Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 275 064
  • 123 818

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
SexIsco tuo kolmessa minuutissa Betisin tasoihin isoa ja ilkeää Barcelonaa vastaan. 2-2 tunnin pelin jälkeen.

Pelaaja voi lähteä Real Madridista, mutta Real Madrid ei lähde pelaajasta. Isco, hieno mies.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Olisi kiva nähdä lähikuvaa tuosta Cunhan ja Gilmourin tilanteesta. Näytti ihan siltä, kuin Gilmour olisi kiskaissut kyynärpäällä suoraan naamaan, mutta kuva oli tosi kaukaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tota noin... Nyt on kyllä pakko sanoa, että Craig Pawson alkaa olla mennyttä kauraa. Umpisurkea tuomari.

Gilmourin isku Cunhaan jäi kokonaan vaille huomiota, vaikka Pawson oli aivan vieressä, ja nyt hän jakaa keltaisen Cunhalle vaikka tilanteessa ei tapahtunut mitään muuta kuin Gilmourin filmi ja pari todella kevyttä törmäystä. Uskomatonta, eikä todellakaan ensimmäistä kertaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei jessus mikä hyökkäys Brightonilta taas. Aivan silkkaa futispornoa. Jos joku lukee tämän, niin kannattaa katsoa jälkikäteen minuutin verran 51. minuutin kohdalta. Hengästyttävän hyvin valmennettu joukkue.

Ja taas, saatana. Nyt päästiin jo tolppaan.

Brighton on rytmisesti ja tilan hyödyntämiseltään ihan taidetta. Paras joukkue maailmassa (voi olla muitakin yhtä hyviä muttei parempia).
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Afrikassa mielenkiintoisia hetkiä kun Egypti tasoittaa lohkovoittonsa varmistanutta Kap Verdeä vastaan. Jos tämä tulos pitää niin Egyptin kolmen tasurin rekordi voi hyvinkin tarkoittaa jatkopaikkaa lohkokolmosena. Tällöin kisaisäntä Norsunluurannikon jäädessä kaiken järjen mukaan rannalle A-lohkon kolmosena tarkottaisi se hyvin suurella todennäköisyydellä että edelliskisojen finalistit Senegal ja Egypti kohtaisivat jo neljännesvälierissä. Pelit toki vielä hyvin kesken ja Egypti voi hyvin vielä kääntää tuon edukseen.

Nämä ovat kyllä mahtavat kisat aina kaikin puolin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ei helvetti, kävikö tässä nyt niin että Kamerun pääsi jatkoon tuolla?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
AFCONssa kisaisäntä Norsunluunrannikko jännittää tänään jatkopaikkaansa. Marokon on voitettava Zambia, että isännät pääsevät jatkoon viimeisenä parhaana kolmosena. Valmentaja sai jo kenkää tosin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös