Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 239 592
  • 123 426

SYL Aps67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto,Real Madrid,Jaquars
Nyt täytyy kyllä tulla symppaa Mikkoa tänne ettei yksin joudu olee.. Newcastle ja Andy Cole ysärillä ai että, siirto Manuun Giggsin kikka koulu-95? Ja lievä Manu fanitus Fergusonin lisäajat vei maun koko tiimistä.Toki AC Milan ja Real oli kovii jo ennen noita aikoja.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Onanan pitkät avaukset eivät johda kuin vaarallisiin tilanteisiin omiin tai jopa vastustajien maaleihin. Kai siitäkin joku tilasto on olemassa...
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Dubravka imaisi vedon kulmaan. Ei olis uskonut. Huoh. No eikun sunnuntaita kohti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsean pelissä oli joku juomahemmo tuomarina ja touhuilu oli VAR kopista lähtien aika karmeata. Jamesin punainen meni täysin oikein, mutta Lampteyn olisi pitänyt lentää pihalle jo ekalle puoliajalla, kun taklasi olkapäällä ilman palloa olevaa Mudrykia päähän.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mutta joo, aika paska esitys lopulta. Odotus oli että pisteet pitää ottaa mutta siinä ei onnistuttu. Hallilta tosin hieno esitys ja uskon ja toivon aloittavan ensi kaudella ykkösvaihtoehtona vasemmalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös