Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 284 497
  • 123 818
Suosikkijoukkue
HIFK
Bayern kävi ja osti Götzen 37 miljoonalla, ei antanut sen julkitulon häiritä ja teurasti Barcelonan 4-0 saman päivän aikana.
Jopa sulta aivan järjettömän typerä kommentti. Miksi ihmeessä Bayernin peliesitykseen olisi pitänyt vaikuttaa negatiivisesti jonkun uuden pelaajan hankinta? Pysyttele rauhassa futiksen puolella, niin kaikilla on parempi olla.
 

scholl

Jäsen
Missä ovat muuten ne nyt, jotka katsovat Valioliigaa? Manchester United juntit? Liityin muuten tänään jollekin Bayernin englanninkielisellekin foorumille ja kirjoitin sinne, etten ole koskaan katsonut peliäkään Valioliigaa ja paheksuin sitä, että jengi puhuu englantia. Kirjoitin, että jos joku saksalainen juttu kiinnostaa tai Saksassa matkustaa niin silloin on syytä puhua saksaa. Vittu lädeistä on ollut niin paljon harmia kautta historian, että onhan se nyt helvetti, että Bayerninkin yhteydessä jauhetaan lädiksi. Saksa on muutenkin parempi kieli, joten sen pitää olla etusijalla ja jos on liian älyllisesti rajoittunut kuten jotkut pakolaiset niin sitten voi puhua englantia.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Bayernin ote ei millään petä tokassa pelissä niin että parin finalistista olisi enää epäselvyyttä. Rantarosvot on liiskattu. Kiitos Bayern ja saksalainen futis ennen kaikkea! Dortmundin kun saisi finaalivastustajaksi vielä.
 

Hönde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Real Madrid
Huima esitys Bayernilta. 4-0 tauluun ja samalla finaalipaikka. Barca voi tuon toisen pelin voittaa, mutta kyllä Bayern marssii finaaliin. Bayern vei joka osa-aluella Barcaa miten halusi ja sai näyttämään heidät Messi mukaanlukien todella huonolta joukkueelta. Hieno tunnelma myös oli stadionilla läpi ottelun, niin kuin tällaisessa matsissa kuuluu olla.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Huh huh olipahan peli. Vahvasti näyttää, että Bayenr sinne finaaliin menee ja nyt jännitys siihen, että Real vai Dortmund tulee vastaan. Varmasti oli herätys näille kahdelle muulle joukkueelle myös ja osoitus siitä kuinka kovassa iskussa Bayern on nyt.

edit: United juntti täällä! Joku ongelma sen kanssa?
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Huh huh olipahan peli. Vahvasti näyttää, että Bayer sinne finaaliin menee ja nyt jännitys siihen, että Real vai Dortmund tulee vastaan. Varmasti oli herätys näille kahdelle muulle joukkueelle myös ja osoitus siitä kuinka kovassa iskussa Bayer on nyt.

edit: United juntti täällä! Joku ongelma sen kanssa?

Hyypiän Leverkusen taitaa olla aika kaukana finaaleista. :)

Hieno peli kyllä! Robben oli huikean hyvä tänään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saksa on muutenkin parempi kieli, joten sen pitää olla etusijalla ja jos on liian älyllisesti rajoittunut kuten jotkut pakolaiset niin sitten voi puhua englantia.
Saksa on kyllä aivan törkeä kieli, mutta toki useamman kielen handlaaminen on aina plussaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Niin, jokainen on niin tosifani kuin voi olla, et sinä voi niitä kriteereitä määrittää vaikka tosifani oletkin. Tosifanit ei lällättele toisen joukkueen menestymättömyydelle.
Eiköhän jokainen määrittele faniutensa ihan itse ja sen fanaattisuuden asteenkin?

Tarkoitan tällä sitä että antaa kaikkien kukkien kukkia ja nautitaan siitä samasta pelistä, ei aina voi voittaa ja ei aina voi pelkästään hävitä, nauttikaa palstaveljet.

Kyllä kyllä. On kuitenkin varsin selvää, että viimevuosina Barcan kannatus on kasvanut todella räjähdysmäisesti varsinkin näiden tiistai/keskiviikko fanien keskuudessa. Vaihtavat omaa joukkuettaan, jotta voivat fanittaa sitä voittajaa. En ymmärrä, saman suuntaista oli Realin kannattaminen kymmenisen vuotta sitten. Silloin en suonut heille menestystä. Nykyään jo ihan sympatiaseura tuo Real.
 

Ralph

Jäsen
Pystytkö heittämään jotain suomennosta?

"Kolme neljä maalia Bayern ovat laittomia"

Näin sanoi Googlen kääntäjä. Eiköhän tuosta kuitenkin tajua mitä haetaan, lehden mukaan kolme maalia neljästä oli tuomarivirheitä tai sellaisia.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Ei ollenkaan. Ainakin omalla kohdallani tämä on puhtaasti Barcan kannattajien ja pelaajien aiheuttamaa. Kannattajat ovat alkaneet seuraamaan jalkapalloa keskimäärin viimeviikolla ja huutelevat kuinka heidän joukkueensa voittaa kaiken. Samalla lällättelee tällaista tosifania kun hänen joukkueensa ei pärjää.
.

Aamen tälle. Aivan tismalleen samalla tavalla pystyisin kuvailemaan mun tuntemia Barcelonan "faneja". Oksettavaa porukkaa ja juuri heidän takia toivon aina Barcan tappiota, kun sattuvat pelaamaan. Onneksi en enää ole Facebookissa, saattaisi nyt lävähtää sellainen päivitys, että joutuisin aika monen Barca-huoran tappolistalle. :D

Tuosta itkemisestä ja sukeltelusta hieman eri mieltä, sillä noita nyt harrastaa joka ikinen jalkapallojoukkue maailmassa, varsinkin tappioasemassa isossa pelissä. Barcelonan pelaajien toiminta ei mielestäni ole ollut mitenkään erityisen poikkeavaa, kun vertaa muihin huippujoukkueisiin.
 

Esteban8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga-Jokerit Pavel Datsyuk, #65, ManU, Bianconeri
Mun mielestä kaksi. Mikäs se kolmas oli?

Tres de los cuatro goles del Bayern son ilegales - MARCA.com

Ensimmäisessä maalissa Bayernin pelaaja voittaa pääpallon 100-0, jonka Marca tulkitsee omalla tavalla.

Olipahan ottelu! Taisi olla ensimmäinen kerta kuin allekirjoittanut oli Bayernin puolella. Enpä muista, koska viimeksi Barca olisi ollut noin ottavana osapuolena. Barca oli aivan yössä, eikä heillä ollut pienintäkään palaa koko ottelussa. Bayern oli jäätävän hyvä.

Linkki vie Marcan uutiseen.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Olipahan timanttinen Bayern! Huikea joukkue erinomaisilla yksilöillä ja erinomaisella valmennuksella. Yleensä olen vihannut Bayernia varsin paljon, mutta tää jengi pelaa niin uskomatonta futista tällä hetkellä, että tämä kevät mennään täysin Bayernin junan gloryhunter- ja symppisvaunuissa.

Bayernilta vietiin yksi rankkari (se ensimmäinen tilanne oli pilkun paikka, toinen ei missään nimessä ja kolmatta en edes nähnyt) ja vastaavasti kaksi Bayernin maalia olisi pitänyt hylätä (Gomezin paitsio ja päivänselvä obstruktiovirhe Müllerilta). Näistä huolimatta Bayern olisi ollut ylivoimainen ja ansaitsee täysin finaalipaikan, missä luultavasti pyyhkii vastustajalla pölyt Big Ears -pokaalista ennen sen nostoa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vittu lädeistä on ollut niin paljon harmia kautta historian, että onhan se nyt helvetti, että Bayerninkin yhteydessä jauhetaan lädiksi.

Vaikka Bayernin puolella todellakin olin/olen ja Saksassa tykkään reissata ( kuten myös Briteissäkin ) niin eiköhän noista sakemanneista kuitenkin ole "hieman" enemmän ollut haittaa tässä ihan suht lähihistoriassakin.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuntuu oudolta kun ei pääse haukkumaan Robbenia tällä kertaa. En oikein tiiä mitä muuta sanois. Okei, kyllä se alussa olisi saanut (muistaakseni) ihan hyvän maalipaikan, jos olis löytänyt sen oikean jalkansa jostain. Muuten pelasi melkein kuin vanha kunnon Robben; hyvää haastamista, vaarallisia juoksuja, helppoja kaatumisia ja itkemistä.

Käsittämätöntä dominointia Bayernilta, yksi parhaista Bayernin peleistä mitä olen nähnyt.

On kyllä ollut paskaa tuomarointia tällä kaudella CL:ssä, kuten tässä pelissä.

Tunnen muuten yhden objektiivisen Barca-fanin, joka ei ole mikään Messi-fanboy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös