneet tämän vuoden Sieniliigassa.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Vittu että harmittaa toi Ajaxin pehmous, etteivät saaneet maalia aikaan. Milanin apinasakki jatkaa neljännesvälieriin, jossa toivottavasti ja todennäköisesti tippuvat.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikki saksalaiset jengit jatkoon! Ja kaksi niistä lohkovoittajina. Harmi, että AC Milan ei hävinyt, olisin mielelläni nähnyt Ajaxin jatkossa. Milan pelasti Italian maineen.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Neljä saksalaista, neljä englantilaista ja kolme espanjalaista jatkossa. Italiasta, Venäjältä, Turkista, Kreikasta ja Ranskasta yhdet. Lohkovaihe oli kolmen suuren juhlaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yaya Tourelta melkoinen tunarointi keskialueella, hetkeä myöhemmin Walcott viimeistelee 1-1. Hyvin malttoi Özil odottaa ja katsoa tuon syötön vielä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Walcott!! Arsu tasoihin. Ramseylta hieno riisto.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Hitto mikä paitsiovihellys. Ei ollut Monreal lähelläkään paitsiota.

2-1 Citylle. Nätti maali.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Yayalta omassa päässä kolisseen virheen kuittaamiseksi nappisyöttö ulkosyrjällä siihen Zabaletan nousuun.

Hieno maali.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Mahtavaa peliä näin jalkapalloromantikon näkökulmasta. Kaunista peliä, upeita syöttökuvioita ja taitavia yhden kosketuksen suorituksia. Agüero-Negredo -akseli taas iskussa, Yaya Touré samoin hyökkäyspäähän - paha virhe koitui kuitenkin kohtaloksi, tosin olihan tuo Pantilimonin otettavissa. Zabaleta varsin vakuuttava myös. Arsenalilla oli pari hyvää vaihetta, mutta Cityn lievää hallintaa oli. Arsenalilta mielestäni vakuuttavimpia Sagna ja Wilshere.

Hieno puoliaika oli. Onneksi Virkkunen on äänessä, maksimaalinen nautinto on taattu.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Toivottavasti mahdollisimman moni fudisjunnu näkee tämän pelin ja huomaa kuinka olisi hyvä omata niin hyvä potku-/syöttötekniikka että voit syöttää palloa mistä vain asennosta ja millaiseen vain paikkaan. Ensimmäisen puoliajan parasta antia oli aivan jäätävän hienot syötöt ulkoterällä, nilkalla ja toki sitten sisäterällä sekä sisäsyrjällä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Mitä tekee Kompany? Virkkunen ottaa vähän huumaa ja ihan syystäkin. Huikea mies.

Molemmilta loukkaantunut avainjätkiä. Bosscielny ja Aku-Eero. Vermaelen korvasi Bosscielnyn ykkösjaksolla jo ja Navas äsken sisään Kunin tilalle. Ja Fernandinho tekee jo 3-1.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kompany edustaa nykytopparin "prototyyppiä" eli vahva 1vs1 pelaaja, joka samalla lukee peliä hyvin, jonka lisäksi sitten on vielä taitava jalalla ja pystyy avaamaan peliä. Ja merkittävää on tosiaan se, että osaa avata niin syötöllä kuin kuljetuksella. Tällöin korostuu se, että prässi voidaan nopeasti ohittaa ja riiston jälkeen voidaan heti pelata ylöspäin.

Fernandinho jatkoi päivän "teemaa" eli huikean hyvällä ja rauhallisella potkulla pallo maalin kulmaan hienosti.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aiai mitä syöttelyä ja viimeistelyä jälleen, upea kavennus Walcottilta ja tämä kärkikamppailu oli odottamisen arvoinen matsi tähän tylsään sairastelupäivään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös