Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 250 855
  • 123 730

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
2-0 Richards ja 3-0 Kolarov.

Hyvältä näyttää Navas ja Jovetic. Samoin yllättäen Dzeko. Silva näyttää aina hyvältä.

Ja Dzeko heittää taululle 4-0 33 minuutilla. Ja 5-0 samointen Dzekon toimesta.

Milanille maistunut saksalainen olut?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Uskotteko kotona? Peli on viiiiiisi yyksiii. El Shaarawy kaventajana.

5-2 El Shaarawy...
 

RDivis

Jäsen
Negredolla pari mahdollisuutta viedä City johtoon, mutta taitaa miestä hermostuttaa.

Bayern pyöritti, mutta Cityn puolustus on ollut tänään timanttia Kompanyn johdolla. Hieman aktiivisempaa prässiä ja hasslea toiselle puoliajalle City, kiitos!
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
KuPS-HJK 0-0. Näkemättä peliä epäilen, että tyypillinen kesän 2013 HJK:n off-peli.

Täytyy ihmetellä tuota HJK:n peliä. Miljoonamiehiä, mutta KuPS:lla paremmat paikat ja pallon hallinta lukuun ottamatta 1.puoliajan alkua ja 2. puoliajan loppua. Pelin lopussa HJK piti palloa mutta ei saanut tilanteita aikaiseksi. Miklu kentällä miltei loppuun, mutta muutama pallokosketus.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Katseleeko kukaan muu (lähinnä vedonlyönnin takia) ottelua Valencia-Inter Milan?
Äsken kun Jonas teki 3-0 maalin, niin olipahan hämärä temppu Interin pakilta, Jesus nimeltään. Jonas kiersi tämän keilan ja laittoi tyhjiin, kiertäen melkein päätyviivalta vielä maalin kulmalle. Samalla hetkellä kun pisti pallon pussiin tämä Jesus löi takaa jonkun ihmeen karateiskun niskaan. En tiedä miten paljon filmasi saatuaan osuman, mutta pää retkahti siihen malliin että melko vaarallinen temppu jopa. Dumari antoi oikein keltaisen kortin tästä, ei ilmeisesti nähnyt juurikaan mitään. Valencian peli näyttää muuten helvetin hyvältä, noinkohan olisivat palailemassa huipulle?

EDIT:

Tässä vielä linkki tuohon Hesuksen huitomiseen, olipahan vammainen suoritus:

Juan Jesus (Player Inter Milan) hit Jonas (Valencia) after he scores ( Valencia 3-0 Inter ) | HD - YouTube
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Samalla hetkellä kun pisti pallon pussiin tämä Jesus löi takaa jonkun ihmeen karateiskun niskaan.

Jaahas, mulkut näemmä jatkavat mulkkuilua, kun peli ei kulje. Edellisessä pelissä joku apina survoi menemään napit edellä Terryä ja yritti vielä polkaista munille. Hyvä meininki Milanon kakkosjengillä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Juventus-Inter tilanteessa 1-1 tällä hetkellä. Ricky ja pilkusta Vidal maalintekijöinä, mistä päästäänkin kysymykseen palstan juvetietäjille. Miksi Vidal vetää valkomustien pilkut?
 

Ralph

Jäsen
Juventus-Inter tilanteessa 1-1 tällä hetkellä. Ricky ja pilkusta Vidal maalintekijöinä, mistä päästäänkin kysymykseen palstan juvetietäjille. Miksi Vidal vetää valkomustien pilkut?

Koska Vidal on joukkueen paras pilkunampuja. Olkoon joukkueessa Pirlo, mutta ehti ensimmäisellä Juventus-kaudella mokata muistaakseni kolme rankkua putkeen, Vidal heittää suuremmalla varmuudella pussiin. Tevezistä ja Llorentesta en tiedä, ovatko kovia poikia tässä hommassa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Koska Vidal on joukkueen paras pilkunampuja. Olkoon joukkueessa Pirlo, mutta ehti ensimmäisellä Juventus-kaudella mokata muistaakseni kolme rankkua putkeen, Vidal heittää suuremmalla varmuudella pussiin.

Aivan. Oma Pirlo-pilkkukokemukseni yltää ainoastaan mj-peleihin.

Juventus hävisi sitten pilkuilla 8-9 sen jälkeen kun oli dominoinut toista jaksoa kuinka halusi. Pirlo kävi kerran vaparista tolpassa. Pilkkuskabassa molempien ensimmäiset epäonnistuivat ja sitten Juven 9. miehenä Isla jäi Carrizon hanskoihin, joka taisi aavistaa joka pallon oikein, mutta ei saanut tarttumaan. Carrizo sitten kävi tietenkin upottamassa Internazionalen 9:n pilkun pussiin ja oli näin sankari omalta osaltaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tänään käynnistyy maailman kovin futissarja!

Kiinnostavaa nähdä, miten Bayernin peli nyt sitten lähtee rullaamaan, kun Guardiolaa on ehditty jo varsin paljon arvostelemaankin.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eka kymppi pelattu ja Robben saa ensimmäisen paikan, laittaa lapikkaan väliin ja nostaa Ter Stegenin yli Bayernin johtoon. Gladbachin keskialueen peli näyttää alun perusteella paljon huolellisemmalta kuin viime kaudella.
 

Sambody

Jäsen
Seuraavaksi Bayernin miehistä Dante viimeistelee kylmän viileästi.. Harmittavasti vain väärässä päässä, joten tilanne 2-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös