Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 295 850
  • 123 822

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Herranjestas noita Argojen toppareita striimi on sen verran huono, etten tunnista heitä. Mutta käsittämättömiä tunareita 1-1 mairittilee argoja.

Aika vaikea tuosta Argentiinan touhusta mitään positiivista löytää. Yksilötaidolla koittavat sooloilla pallon kanssa vastahyökkäyksistä ja puolustupelaaminen ilmeisesti perustuu johonkin "kuka pelkää mustaa miestä" -tyyliseen säntäilyyn. Ei hevonvitunjärkeä koko touhussa. Bolivialla kymmenkunta maalipaikkaa, Argoilla ehkä hyväntahtoisesti laskettuna kolme. Maalit toki vaan lasketaan, mutta jos ei tohon saada jotain ryhtiä niin toisella puoliskolla kyllä Bolivia tykittää pakosti sen yhden-kaksi. Pirteä kaveri tämä Bolivian maalinkin iskenyt #9 Marcelo Martins (eli Marcelo Moreno).

Argentiinan maajoukkue on kyllä aina valtava pettymys hyvistä pelaajista huolimatta - ei vaan homma toimi sitten millään ja aina joku osa-alue prakaa pahasti.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Englanti johtaa 0-1 Rooneyn puskumaalilla kun toinen jakso alkaa. Lisäksi Johnson ja Rooney osuivat tolppaan. Montenegrolla ei yhtään maalintekopaikan puolikastakaan.

Toisen jakson alkuun kotijoukkue iskee 1-1 maalin, joka hylätään ilmeisesti paitsiona.

Korjataan taas. Pallohan meni maalista ohi. Kun toisella silmällä kirjoittaa ja toisella katsoo peliää, voi käydä näinkin.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Espanjalle tärkeä johtomaali. Pedro juoksi nachon keskityksen päin llorisia, tämä ei ehtinyt reagoimaan ja den glider in. Evra vähän nukahti espanjan sinällään hienosti pelaamassa tilanteessa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Pedron maalijuhlat maajoukkueessa jatkuvat
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ja sitten tämä saakutin Navas tulee hiihtämään kentälle. Ei oikeasti pitäisi olla mitään asiaa enää maajoukkueeseen varsinkaan Ranskaa vastaan. Jesus ei ole ikinä onnistunut maajoukkueessa, eikä hän sovellu tuohon barcan tiki-takaan.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Hyvä paikka oli kyllä ranskiksilla tasoittaa. Matuidin veto oli jotenkin ihan veikkausliigaa

Edit. Tollanen keskivertosyöttöä löysempi tuuppaus veskaria päin. Todellakin tuntui focus olevan vaan maalia päin sutaisemisessa.

Nyt oli varanella tontti. Tällainen pomppu sisään-pomppu ulos-matsihan tämä on ollut. Espanjalla näyttää tänään olevan voittopäivä.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Noniin, Argentiina himpun verran piristyy ja Banega pääsee tälläämään kuudentoista rajalta mutta mahtava torjunta Bolivian veskarilta. Edelleen Bolivia pitää palloa ja vyöryttää hyökkäyksiä kohti Argojen maalia. Messi puhaltaa ja piiputtaa jo nyt, saapa nähdä kestääkö Argentiina loppuun saakka. Vaikeat on olosuhteet - ohut ilmanala ja saatanan kuuma ilmeisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös