Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 291 741
  • 123 818

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ei kovin epäselvää kumman jengin tuomari haluaa jatkoon. Aivan farssi tuo pilkku.

Kyllähän tuo melko hepposesti tuli mutta ainakin mua vituttaa tuo repiminen ja roikkuminen noin yleisesti ottaen. Hyvä että noihin puututaan mutta nyt tuli kyllä vähän heppoinen vihellys.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Italialaisille tulee joka kausi yllätyksenä, että tuomarilinja on vähän tiukempi €-peleissä kuin Serie A:ssa.

Higuain on muuten perhanan tyylikäs pelaaja.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Barcelona on ainakin jossain määrin pelaamassa heikkoa ottelua toistaiseksi, koska ovat häviölle Ajaxille 1-0, maalipaikat Ajaxille 6-2 ja pallonhallinta 60-40.

Itse en katso ottelua siis.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
BVB pulassa, Benderin nokka vuotaa ja paidat vaihtuu. Ei hyvältä näytä Dortmundin kannalta.

EDIT: Callejon tolppaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi on Borussian kotimatsi, huoltaja voi fanikaupasta hakea ja printtailla jatkuvasti uutta paitaa Benderille päälle.

Ei tuo rankkarituomio mikään älytön vääryys ollut, kaksin käsin kun roikkuu noin kauan boksissa niin siinä antaa tuomarille sauman ja syyn viheltää. Nyt kävi näin ja 1-0.

On muuten aika kuuma matsi tämä BVB-Napoli, ei mitään sikailua mutta alusta asti on käyty ihan hyvillä kierroksilla puolin ja toisin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Dortmundilla ollut jo miljoona paikkaa ratkaista ja toivottaa Napolin spageteille hyvät yöt, mutta edelleen peli vain 1-0.

Uskomatonta itkua äsken Napolin pelaajilta Albiolin varoituksesta. Kaveri tulee härskiksi täysiä sukille takaapäin ja Pandev&co käyvät tilanteesta kuumina. Miksi?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No on tuossa "spageteillakin" paikkansa ollut. Dortmundin puolustus on kyllä niin sekaisin kuin sen voi olettaakin olevan.

Joo, on ehdottomasti ollut, olihan siellä se tolppa ja sen lisäksi pari muuta puolittaista tilannetta, lähinnä Dortmundin pakkien sähläilystä johtuen.

MUTTA: Lewandowksi ollut kaksi kertaa käytännössä läpi, yhden veti ohi, toisen Reinaa päin. Varsin harvinaista tälle miehelle tuolla lailla tuhlailla.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Napoli ei ole väärän Euroopan limanipuista edes pahimpia, mutta kyllä kulttuurierot näkyvät taas vähintäänkin selvästi. Jatkuvaa mussutusta, käsien levittelyä ja marttyrointia guidoilta. Callejon ja vasemman laidan kolumbialinen pelimiehiä kyllä, mutta ei uskoisi, että tuo "Higsu" on tehnyt Real Madridille jotain sata+ maalia. Ihan onneton tuhnu.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Viihdyttävä avauspuolisko takana Baselissa. Kotijoukkue hallinnut peliä mielin määrin, Chelsea ollut vastaanottava osapuoli. Eto'o loukkasi nivusensa ja Torres tuli tilalle.

Mohamed Salah. Siinä yksi syy kannattaa Baselia. Tullut jo pidempään seurattua tätä Egyptin maajoukkuehyökkääjää, sääli ettei ole maajoukkueineen MM-kisoissa.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Puolustuspeli odotetun epävarmaa. Aika pirun monta kertaa ovat säheltäneet pallon Napolille. Voitettuja puskuja, joista pusketaan suoraan napolihyökkääjän linjalle ja muutenkin sähläystä. Pilkku nyt oli noita, jota aina silloin tällöin poimitaan. Olihan siinä rike, mutta joka kymmenes vihelletään. Enemmän olisin antanut siitä hetken päästä tulleesta, kun puolustaja pelasi pelkkää Lewandowskia unohtaen pallon.

Olisi tuossa voinut sen toisen maalin laittaa, kun kerran paikkoja siihen tarjottiin. Onneksi Reus veti pilkun. Lewa tarvisi kolme kertaa isomman maalin tällä hetkellä. Mkhitaryanille plussaa, näppärää peliä ja hyviä syöttöjä.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Dortmund menee 2-0 johtoon. Kyllä ansaitusti, ovat näyttäneet upeaa hyökkäyspeliä läpi ottelun ja vain ihme on estänyt lisämaalien synnyn aikaisemmin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Dortmund 2-0!

Nyt ei voinut Reinakaan mitään, vaikka on ollut Man of the Match, huikeita seivejä jo viitisen kappaletta.

On muuten ihan loistavaa futista, kummassakin päässä huippupaikkoja. Saadaan verorahoille vastinetta.
 

Jeffrey

Jäsen
Celtic pelaa ihan Suomea. Hallitsee ottelua, mutta ei onnistu käyttämään täysn selkeitä maalipaikkojaan. Vastustaja sitten iskee puolittaisista paikoista, puolustuksen selkeistä virheistä. Milanille 0-3.
 

ludvig

Jäsen
Onhan tuo Barca toivoton ilman Messiä.

Toivoton? Mitä tuolla tarkemmin tarkoitat? Ei joukkue kyllä toivoton ole ollut Messin puuttumisen takia tai muutenkaan, kun otteluita olen katsellut. Haasteita se toki tuo kaikille joukkueille, jos valmentaja on vaihtunut kauden alla, maailman paras pelaaja on jatkuvasti loukkaantuneena ja esim. Ajax-pelissä on avainpelaajia sivussa. Mutta ei Barcelona tosiaan toivoton ole ollut Messin puuttumisen takia. Kantsii tsekata useampia pelejä ja päivitellä käsityksiä, eikä vedellä mutuilla ja ennakkoluuloilla.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös