Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 158 549
  • 122 471

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Saatana että tää NLD kyllä lunastaa. Ihan helvetin hyvä matsi meneillään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Jeffrey

Jäsen
Getafen faniosasto taitaa olla pelikiellossa, niin todettakoon Greenwoodin päässeen juuri kentälle. Pelissä itsessään Getafe hukkasi parissa minuutissa 1-2 vierasjohdon, ja tarvitsisi nyt maaleja pisteisiin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Samoin Brighton tasoihin. Hallinnastaan huolimatta tuli ehkä vähän pelin kuvaa vastoin.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Vähän huolettaa Spursin keltaiset. Ikävästi jäi White laputtamatta ja sitten vastahyökkäyksestä Sarr otti järkevän lapun ku Udogie keräili tuon Whiten riikeen jälkeen, mutta Bissouma otti helvetin tyhmän kortin protestoinnista.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Spurs vei ekan jakson maaliodottaman, vaikka siinä oli hankalia hetkiä. Oikeastaan Udogien kortista alkoi tuo vaikea jakso. Udogien paikka on kyllä yksi haastavimmista mahdollisista maailmassa. Nld:ssä vieraissa Sakaa vastaan. Pelasi miehekkäästi puoliajan lopun mutta vaaran merkit ilmassa, ettei Udogien peli kestä 90 minuuttia.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Vaikka matsi onkin Anfieldilla, niin miten Robertsonilla ei vieläkään ole korttia alla? Äsken pelasi tarkoituksella palloa kädellä.
Olisi tuosta voinut lapun antaa, koska kaatui itse, peli ei ollut poikki ja tahallaan huitaisi maassa palloa kädellään estäen West Hamin hyökkäykseen lähdön.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jos Romeron käsi ei ole käsi, niin sellaista ei enää ole jalkapallossa ollenkaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ricen vaihtoon ottaminen maksaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös