Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 149 308
  • 122 417
Jännää miten suomalaiset ovat aina joukkuelajeissa huonoja tekemään maaleja. Muissa pohjoismaisissa sosialidemokraattisissa maissa ei ole samanlaista ongelmaa. Tai no Norja on yleisesti ottaen kehno palloilulajeissa, mutta hiihtäjät osaavat ainakin ampua.
Jopa yllättävän huonoja olleet siihen nähden futiksessa, että siellä on kuitenkin Haaland ja Ödegaard. Suomi voittas noilla vähintään em-kisat anyday.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Keskikentän ukot valut laidoille mutta laidalla jos joku saa pallon, niin taustalta ei tule tukea. En tiedä mikä se ajatus on, miten se pallo olisi tarkoitus boksiin pelata.

Minusta Pukki on tässä edelleen aika tyhjän panttina.
Käytännössä kaikkia hyökkääminen tulee Håkansin kautta. Jotain pitää tehdä. Vaihdosta sisään tulee varmasti Antman ja Kairinen. Veikkaisin myös Jenseniä. Pukki mielestäni pitäisi ottaa vaihtoon ja alkaa keskittyä siihen miten palloja saadaan Pohjanpalolle. Tuo äskenen tilanne taas osoitus, että Pukki ei ole vaan enää vanhassa kunnossa.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viihdyttävää pelailua kun molemmissa paikoissa paikkoja tulee liukuhihnalta. Ei uskoisi heti että tässä jotain panostakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös