Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 278 827
  • 123 818

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eipä paljon muuta positiivista tule mieleen kun se, että onneksi päätin olla lähtemättä Stadikalle.

Ja se, että myös Ruotsi jäi rannalle.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Olipa maittavaa potkista, varsinkin vikat 20 minuuttia. Tuskin siinä olis itsekkään juuri huonommin pelannut.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eikö Hodarin aikana ollutkin vähän pakko pelata sitä nihilististä puolustuspeliä, silloin oltiin kuitenkin maalin päässä kisoista.
Periaatteessa on se ja sama ootko maalin vai kymmenen maalin päässä jatkopaikasta - kun olet ulkona joka tapauksessa mut itselle ainakin tulos ratkaisee eikä mitkään kauneusarvot. Mixu parkkeeras Epsanjaa vastaan bussin puolustusalueelle eikä siinä pelissä ees yritetty hyökätä, mikä oli taktisesti järkevä valinta kun yksilötaidossa oltiin jäljessä niin tolkuttomasti. Mut kyllä tällaiset Kazakstanit ja kumppanit pitäs hoidella mennen tullen ja palatessa.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
70 minuuttia hallittiin aika hyvin, mutta tehokkuus on ihan olematonta. Ansaittu tulos siis, ja mukava nähdä, että housuunpaskomiskulttuuri on edelleen vahvasti voimissaan. Tämän pilven hopeareunus on kuitenkin se, että eipähän tarvitse katsella ensi kesänä kisoja, kun ne tulevat mun kannaltani muutenkin huonoon aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös