Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 298 255
  • 123 822

Nurmisaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ranska
Messiltä hyvä syöttö, josta tuli maali. Mitäpä tuosta väittelemään, oliko täydellinen vai ei. Tuollaisissa tilanteissa tarvitaan varmuutta ja tälläkertaa Messi oli varma.

Mutta mitä se selostaja sanoi väärin? Jos maailman parhaaksi sanottu pelaaja saa yhden maalisyötön ja tilanne lähtee vastustajan kaameasta virheestä, millä perusteella Messin pimentäminen ei ole hyvin onnistunut?
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
No minä en ota kantaa tuohon teidän väliseen riitaan. Mutta on minusta ihan hyvä, jos tiukassa vartioinnissa on ja siitä huolimatta saa aikaa yhden syötön 45 minuutissa. Sehän olisi keskimäärin kaksi syötöä / peli (hymiö).

En ole jaksanut laskea prosentteja, mutta aika moni maaleista lähtee liikkeelle vastustajan virheestä. Onko se huono kosketus, väärä sijoittuminen tms. Ei sillä ole mitään merkitystä. Hienosti pelattu se ensimmäinen maali.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ai Boateng on ex S*urs. Enpä tienny.. Pompeyssa huomasin kaverin ekan kerran. Oli hyvä jo silloin, parantunut silti huomattavasti. Ei saa Arsu omaa peliä yhtään käyntiin. Toivo lepää Oxladessa...
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bacary Sagna kiitos ja hei. Se juoksu kannattaa lopettaa ja nostaa käsi pystyyn. 2-0 Robinho.

e: Okei Sagna oli täysin oikeassa eli paitsiohan tuo mutta toki sitä kannattaisi pelata loppuun asti.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Ei vittu Djourou tulossa Kozzun tilalle. Perseraiskaus tulossa.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Ihanaa Milan.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Ibra dominoi totaalisesti, aivan totaalisesti. Uskomatonta jalkapalloa Zlatanilta.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Zlatan ollut kyllä kohtuu liekeissä.

Tuo lopun keltainen milanin pelaajalle oli vähintään kyseenalainen. Osui palloon jo aikoja ennen osumistaan tssssesniin.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ibra dominoi totaalisesti, aivan totaalisesti. Uskomatonta jalkapalloa Zlatanilta.

Kyllä Zlatan on ärsyttävän hyvä.

Jos joku pelaaja tekisi noin hienon esityön mitä Zlatan teki toiseen maaliin, niin kyllä menisin maalintekijänä ensimmäisenä kiittelemään esityön tekijää. Nyt Robinho juoki Zlatanin ohi kulmaan tuulettelemaan. Onko noilla jotain kismaa keskenään vai onko joillekin pelaajille tuo maalin tekeminen noin iso juttu, että esityön tekijän rooli hetkeksi unohtuu.

Arsenal on huono, ikävä kyllä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ibra dominoi totaalisesti, aivan totaalisesti. Uskomatonta jalkapalloa Zlatanilta.
Yllättyneiden määrä tuskin on kovin suuri. Zlatan on kyllä tälläkin kaudella ollut taas sellaisessa vireessä ettei tarvitse paljon ihmetellä miksi Malmön supermies on ollut suuria suosikkejani jo Ajaxin ajoiltaan, kaikesta saamastaan paskasta huolimatta.

Niin järkyttävä määrä taitoa niin kuljetuksissa, harhautuksissa, puskuissa, pallon hallussapidossa ja pelin rauhoittamisessa kuin myös noissa alati nähdyissä pallojen pudottelemisessa kavereille että oksat pois.

Varsinkin tosiaan tuo irtopalojen pudottaminen on mieheltä varsinaista taidetta, korkea tai kova keskitys tippuu silkinpehmeästi joko päällä, rinnalla tai kummalla tahansa jalalla alas ja luo lukemattomia paikkoja ja maaleja kauden aikana niiden itsensä upottamien osumien lisäksi.

Nyt on Arsenal todellisessa kusessa Zlatanin ja muutenkin Milanin kanssa, jos on puolustuspelissä isoja heikkouksia ei ole herkkua asettua Zlatanin, Boatengin ja Robinhon kanssa kilpasille.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Toi Zlatan on veemäisen hyvä tuossa pallon suojaamisessa. Osaa pirun hyvin sijoittua aina pallon ja vastustajan väliin ja peittää siten että iholle on helkkarin vaikea päästä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voi vain toivoa, että historia toistaisi itseään. Viimeksi kun läksin baarista puoliajalla 0-2 tappiotilanteessa (Aston Villa cupissa), tuloksena oli 3-2 voitto. Tänään on aika vaikea uskoa samanlaiseen nousuun, sen verran paskaa, hengetöntä ja täysin munatonta Arsun eka jakson peli taas vaihteeksi oli. Ehkä toistan itseäni, mutta alakerran pelaaminen oli ihan vitun surkeeta, vaikka nyt sentään saatiin Vermaelen oikeelle paikalleen. Eipä sekään paljon näytä auttavan.

Toivottavasti toka jaksolla ei nyt sentään ihan totaalisesti repsahda, että jäis edes muodollista jännitystä toiseen osaotteluun. Wenger vittuun!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös