Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 156 033
  • 122 447

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Jos sunnuntain kärkipeli oli tylsä, niin kyllä keskikasti tarjoaa viihdettä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Siinä oli osoitus Maguirelta, miksi hän olisi erinomainen pelaaja korkeassa puolustuslinjassa. Loistava katko ylhäällä ja päälle tietty vielä hieno nousu.
 

Barney

Jäsen
Tuossa Garnachon maalissa pisti muuten silmään, että Bruno lopetti tilanteessa jo pelaamisen, mutta onneksi Antony ei ottanut tilanteessa kapteenilta esimerkkiä. Caicedon piikkiinhän se ihan täysin meni, mutta olisi jäänyt se harhasyöttö varmasti antamatta ilman Antonyn antamaa painetta.

Brunohan tekee kentällä paljon töitä ja juoksukilometrit on monesti isot, mutta suoraan sanottuna vituttaa nuo toistuvat tilanteet, joissa joukkueen kapteeni jättää tilanteet kesken.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nää torspot syöttelee silmät kiinni.
Joo, Poch ei ole nyt ihan miettinyt läpi sitä, miten helppo Unitedin prässi olisi tässäkin pelissä ollut purkaa. Ihme hätäreitä koko ajan kun se avain olisi palauttaa kerran alaspäin ja pelata puolipitkillä syötöillä laidoille. Sieltä avautuisi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kaaosmoodia, kaaosmoodia. Ilman mitään kontrollia aivan täysillä päästä päähän jatkuvalla työllä. Puolueeton varmasti nauttisi tästä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Miksi Evans piti ottaa puolikuntoisena Varanen tilalle, eikä suoraan Kambwalaa?

Ja Hojlund jäi jälleen kerran täysin ilman tarjoilua vaikka teki ihan kunnolla hommia päästäkseen vapaaksi hyökkäyskolmanneksella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
NO SE oli nätti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös