Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 147 149
  • 122 403

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
No niin, nyt himassa. Kuvissa Varane, joten eipä ainakaan ole polven tai nivusen hätäsektiossa. Otetaan tämäkin ilolla vastaan. Twitter-osasto on käärmeissään Unitedin positional play- ja spacing-toiminnalle. Ja alimiehitettyjä pallonmenetystilanteitahan tässä puskeekin heti eetteriin ja Toney pääsee kokeilemaan keskialueen käännöstä.

Pirulauta että jäi hyvät bailut kesken tän takia...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Et voi sanoa etteikö ois varoitettu!
Pakko myöntää, että tässä oli vähän taustalla sellainen omatunto-juttu myös, että vaimo oli aika liisterissä näin lomailevien pirioravien kanssa jo tänään. Pitää olla huomenna sillai faijavalmiudessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vittu tuo Unitedin prässi on aivan kamalan huonosti organisoitu. Yksi pudotus maalivahdille ja yksi maalivahdin avaus laidalle, ja koko keskikenttä on auki ja kolmessa sekunnissa pallo maalipaikalle. VAR-viiva pelastaa, mutta jeesuksen kristuksen vittu mitä paskaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hih, vaikka vedonlyöntimiehiä olenkin, niin onhan tuo hassua katella betsipannasta vapautunutta Toneya Hollywoodbetsin mainos rinnuksissa. Mut se ei pelaa joka pelkää ja suomalainen voittaa aina!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ten Hag vaihtoi kentälle Mountin ja Casemiron. Ja otti pois Mainoon. Edes Southgate ei onnistuisi vähempään pelin kontrollointiin ja rikeherkkyyteen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ja siis vaikka olen useammasta syystä sitä mieltä, että Maguire tulee myydä kesällä, hän on silti täysin vastaan sanomattomasti Unitedin tämän kauden paras toppari, ja samalla joukkueen ainoa toppari, joka pystyy sekä kontrolloituun pallottomaan peliin korkealla puolustuslinjalla että pallolliseen syöttöpelaamiseen vastustajan puoliskolla. Kaikilta muilta puuttuu vähintään jompi kumpi noista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
EI JUMALAUTA! :DDDDDD Ja vielä 000007 Mount, Mason Mount.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös