Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 288 208
  • 123 818

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
City näyttää, mistä kana pissii. Ihan eri tason jengit. Ja miettii kuinka hyvä Arsenalkin on ollut tällä kaudella. Täytyy nostaa hattua Citylle. Mieletön joukkue. Mikään ei estä isokorvaistakaan enää tällä kaudella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Okei, Odelta syöttövirhe, mutta PARTEY! Mitä se tekee?! Katsokaa Parteytä tuossa maalissa. Ei puolusta, ei juokse, ei katso ympärilleen, ei mitään. Arsenal häviää häneen tämän pelin (ja tämän mestaruuden). (Joo, karrikoin, mutta en edes kovin paljoa).
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt hävettää, mutta käänsin itse Chelsean peliin kun olikin näköjään alkanut varttia aiemmin kuin City-Arsenal ja tauolla on luppoaikaa. Repesin spontaanisti kun tajusin, että Aubameyang on kentällä.

On kyllä jännä pelaaja, koska mielestäni Barcassa oli hyvä. Muualla ei tunnu kulkevan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Lampard voi ottaa pelin jälkeen pukukopissa pienen laululeikin, kaikki tietävät tämän: Jos sul' lysti on.
Naapurissa Ryan Mason ja Harry Kane laulattavat koppia omalla versiollaan: Jos sul' pysti on.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tämän ottelun myötä viimeisetkin uskon rippeet karisivat. Chelsea on aivan huumoriporukka täysin kyvyttömällä valmentajalla. Potter takuulla nauraa television äärellä.
 
R

Rightin Maila

Keke on kyllä ollut paikan päällä pala kultaa. Ei mitään annettavaa. Kuulostaa siltä, että Kuusinen aina vähän väliä herättää Keken siitä viereltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös