Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 158 252
  • 122 470

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Vitun idiootit. Näistä isoa bannia ja selvä viesti että seuraavasta matsi hylätään ja voitto Fiorentinalle.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jotenkin kyllä huono fiilis tästä matsista. Matsia ennen tapeltu kaupungilla, pieni stadion, selvästi liian vähän järkkäreitä ja toi ensimmäinen välikohtaus vielä. Toivottavasti oon väärässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vitun vajukit, se kalja juodaan ja samaan tuoppiin lisää, eikä heitellä kentälle!!! Tän takia meillä ei oo kivoja kaljajuttuja. Jokaiselle riemuidiootille saatanasti sakkoa ja porttikielto kaikkiin peleihin.

Tuomari yllättäen joku kaatuilupallon kannattaja, eli aina vaan katolleen kun joku tulee lähelle. Benrähmä koitti vähän liikaa, sai keltasen ja nyt sitä saa loppupelin vedellä kuin vierasta sikaa ilman seurauksia.

Pelihän on ihan paskaa, kuten kahden paskan jengin välillä pitääkin olla. Mutta mullapa on kaljaa enkä heittele tuoppeja, eli saan lisää kaljaa! Ts. @maken veivi jr. on kohta oikeassa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Molemmilla jengeillä "hauskasti" samanlainen, innovatiivinen ja moderni hyökkäyspelin taktiikka - ensin pitkä päätyyn ja perään, sitten keskitys mahdollisimman paskasta paikasta kohti ei ketään. Jollain tsägäponppuflipperillähän tämäkin ratkeaa, ellei jompi kumpi tajua, että maaleja voi tehdä muutenkin kuin vahingossa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kokkeliako se nenäänsä kaipaa, mitävittuanyttaas. Oon mäkin saanut vitun kovaa kyynärpään nenään, reaktio oli ihan pikkusen eri kun toi nenänkarvojen nyppiminen. Huvittavia nämä jalkapalloilijat.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tässä pelissä on varmaan liikuttu enemmän kierimällä kuin juoksemalla.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Kyllä tässä taas aika äkkiä muistaa miksi ei oikein jaksa katsoa Italian ja Espanjan liigan pelejä.
On kyllä Hammerskin kierinyt välillä, mutta tuo touhu Fiorentiinalla on ihan pelleilyä. Mitä enemmän itket ja valitat niin saat tuomarinkin taskuun näköjään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös