Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 288 391
  • 123 818

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Ancelottin ensimmäinen avauskokoonpano: Diego López, Carvajal, Nacho, Pepe, Coentrao, Modric, Khedira, Cristiano Ronaldo, Isco, Özil y Benzema
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Maailman paras pommittaa Realin 1-0 johtoon ottelun toisesta vapaapotkustaan. Samasta kohtaa lähti kuin ensimmäinen hieman yli leijaillut vapari. Peliä takana 21 minuuttia.

Edit. CR7 illan toisella lukemiksi 2-0 jossain 40 minuutin paikkeilla. Meni ohi millainen oli. Ja 43 minuutilla Khedira "syöttää" vahingossa kulman jälkitilanteesta lukemiksi 3-0.

Edit 2. Higuain toisen puoliajan alkuun (46 min.) 4-0.
Edit 3. Di Maria 5-0 67 min. Komea maanuoliainen kuudentoista ulkopuolelta

FT 6-0. Viimeisen teki Morata.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Jaahas. Ja Kalju 1-0 johtoon, ja yllättäen kulmasta, hieno maali ei siinä mitään. Klubillakin ollut vissiin noin 10 kulmaa, mutta ei ole tainnut vielä yhtäkään saada omille...
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voisin lyödä aika isosta summasta vetoa, että jos Klubi ei mene tästä parista jatkoon, niin Boström saa kenkää.

Vittu tollasella nipulla tollasta paskaa!
 
Jokohan muuten Muurinen silittää verkkareitaan valmiiksi Klubin huomiseen tiedotustilaisuuteen, jossa ilmoitetaan hänen ottavan välittömästi Boströmin paikan?
 

tiikeri

Jäsen
Kalju 2-0 johtoon, jokohan se on hyvää yötä Klubille. Suomalainen jalkapallo kyntää todella syvällä juuri tällä hetkellä.
e. todella hidas
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Jaha, tilanne on sellainen että futisforum menee tukkoon itseruoskinnasta ja ranteiden avaamisesta. Toivottavasti HJK tulee vielä peliin mukaan.

Sanon kuitenkin sen ääneen: suomalainen jalkapallo on viimeksi 60- ja 70-luvuilla ollut näin pahassa alennustilassa suhteessa muhun Eurooppaan.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ne ovat juuri tälläiset uskomattomat pupellukset, jotka vaan lisäävät "potkupallo"-janareiden uskoa siihen, ettei Suomi-futis ole mitään muuta, kuin pelkkä harrastelijoiden höntsäliiga. Enkä sano tätä nyt vittuiluna, tai hermostuksissani, vaan ihan toteamuksena, pointtina se, että tällä tehdään hyvin suurta hallaa kotimaiselle jalkapallolle, sen uskottavuudelle ja sitä kautta mahdolliselle nousulle, joka on tällä hetkellä vuosien ja taas vuosien päässä.

Okei, valehtelin vähän. Olen aika hermostunut.
 
Viimeksi muokattu:
Tämän kauden konttaus Euroopassa tuskin ainakaan auttaa maajoukkuetta nousemaan parempaan arvontakoriin. Maapisteitä ei nyt varsinaisesti ropise tämän kauden osalta.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokohan muuten Muurinen silittää verkkareitaan valmiiksi Klubin huomiseen tiedotustilaisuuteen, jossa ilmoitetaan hänen ottavan välittömästi Boströmin paikan?

Syytä olisi. Siis aivan käsittämätöntä paskaa ollut Klubin peli koko kauden. Vaikka keikkuvatkin Veikkausliigan kärkipaikoilla, on se osoitus ainoastaan Veikkausliigan sysipaskasta tasosta, ei mistään muusta. Suomen Cupista tuli lähtö jo ajat sitten, vaikka se kilpailu ei sinänsä juuri mitään tällä hetkellä merkitsekään. Nyt tippuvat virolaiselle joukkueelle heti kärkeen, niin onhan tämä ihan katastrofi Klubille. Ja ihan oikeasti, tuolla jengillä, jollaista ei ole Suomessa nähty varmaan koskaan, pelataan tuollaista paskaa. Miten se on edes mahdollista? Suomessa Klubin pitäisi pommittaa jokainen vastustaja suohon ihan milloin tahansa, eikä Nömme Kaljun kohdalla pitäisi puhua edes kunnon vastuksesta.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Lopettakaa nyt hyvät ihmiset se Suomen maineen mustaaminen potkupallolla. Ensin Fär-saarten puulaakijoukkue jyrää Interin ja sitten Kaljut nöyryyttää oikein huolella Suomen mestareita. Jotain rajaa. Eikö näistä europeleistä voi mitenkään kieltäytyä?? Seuraavaksi mennään varmaan ottamaan pataan joltain mummojen virkkuuseuran kannatusjoukkueelta neverheardiasta. Vaadin suomalaispotkupalloilujoukkueille osallistumiskieltoa europeleihin. Perusteena tavoite säilyttää jonkinlainen kuva maasta (entisenä) urheiluvaltiona.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kyllä varmaan vituttaa klubin johtoa tällä hetkellä, että meni palkkaamaan Boströmin. On vituttanut varmasti jo tovin. Muurinen teki loistavaa duunia useamman vuoden ja tuo äijä pilaa tällä hetkellä kaiken. Joukkue on yksi kovimmista, mitä hetkeen on kotimaassa ollut. Tässä on lopputulos. 2. puoliaika on vielä jäljellä ja 2 maalia vaaditaan. Saas nähdä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaan, ettei ollut ihan budjetoitu HJK:ssa tippumista jo tässä vaiheessa. Noilla satsauksilla anteeksiantamonta lähteä jo nyt laulukuoroon, mutta jotenkin olisi sopiva "kruunu" suomalaisjengien surkealle eurokesälle.

No, 45 minuutissa ehtii tapahtua vielä vaikka mitä.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Luultavasti HJK nousee 2-2 tasapeliin ja sama itsepetos jatkuu maamme jalkapalloilun suhteen. On tuo Veikkausliiga sellaista hemmetin puuhastelua että. Eiköhän tietysti joku nostaisi tuota tekemisen tasoa jos se olisi helposti mahdollista.

Omasta mielestä Veikkausliigan teot top4:
1. Tasaisesti koti- ja vierasotteluita (ei mitään perkeleen kesätaukoja)
2. 8 joukkueen sarja
3. Pelit ilmaiseksi jakoon ilmaiskanavien puolelle TV:ssä pari seuraavaa kautta, jos joku niitä haluaa näyttää
4. Otteluiden liput max. 8-10€
 
Lopettakaa nyt hyvät ihmiset se Suomen maineen mustaaminen potkupallolla. Ensin Fär-saarten puulaakijoukkue jyrää Interin ja sitten Kaljut nöyryyttää oikein huolella Suomen mestareita. Jotain rajaa.

Ja jo näitä ennen Turun paikallinen palloseura kävi ottamassa kakkoseen Luxemburgin sarjan viime kauden kolmoselta. Onneks sentään MIFK....eiku. No Honka sitten! Niin no...
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Puoli miljoonaa tulee tästä kaudesta takkiin HJK:lle, jos noutaja tulee nyt.

Surkeasti valmennettu joukkue materiaaliin nähden sanoisin noin 4-5 peliä tällä kaudella nähneenä.
 

Herra Tuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
Ja jo näitä ennen Turun paikallinen palloseura kävi ottamassa kakkoseen Luxemburgin sarjan viime kauden kolmoselta. Onneks sentään MIFK....eiku. No Honka sitten! Niin no...

Turkulaiset saavat kyllä hävetä aivan saatanasti omia esityksiään europeleissä, mutta Hongalta ei kyllä voinut kukaan realistisesti odottaakkaan jatkoon pääsyä. Toivottavasti Klubi vielä kampeaa itsensä jatkoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös