Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 331
  • 123 818

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Poolin ja Cityn peli on kyllä mielenkiintoinen etenkin siitä näkökulmasta, että tämä nyt nähdään missä Pool "oikeasti" menee. Sillä on ollut luvalla sanoen todella helppo alkukausi, ja tähän mennessä vain kolme isoa testiä: tappio Spursille, tasuri Brightonia vastaan ja voitto Newcastlesta, joka kyllä tyri tuon pelin itse. Nyt tulee se isoin mahdollinen koe, ja jos vieraat pärjäävät pelillisesti, olen valmis uskomaan siihen, että ovat se ykköshaastaja mestaruudesta. Olen kuitenkin jossain määrin skeptinen.
No niin, mikä on näkemyksesi tämän päivän pelin perusteella?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
No niin, mikä on näkemyksesi tämän päivän pelin perusteella?
Näin vain ekan jakson ja viitisen minuuttia toisesta. Sen perusteella City oli pelillisesti kilometrejä edellä, tuntuivat yllättäneen Poolin ja Kloppin. Mutta ainakin tilastojen perusteella Pool paransi myöhemmin. Kuten sanottu, tasapeli on hyvä, kun en kummallekaan mestaruutta toivo, heh.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Joo on liveseurantaketjukin vähän valjua @mikko600 puuttuessa. Ite pääsen päibän futisten pariin vasta nyt.
Newcstlelta vahva alku peliin ja katsomossakin hyvä meininki. Kyllähän tässä kelpaa ensipurasun nauttia.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Eihän ManU pelillisesti ole ollut top4 tasolla. Paljon pitäisi tapahtua pelissä positiivisia asioita, että olisi niillä sijoilla kauden päätteeksi.
Mistä sä tuon Unitedin tähän repäisit? Lähinnä naureskelin sitä että Tottenham oli tuohon listattu eikä esimerkiksi Aston Villaa tai Newcastlea jotka ovat vähintäänkin samalla viivalla.

United on toki myös pelillisesti paskuudesta huolimatta raapinut pisteitä sen verran hyvin, että ero kärkisijoille on harvinaisen vähän. Sieltä kun saa viime kauden tärkeimmät pelaajat (Martinez, Shaw) takaisin remmiin mukaan niin pelikin parantuu varmasti.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Clothesline connects! Lintto tehnee vielä hyvän uran WWE:ssä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Puoleksitoista minuutiksi vessaan ja sinä aikana pari maalia. On se kumma.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Burnley on tyrimässä kauden toisen voittonsa, mutta sen sijaan Luton on ottamassa sellaisen Palacesta.
 

Jeffrey

Jäsen
Aikamoinen pettymys tähän iltaan. Traktoripojilla Tuanzebe vaihdossa, eikä pääse näkemään Williams-Tzeppi kaksikon dominointia puolustuslinjassa.

Tästäkin huolimatta, melkoinen herkkupala "taktisesti englannin mielenkiintoisimman seuran" kanssa tähän iltaan. Kieran McKennan pelityyliä pidetty hyvin yksinkertaistettuna jonain tikitakan ja gegenpressin yhdistelmänä. Olkoonkin, että nyt tänä vuonna pallonhallinta pudonnut huomattavasti siitä mitä se vielä viime kaudella sarjatasoa alempana oli. Tästä huolimatta, siellä ne taistelee Leicesterin kanssa tasapisteissä kärkisijoista. Lester toki viime kauden valioliigaukoilla ja Ipswich divarijyrillä.


 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
60 million down on drain, Kai Hawertz scores again, waka waka ee-e, waka waka ee-e...
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Spursilla on toppariparina Royal ja Davies. Keskikentältä on pois Maddison, Bissouma ja Sarr. Kulusevski pelaa nyt sitä kymppipaikkaa, mihin häntä on paljon maalailtu, mutta ei ole siinä vielä pelannut. Lo Celso ja Bentancur ovat sitten muut keskikenttäpelaajat. Kertoimien mukaan Villa on noussut pieneksi ennakkosuosikiksi. Spursin kokoonpanoa kun katsoo, niin omiin voi odottaa menevän 3-4 maalia. Hyökkäävällä kokkelilla pitäisi sitten pystyä sama määrä tekemään myös itse. Kaksi tappiota alla ja seuraava peli on Cityä vastaan, joten hyvä alkukausi voi hyvin sulaa näihin loukkeihin, jos tulee nyt vähintään neljän matsin tappioputki. Tärkeä peli siis tänään.

Karsea loukkaantumis- ja pelikieltotilanne.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB, Eagles
Joku 4-4 on varmaan todennäköisin lopputulos. Kunnon turbo futista luvassa ja sehän passaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös