Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 156 765
  • 122 448

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olikohan tuo nyt rike ensinkään..? Aika vähäinen oli osuma.

Näköjään oli. Nää on näitä.
 

FatalAnoxia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikee tilanne kyllä, vaikka oma veto osui tuon takia niin en silti ehkä itse olisi antanut pilkkua tuosta kun näki hidastukset. Noh, kai sille on syynsä että kirjoittelen tänne enkä ole tuomaroimassa tuolla.
 

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Osui siellä jalatkin yhteen ja siitä Dalot lähti kaatumaan
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ei hyvää päivää...
 

Barney

Jäsen
Tekihän se McTominay tänäänkin maalin!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tämän pelin olisi pitänyt päättyä 3-3 tai vaikka 6-6. Kumpikaan ei varsinaisesti ansainnut tästä paskatunkiopelistä kolmea pongoteusta (@mikko600 ).

Mutta kyllä tämä osuu Unitedin tämän kauden narratiiviin niin monella tavalla. Näistä on selvitty kuivin nahoin niin monta kertaa, että nyt nämä pari peliä, joissa ryssittiin viisi pistettä lisäaikojen lopussa olivat aina osumassa kohdalle.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Eikö se Dalotin oma reaktio jo paljastanut että siellä kontaktia oli kun tiesi et vituiksi meni.
Kyllä se pilkku oli. Pilkun jälkeen aloituksesta yritti paikata oman kämmin ja lähti jahtaa maalia. No vituiks meni ja vastaisku omiin ja siitä seuranneesta kulmasta maali. Onnistunut pari minuuttia Dalotilla.
 

Barney

Jäsen
Hyvää torstai-illan viihdettä. Kun UCL-paikat ovat jo karanneet, niin tuloksellisesti nämä ovat itselleni aika yhdentekeviä otteluita. Sen verran monta tylsää ja paskaa Unitedin peliä on tullut viime vuosina nähtyä, että otetaan tämä mieluummin kuin joku hikinen 0-0 nysväys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös