Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 172 449
  • 122 651

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Meillä on penkillä Antman, Kairinen, Jensen ja Hoskonen. Mutta hei onneks kentällä on Håkans, Tenho ja Ivanov! Näillä mennään, turha vaihtaa!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tasoero vaan on näin älytön, viisi Valioliigapelaajaa ja loput Champin kärkijengeissä, Suomella Hradecky oikeassa sarjassa ja loput ihan tusinasarjojen tusinapelaajia. Silti, olisi ehkä noita erikoistilanteita vaikka käydä läpi tms. käärmekeitoksia.
Aika paljon annetaan tasoitusta laitapuolustajien tasossa ja nimenomaan ylöspäin pelaamisessa. Tulee aina esiin kun on vähän kovempi maa vastassa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Minusta Håkans on ollut Suomen parhaita, ainut jonka kautta saadaan tilanteita hyökkäyspäähän. Kertoo toki sitten Suomen muusta esityksestä.
Samaa mieltä. Eikä Håkanskaa saa tukea, että menee aika yksin yrittämäseksi. Kaikki rakenteet ja muodot ovat päin helvettiä pahasti.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Ja Ilmari Niskanen tulossa kentälle :DDD Vittu sä oot Rive nero.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Tappiot vituttaa, mutta ei siitä montaa vuotta ole, kun tällaisista peleistä oli turha edes haaveilla. Perinteiseen tapaan osa toki lienee taas odottanut, että pääsee negailemaan. Tämä nyt siis kohdistamatta kehenkään yksittäiseen kirjoittajaan.
Totta. Ei ole vuosiin tullut haaveiltua siitä että Wales pieksää meitä kunnolla. Itseasiassa ei varmaan ikinä ole tullut.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Joo kyllä Riven ajan pitäisi olla ohi tämän pelin tai Viron pelin jälkeen viimestään. Paljon hyvää, mutta rohkeus, uskallus ja ajatus puuttuu.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oma (kapea) kokemus juniorifutiksesta on se, että valmennuksessa on paljon pielessä. Treenejä vetää ja jopa suunnittelee isävalkut ja muut amatöörit.
Se on juuri näin, ainakin pienimmässä seuroissa. Nelikymppiset iskät ilman pelikokemusta valmentaa yhden kurssin tai pari käyneenä. Plus lisäksi heikot olosuhteet harjoitteluun talvella.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Miten tuo Alhokin saa vuodesta toiseen pelata. Mitään ei saa koskaan aikaan ja aina se pelaa avauksessa. Rive on pihalla kuin lumiukko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös