Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 239 062
  • 123 426

KIME 44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Barca, ManUtd
Näyttäis olevan melko avoimet ovet tänään.
Pisti heti silmään toi eka kulma josta Carles puski sisään. Noinkohan Vilanovan peleissä pistetään enemmän kulmat pitkinä ku Pepin aikana suurin osa pelattiin lyhyinä?
 

Sambody

Jäsen
Pisti heti silmään toi eka kulma josta Carles puski sisään. Noinkohan Vilanovan peleissä pistetään enemmän kulmat pitkinä ku Pepin aikana suurin osa pelattiin lyhyinä?

Olihan se jo Pepin mukana tuo kova ja melko matala kulma pilkun kohdalle kohti Puyolin kiharoita. Toki aika paljon pelattiin noita lyhyitä, mutta sitten se pitkä kulma oli juurikin samaa sarjaa mitä nähtiin nyt.

Jahas Messi jatkaa maalikarkeloita.
 
Eilen tai tänään oli muslimien paaston jälkeen todella suuri juhla Eid il adha. Hän toivotti kunnon muslimina hyvää Eid il Adha-juhlaa maalin muodossa!

Niin tai hän toivotti sitä lapsellisesta paitaan kirjatulla viestillä. Pelkkä maali olisi riittänyt ja olisi ollut paljon fiksumpi ja tyylikkäämpi toivotus. No mitäpä näistä, ei Nasrikaan liikaa noita maaleja tee, niin ehkä hänelle tuollaiset juhlallisuudet suo.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helvetti! Jäi alku näkemättä tuossa Barcan matsissa ja sen aikana, totta kai, 4 maalia jo. Nyt tietenkin ei enää tule kun seuraan?

Edit. Pedro 4-1
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tello ihan kivalla pelipäällä. Mielenkiintoista nähdä jatkossa mitä saa aikaan Messin kanssa, kun vastustaja kovenee. Tai puolustaa, miten sen haluaa itse muotoilla.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tello pelannut todella pirteästi. Messi taas vaihteeksi maalien makuun. On tuo Barca kova, tosin vastustajakin suht heikko.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tusinajunnu Tellolta ihan ok alustus Pedron maaliin.

Vittu, se on mennyt lukemaan mitä olen kirjoittanut tänne nyt kesällä. Tai sitten se on vain kehittynyt. Veikkaan luonnollisesti ensimmäistä vaihtoehtoa, ja että tämä on samanlainen suonenveto-ottelu kuin Leverkusen-vääntö tuossa taannoin keväällä.
 
Ihan kuin olisin juuri viikko tai pari sitten lukenut, että Tello ei mahdu Barcan kokoonpanoon ja että hän olisi jäänyt kokonaan 25-miehisen sarjakokoonpanon ulkopuolelle. No siellä se näyttää viilettävän avauksessa kauden avauspelissä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Taivas tuota Messiä. Se on uskomaton.
 

Sambody

Jäsen
Itse olen lähinnä yllättynyt ettei yhtiäkään step-overeita tehnyt Tello, kun viime kauden lopulla tuntui ettei kaveri muuta tehnyt kuin haastanut step-overeilla päätyrajaa kohti. Muun muassa Arbeloalta sai melko isällisen opetuksen kuinka yksipuoleista hänen pelinsä oli. Nyt tainnut olla kolmessa maalissa mukana, joten ei huono suoritus ja näyttää tosiaan siltä, että ehkä taso sittenkin riittää olla rotaatiomies, joka antaa huilivuoroja starboille heikompia jengejä vastaan.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Tuo Soldadon tilanne oli paitsio, joten avatkaa nyt tätä vähän. Näytettiin Canalilla kerran, ja se riittää. Selvä paitsio.

Itse ihmettelen kyllä edelleen ihan vitusti Lassin peluuttamista, aivan turha äijä.

Sillä striimillä mitä katsoin, niin ei näyttänyt paitsiolta. Oli toki vähän viistosta kuvattu mutta sen perusteella näytti olevan onside.

Lassista samaa mieltä, aivan surkea peli häneltä. Tulikohan Samille jokin vamma viime hetkillä??
 

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Everton-Manchester United

Sählätään Evertonille 4-4-1-1 ja ManU:lle 4-2-3-1.

Jelavic
Fellaini
Pienaar-Neville-Gibson-Osman
Baines-Distin-Jagielka-Hibbert
Howard

Welbeck
Nani-Kagawa-Rooney
Cleverley-Scholes
Evra-Vidic-Carrick-Valencia
De Gea
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Evertonin ryhmitys lienee kuitenkin 4-2-3-1:

-----------Jelavic-----------
Pienaar----Fellaini-----Osman
-------Neville-----Gibson-----
Baines--Distin--Jagielka-Hibbert
----------Howard------

Varsinkin Nevillen ja varauksin Distinin sekä Osmanin avauskokoonpanossa ololle huokaus.
 

Outsider

Jäsen
Taiturimainen Fellaini vie Valencia-Carrick kaksikkoa 100-0, mutta tolppa pelastaa. Aikamoista sähellystä ollut eka vartti puolin ja toisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös