Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 331
  • 123 818

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Xabi prieto tuo la realin taas tasoihin vähän onnekkaan pompun jälkeen. 2-2, 40min.

Edit. Lisäajalla vielä hyvä vastahyökkäys, josta benz ampuu hienosti, mutta tolppaan. Aika paljon mahtui ekaan jaksoon.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Mansfield Town - Liverpool tauolla edelleen lukemissa 0-1. Field Millin kenttä on kyllä legendaarisen hyvässä kunnossa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
0-2 Suarez... Tunnustettava että oikeusmurha tapahtui tuossa Luisin käsivirheessä Mansfieldin kannalta, kun Marrinerin pilli ei soinut. Raaka paikka vielä kun ovat pelanneet hyvän toisen jakson alun.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Cristiano taisi taas pelastaa valkoiset tänään. Muutamaan minuuttiin kaksi komeaa kaappia. Ensin läpijuoksu ja hallittu viimeistely benzin syöttöön, sitten vapari riman kautta sisään. Ampunut pari muutakin vaarallista vetoa jo tokalla jaksolla. Hieno pelaaja, taitaa pelata tuon alun jälkeen ekoja minuuttejaan kuninkaallisten kapteenina btw?

Pipa tuli kehiin loukkaantumisen jälkeen.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Özil laittoi pipan nätisti läpi, rimaan jäi.

Ja saman tien toiseen päähän xabi prieto käy kuittaamassa läpiajonsa nätisti sisään ja viimeisteli siinä hattutemppunsa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Suarezin viheltämättä jäänyt käsivirhe alkaa nousta yhä isompaan rooliin, mutta sellaista sattuu... Vieläkö Sturridge on kentällä ja kuinka on poju onnistunut maalin lisäksi?
Kotijoukkueen kannalta harmi jos eivät saa vietyä tätä uusintaan Anfieldille tuon maalin lisäksi. Sturre vaihdettiin Suareziin n. 55min kohdalla. Ensimmäisellä jaksolla olisi voinut hattutemppuilla mutta vähän jäätyi mm. puhtaassa läpiajossa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Titon paluuottelussa Katalonian derbyssä Barca jyrää. Mukavaa, että Pedro sai kauan kaivattuja ja ansaittuja onnistumisia maalien muodossa. Ja Leo pistää vuoden ekan pilkusta.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Melko rennon näköistä peliä kaiken kaikkiaan Barçalta. Meneekö kymppi rikki?

Toivottavasti ei, loppuu monivedossa maalit 7:ään :hymiö: . Muuten suvereeni esitys Barçalta ja ihan ansaittu 4-0 johto tauolla vaikka pilkku tulikin hiukan kevyesti.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
On se Bradford kova. Nyt kaatui Liigacupissa Aston Villa 3-1. Saivat huimat lähtökohdat toiseen osa-otteluun.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Michu ja Swansea tarvitsi yhden paikan ja menivät johtoon. Chelsea hallinnut peliä muuten mielin määrin, mutta ovat tumpeloineet maalipaikat.

Hienoa peliä kyllä Chelsealta, mutta sitten Ivanovicin käsittämätön kämmi ja Michu teki Swansean ainoasta paikasta. Positiivista silti, että keskimäärin peli näyttää paremmalta kuin aikoihin...
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Coppa italian ottelussa Juve v Milan eka puoliaika viihdytetty. Milan meni ensi minuuttien jälkeen hienon kuvion päätteeksi 0-1 johtoon.
Reilun kympin kohdalla Giovinco ei jättänyt ketään kylmäksi maailmanluokan vaparimaalillaan about 25metristä. Meinasi toistaa temppunsa 10min myöhemmin mutta tällä kertaa milan-veskari oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Juvella ollut odotetusti enemmän maalipaikkoja mutta huolestuttavaa on että Milan on saanut parikin vaarallisen oloista tilannetta Juven puolustuksen koomailtua kevyen paineen alla.

Tällä menolla Milanin verkko on kireänä vielä ainakin pariin otteeseen toisella puoliajalla.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Madridissa hulinaa. Ronaldon kolmas maali hylätään ja sen jälkeen kaveri hyökkää, vaikka Mesutti(?) oli nurmen pinnassa. Kaveri näki varmasti sen ja sitten Carvalho ja Ramos kävivät vuorotellen naputtamaan jaloille. 2-0 taukojohdossa.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Tuossahan se on tiivistettynä Benitezin aikakausi sinisissä.
Ivanovic on toista mieltä, toinen oma maali tähän otteluun... Tätä edelsi kyllä ihan siinä ja siinä tilanne, mistä olisi voinut kyllä Chelsealle rankkarin viheltää.
 

Ralph

Jäsen
Mirko Vucinic vie Juventuksen jatkoajalla johtoon AC Milania vastaan. Aika samoihin aikoihin teki viime vuonna cupissa jatkoajalla, myös Milania vastaan, maalin. Eli 95 minuuttia pelattu.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
FC Barcelona - Cordoba (CdR).

20 min pelattu ja kotijoukkue johtaa maalein 2-0. Ensin Thiago laittoi pallon pussiin Alex Songin syötöstä ja heti sen perään David Villa viimeisteli 2-0 hienolla yksilösuorituksella. Barcelona johtaa otteluparia tällä hetkellä yhteismaalein 4-0.

edit. 3-0 Barcelonalle. Villa jälleen maalintekijänä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Stoke vs Chelsea kokoonpanot:

Stoke City: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Huth, Wilkinson; Walters, Whelan, Nzonzi, Etherington; Adam; Jones. Subs: Sorensen, Whitehead, Upson, Kightly, Crouch, Shotton, Jerome.

Chelsea: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole; Hazard, Lampard (c), Ramires, Bertrand; Mata, Ba. Subs: Turnbull, Torres, Oscar, Ferreira, Marin, Terry, Ake

QPR teki pienen palveluksen Chelsealle, kun pelasi hyvän matsin Spursia vastaan ja ottelu päättyi 0-0. Nyt pisteet kotiin, niin sarjasijoitus olisi jälleen 3..
 
Chelsea: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, Luiz, Cole; Hazard, Lampard (c), Ramires, Bertrand; Mata, Ba. Subs: Turnbull, Torres, Oscar, Ferreira, Marin, Terry, Ake.

Huomionarvoisia juttuja:

- Cech palaa maalille
- Ba on IN ja Torres on OUT
- Cahill on ilmeisesti perheenlisäyksen vuoksi sivussa joten Luiz palaa toppariksi ja Lampard Luizin paikalle keskikentälle
- Bertrand vaihteeksi avauksessa, nyt laiturina
- Terry jälleen mukana(!), penkillä tosin
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lukaku vienyt West Bromin 0-1 johtoon.

No niin, vihdoin ja viimein Stokelle tulee ensimmäinen kortti, kauan ne saivatkin rymistellä kentällä ilman varoituksia. Chelsea edelleenkin heikko viimeistelyssä, niin kuin viikolla Swansea vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Heh, meinasin tulla laittamaan, että Chelsea ei keskityksistä tule tekemään päällä maalia tässä matsissa. No ei tehnyt, mutta Walters teki sitäkin hienomman oman maalin päällään. :) Chelsea meni johtoon lisäajan toisella minuutilla 0-1. Jäi paljon parannettavaa toiselle puoliajalle, vaikka viimeiset 15 min. olikin jo parempaa pelaamista sinisiltä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Waltersin komea ilta Chelseaa vastaan jatkui: toinen oma maali ja Chelski johtoon 0-2 Stokea vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös