Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 295 637
  • 123 822

#76

Jäsen
Ennen ajateltiin näin esim. mäkihypyssä ja kärsittiin kaikenlaisia Eddie Edwardseja Olympiakisoissa, ei enää. Loppujen lopuksi minulle on ihan sama onko Tahiti mukana vai ei, kun kisa on CC, eikä WC 2014.
Toisaalta avoin se tie on lopputurnaukseenkin, vaatii toki reilusti enemmän kuin tähän turnaukseen pääseminen. Mikäli Tahiti tai jokin muu "väärä" joukkue raivaisi tiensä lopputurnaukseen, niin pitäisikö heidät silti sulkea, koska taso ei vaan riitä?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jaahas, 10-0. No, se siitä. Tunnin päästä mennäänkin sitten vähän mielenkiintoisimmissa merkeissä. Uruguayn pelit kiinnostaa aina ja kärkipari tulee tekemään Nigerian puolustuksesta reikäjuustoa, ainakin ekojen pelien perusteella.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mikäli Tahiti tai jokin muu "väärä" joukkue raivaisi tiensä lopputurnaukseen, niin pitäisikö heidät silti sulkea, koska taso ei vaan riitä?

Tolla periaatteella olisi pitänyt Saudi-Arabia potkia 2002 MM-kisoista heti ensimmäisen pelinsä jälkeen pois, kun taso ei riittänyt kuin 8-0 tappioon Saksaa vastaan.

Ja ihmettelen tätä vinkumista Tahitin mukana olosta CC:ssä, he raivasivat sinne tiensä kuten muutkin maat pois lukien Brasilia ja Espanja jotka pääsivät sinne mestareina. Turnauksessa pelaavat juuri ne maat jotka sinne ovat tiensä raivanneet aivan kuten MM- ja EM-kisoissakin, ei niihinkään pääse kuin ne joukkueet jotka sinne tiensä raivaavat.

Tämä viesti ei ole mitenkään #76 kritisoiva vaan olen hänen kanssaan asiasta samaa mieltä, mutta eka kappaleeni vaan kohdistuu tohon lainaamaani osaan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
All guns blazing on Tabarezin taktiikka. Suarez, Cavani ja Forlan avauksessa kaikki tyynni ja Uruguay painaa päälle täysillä. Se on oikein se.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Matti Härkönen tietää tosi paljon futiksesta ja pelaajista. YLE leipoo tosta vielä huippuselostajan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nyt nigerit juhlivat kun Nigeria teki tasoituksen, 1-1. Uruguayn voittoa tässä toivotaan, joten toivottavasti homma lähtee nyt liikkeelle. Joka mies ylös!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Nigeria löysi jostain pelihalunsa ja Ahmed on Musan Salama! Cavani, Suarez, Forlan trio pelaa ajoittain ja jotenkin koko Uruguay vähän kohmeessa. Herätys nyt vittu! Lappu pelattu U are gayn kautta, joten Luis voisi tehdä pari, kiitos!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ehkä vastustajan kunnioitus siitä ratkaisusta olisi puuttunut, joten siinä mielessä samaa mieltä.

Kentällä olleista espanjalaista Albiolilta, Monrealilta, Martinezilta ja Azpilicuetalta puuttuu maajoukkueuralta tehty maali, joten joku noista olisi hyvin voitu laittaa yrittämään sitä ekaa.
 

Ralph

Jäsen
Marchisiolta ja Hulkilta komea juoksukilpailu, ensin Marchisio nokilleen, sitten Hulk ja lopulta Marchisiolta hyvä haku Balotellille, mutta Luiz puolusti pois.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Montolivo pois ja Giaccherini pois, loukkaantuminen?

Nyt Abate sai iskun ja vaihtoon. Aikamoista.

Äsken huomasi taas kuinka puolustava joukkue sai rangaistusalueella töniä ja repiä miten haluaa. Tähän pitäisi tuomaroinnissa kiinnittää enemmän huomiota.
 

Ralph

Jäsen
Giaccherini, 1-1. Jokaisessa Italian pelissä yhdestä maalista vastaa Juventuksen mies, toisesta varmaan Balotelli. Jos tulee kolmas ja neljäs, ne tekee ihan muut miehet.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Antti Ennekari, paskin selostaja sitten Walleniuksen? Totaalinen puusilmä joka ei edes hidastuksista huomaa mitään. Jeesus :(
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Futiksessa muuten pitäisi tehdä vihdoin ja viimein jo uusi sääntö eli vapaapotkuissa muuri vähintään 13 metriin.

Vaikka Neymar pistikin ylänurkkaan hienosti ;) Silti liian usein muuri makaa 9:ssä metrissä.
 

J.Petke

Jäsen
Balotellila tottimainen jatko Giaccherinille.

Brassit tuhoaa hienosti mainettaan taitofutiksen pelaajina tuolla sukeltelulla. Kentällä on myös Marcelo, joka on muuttanut käsitykseni siitä ettei ketään pelaajaa voi vihata.

Neyman 2-1 loistavalla vaparilla. Menee kyllä Buffonin piikkiin täysin tuo maali. Kuvottava filmi kyllä edelsi tuota maalia.. Ei sillä etteikö Italiakin tekisi oman osuutensa kaatuilussa satunnaisesti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hienoja maaleja. Neymar 2 - 1 vaparista. Buffon laittoi muurin peittämään etukulman, mutta sijoittui silti keskelle. Hyvin haisteltu Neymarilta.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
.. Ei sillä etteikö Italiakin tekisi oman osuutensa kaatuilussa satunnaisesti.
Huutonaurua! Jokainen joka edes vähän seuraa jalkapalloa tietää, että neiteily on aina kuulunut italialaiseen jalkapalloon, heh.
 

J.Petke

Jäsen
Huutonaurua! Jokainen joka edes vähän seuraa jalkapalloa tietää, että neiteily on aina kuulunut italialaiseen jalkapalloon, heh.

Ja Saksa pelaa konefutista syötellen palloa keskikentällä 90min.

Buffon on tänään kyllä ollut kuutamolla. 3-1 maalissa taisi olla Lehmanmaisesti kusella kentän laidalla ja juoksi sieltä sitten tilanteeseen.

edit: ei taida uzbekki viheltää mm-kisoissa. Ei tainnut ihan sääntöjen mukaan mennä tuo vaikka lopputulos olikin oikeutettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös