Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 024
  • 123 818

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ivanov ja Niskanen kilpaili tossa, kumpi antoi paskemman syötön. Ihan puhtaita henkilökohtaisia virheitä ollut suurin osa maaleista.
 

Pekkis

Jäsen
”Yksilötaito ja fysiikka”, sano Rive. No miksei tälle asialle tehdä meillä mitään? Voisko joku kertoa meidän junnuille, että tietokone ja sipsipussi ei tee niistä huippupelaajia. Näpy näpy.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Vaikka höntsästä kyse, on todella surkeaa ja toivotonta suomalaisen maajoukkuejalkapallon nykytila. Ei mitään palaa jos vastaan tulee vähänkin vakavasti otettava joukkue.
 

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Nyt alkaa olla jo lievää man crushia Borchersin suuntaan. Hieno murtautumismaali suoraan Hytösen sivurajaheitosta ja kauden kahdeksannella maalipörssin kärjessä tukevammin. Toki viisi rankkumaalia mutta kuitenkin.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Ilves vaikuttaa suurelta kuplalta.

Pohjakerroksen joukkueet kyllä kaatuvat, mutta neljästä kärkijoukkueen kohtaamisesta (SJK, HJK, KuPS, VPS) käteen on jäämässä tämän hetkisellä tilanteella (jinx?) yhteensä vain yksi piste.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Skotlanti selviää ensimmäisestä puoliajasta Suomea vastaan maalittomassa tasatilanteessa ja saa kotiyleisöltä ansaitut aplodit.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Skotlanti sai maalin tehtyä. Hoskonen ohjaa omaan maaliin. Joo o. Eipähän oikein ketään tää ole kiinnostanut. Paljon voisi kirjoitella, mutta sanotaan vaan, että päässä soi No Scotland, No Party.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Englanti ollut ihan paska ja Southgatemaisesti munaton Islantia vastaan.
Kuinka monta shamppaanja polsahtaa auki siellä, jos astelee Maukan koutsiksi. 10? Riittäkö?

Also mä oon aivan varma, että kun Southgate joku päivä tästä pestistä lähtee tulee hommaan Lampard tai Gerrard. Tai joku muu ei pätevä henkilö hommaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mutta hyvällä energialla, tuli Källman sisään. Kyllä tällä jengillä voi menestyä, kun on hyökkäjiä jotka pystyy tekee maaleja. Pukki ja Källman nyt osuneet näissä. Sen lisäksi Pohjanpalo tulikuumana, mutta Markku ei kyllä hänestä ikinä saa mitään irti. Kun hyökkääjiä on iskussa, niin nihilistisemmällä tavallakin voi saada tuloksia. Mutta toi puolustaminen on ollut hirveetä viimeset 5 peliä ainakin.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Itse herkuttelen täällä Saksan pelillä Kreikkaa vastaan. Ei tarvitse Saksankaan maalla tällä pelillä kuohuvia laittaa kylmenemään. Ja Bayern on ihan oikeasti korvaamassa de Ligtin/Upamecanon Jonathan Tahlla...hoh, tämä kaveri on ihan hanurista, kun ympäristö ja pelisysteemi ei ole aivan absoluuttisen parasta priimaa.

Ihan oikeasti siellä Bayernin toimistolla katsotaan Eberln toimesta näitä otteluita ja ollaan siinä uskossa, että Tah olisi joku upgrade de Ligtiin tai Upamecanoon? Yksi kelpo kausi aivan täydellisissä olosuhteissa, mutta koska "saksalaisuus" ja "hyvä markkinarako"...Ei herttimaleijaa sentään...
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Hyvä nousu Galvezilta ja pilkulle. En ymmärä miksi Galvez ei saanut näissä pelata enemmän, vaan Niskanen alotti kummankin pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös