Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 289 121
  • 123 818
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Portugali vetää näitä karsintoja suht hurjalla maalierolla. 31-2 nyt.
 

SYL Aps67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto,Real Madrid,Jaquars

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietysti olisi ollut kiva nähdä Suomi (käytännössä vain osallistumassa kisoihin) mutta ollaan realisteja, kyllä tuo kisapaikka kuuluu jollekin muulle.
Niin, ollaan realisteja: ne muut viimeisistä kisapaikoista kamppailevat jengit pelaavat täydellistä futista ja saavat kaikista peleistä erinomaisia tuloksia. Kuten vaikka mahdollinen Kansojen liigan välierävastus Bosnia, joka eilen taisteli urhoollisesti Portugalia vastaan häviten kotonaan vain 0-5 ja aiemmin kotonaan hävisi futisjättiläiselle Luxembourgille 0-2.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Jos tänään tulee tappio, niin onko sitten tämä karsinta förbi ja jalkapalloilevan Suomen katseet siirtyy Kansojen liigaan? Pahoittelut, että tulen näin vajavaisin tiedoin ketjuun.
E: No siinähän sitä jo hieman sivuttiin lähetyksessä.

Go Huuhkajat!
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onhan tässä tällainen mahtava Unkari - asetelma, stadionkin sama. Ei Kazakhstan mikään Unkari ole, mutta osaavat varmaan olla tarvittavan vittumaisia.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Messin bestis avauksessa, paljon muitakin muutoksia, nyt on Jolle ja Pukki avauksessa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Veikkaan, että Suomi hallitsee peliä niukasti ja Pukki tekee Suomen ensimmäisen maalin suunnilleen vartin pelaamisen jälkeen. Tämän jälkeen vastustaja alkaa painostamaan ja erittäin rikkonaisen ensimmäisen puoliajan lopulla he onnistuvat tekemään tasoittavan maalin Suomen puolustajien täydellisen nukahduksen ansiosta. Suomen pelikirja menee täysin sekaisin tuosta maalista ja Kanervakin onnistutaan kuvaamaan kiroilemassa kuin merimies, kun maalia näytetään yhdeksästä eri kuvakulmasta.

Puoliajalla Ano Turtiainen, Benjamin Peltonen sekä Toni Nieminen pitävät palopuheita pukukopissa herättäen pelaajissa silmittömän näyttämisen halun ja toisella puoliajalla kentällä nähdään äärimmäisen sisuuntunut lauma äijiä. Peli tulee päättymään lukemiin 9 - 2, joista Kamaran osuus on neljä maalia. Kaikki Glenin maalit syntyvät puskemalla kuudentoista rajan ulkopuolelta, kun taas Hradeckyn osuudeksi jää kaamea kanuuna kentän puolivälistä, joka uppoaa vastustamattomasti oikeaan ylänurkkaan.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Tämä on kait molemmille aikamoinen pakkovoiton paikka, joten voi mennä mielenkiintoiseksi jos tilanne on loppuhetkillä tasan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös